Energetische healing: voor meer innerlijke rust, daadkracht & vertrouwen

Wil je graag meer voor jezelf kiezen, maar lukt het je gewoonweg niet? Heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt bij het realiseren van je doelen? Of heb je behoefte aan meer moeiteloosheid en plezier in je leven?

Kies dan voor een energetische healing en maak de weg vrij om de stappen te gaan zetten op jouw levenspad, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Laat de blokkades die zich hebben vastgezet in je (energetisch) lichaam helen en ervaar meer energie, daadkracht en een betere verbinding met je hart. Zodat je in staat bent om bewust te kiezen voor jezelf en de zaken die voor jou écht belangrijk zijn.

Heb je regelmatig last van:

 • Stress en vermoeidheid
 • Gebrek aan energie
 • Gevoelens van angst
 • Onzekerheid
 • Belemmerende gedachten
 • Piekeren
 • Onrust in je lijf / hoofd
 • Het gevoel dat iets of iemand je tegenhoudt in je leven
 • Emotionele of lichamelijke klachten

Dan kan een energetisch healing uitkomst bieden!

Een healing zorgt ervoor dat je weer of nog meer in verbinding komt met je hart en je verlangens. Er ontstaat ruimte en kracht om vanuit je werkelijke 'zijn' te gaan leven, met meer moeiteloosheid & plezier!

Tijdens de sessie maak ik gebruik van Integrated Energy Therapy (IET). Een bijzondere en krachtige healing methode waarbij negatieve emoties als schuld, schaamte, verdriet, alles wat je moet van jezelf en anderen, boosheid, angst, stress en onmacht, die zich in het lichaam hebben vastgezet, worden verwijderd en vervangen door de positieve tegenhangers: trots, onschuld, vertrouwen, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en moeiteloosheid

De behandeling werkt door de kleding heen en is een combinatie van handoplegging, activeren en afvoeren van (negatieve) energie, het schoonmaken van de aura (energieveld) en het invoeren van (positieve) energie. Dit gebeurt via 12 verschillende (energie) punten op het lichaam.

Healing without feeling
Tijdens een energetische healing / IET behandeling worden blokkades en trauma's opgelost, zonder dat je deze opnieuw hoeft te beleven of doorvoelen. Het verwerken, van alles wat door de IET wordt opgelost, gebeurt voornamelijk tijdens de slaap. Je herinnert je vaak alleen nog heel diep te hebben geslapen en gedroomd, maar weet niet meer precies waarover. Ook zijn er nagenoeg geen bijwerkingen en wordt de behandeling als heel ontspannen ervaren. Kortom: healing withoud feeling.

Energetische healingsessies kunnen resulteren in:

 • meer (innerlijke) rust
 • zelfvertrouwen & zelfwaardering
 • betere verbinding met je hart & intuïtie
 • meer energie & inspiratie
 • gemakkelijker keuzes maken
 • meer plezier en moeiteloosheid in je leven
 • daadkracht en drive om (ziele)doelen te gaan leven

Stap voor stap
Een enkele behandeling zorgt vaak al voor mooie en bijzondere resultaten, maar neemt niet direct alle klachten weg. Op zich logisch, want deze klachten zijn ook niet van de een op de andere dag ontstaan. Tijdens een IET behandeling wordt dan ook gewerkt aan één bepaalde laag, die als eerste geheeld mag worden. Zo kun je met meerdere behandelingen laag voor laag tot jouw kern komen en nog vrijer en onbezorgder in het leven komen te staan.

Let op! Deze vorm van energetische healing is zeer krachtig en kan veel impact hebben op je leven. Het kan heel veel in werking zetten bij jezelf, maar ook in jouw omgeving.

Energetische healings kunnen op zichzelf staan, maar ook gecombineerd worden met andere coachings- of healingmethodes. Het kan persoonlijke ontwikkeltrajecten versnellen en intensiveren.

Praktische informatie

 • Een IET behandeling duurt 60 tot 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk, bij voorkeur liggend op een massagetafel (zittend is mogelijk)
 • Een healing kan ook op afstand worden gegeven. Je wordt dan geheald vanuit je eigen luie stoel of bed. Wil hierover meer weten? Neem dan even contact met mij op.
 • De kosten bedragen € 99,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 260,- en voor 6x € 490,-.

Kies NU voor een vrijer leven met meer innerlijke rust, voldoening en plezier en maak een afspraak voor je eerste energetische healing

 

 

Lees de ervaring van Marina over haar IET behandelingen:

Onlangs heb ik een energetische healing ondergaan bij Alexandra, die ik enkele weken daarvoor had ontmoet op het event "Vrouw en Passie". Het contact wat ik daar heb ervaren met Alexandra was al zo bijzonder dat ik erg benieuwd was of ze mij verder kon helpen.

Na een behoorlijk heftige periode die gepaard ging met veel downs, maar ook nieuwe inzichten, transformatie en groei, ben ik na de energiebehandeling meer innerlijke kracht en rust gaan ervaren.

Na de eerste dag voelde ik gelijk al verandering. Natuurlijk zijn er ook dagen geweest dat ik even terug bij af was, maar het herstel ging zo snel! Ik zit minder in mijn hoofd en laat mij niet meer leiden door mijn gedachten. Ik leef en voel meer dat ik in het NU ben.

Tijdens de behandeling voelde ik werkelijk energieën stromen, wat een bijzondere ervaring.

Ik voel nu ook veel meer wat ik wel en niet wil! Ik luister nog meer naar mijn gevoel. En daar vertrouw ik steeds meer op. Ik weet dat er voor mij gezorgd word en dat ik om hulp mag vragen. Iets wat ik eerder niet deed.

Wat ben ik Alexandra dankbaar, dat ze mij weer een stuk verder heeft geholpen in mijn proces. Ik sta weer in mijn kracht en er zijn heel veel dingen in beweging gekomen. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.

In juli heb ik een tweede IET behandeling ontvangen, deze keer op afstand. Ook dit was weer een bijzondere ervaring. Ik voelde me na afloop echt naar een ander level getild. Voor de behandeling was ik wat woozy en wiebelig, maar nu voel ik dat ik stevig met mijn beide benen op de grond sta.
Marina van Esch, Interieurstyliste

Wat anderen zeggen over de IET behandeling:

De energie stroomt door heel mijn lijf en ik ervaar weer rust & harmonie in mezelf.

Door de IET behandelingen is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Er gebeuren zulke mooie dingen, echt ongelooflijk en zo bijzonder.

Na de behandeling had ik super veel energie en heb ik heerlijk geslapen. Ook gaat het nu beter met mijn onderrug.

Ik voel me letterlijk en figuurlijk verlicht.

De band rond mijn maag en buik is verdwenen en ik heb eindelijk weer een nacht geslapen. Heerlijk!

Er heeft heling plaats gevonden op een diepere laag.

Ik ben weer in staat mijn verdriet af te voeren en voel me erg gegrond.