25-11-2016

Ik ben klaar met Ja, maar!

Sinds afgelopen week is het roer om. Ik ben klaar met uitstellen en wachten totdat de weg aan me wordt getoond. Met mezelf klein houden en steeds maar weer mezelf bevestigen in mijn uitstelgedrag. Oh jee ik heb rugpijn, nu geen tijd, geen inspiratie…wat zou dit betekenen, hoe zal ik verder gaan met mijn onderneming?

Mijn passie leven
Ik heb zoveel aan de wereld te bieden en kan nog veel meer plezier beleven in mijn dagelijks leven als ik nog meer ga doen waar ik blij van word. En dat is jou en vele anderen helpen om te gaan leven vanuit hun hart. Om vanuit liefde voor zichzelf te kiezen en eindelijk het leven te gaan leven waar ze al zo lang naar verlangen. Om mensen te laten zien dat het mogelijk is om te groeien én te genieten. En dat IK daar een voorbeeld in ben. Zucht!

Natuurlijk wist ik dit allemaal al en ben ik al een tijd heel goed bezig… al zeg ik het zelf. Maar de laatste tijd was de klad erin gekomen. Ik begon ongeveer over te lopen van de inspiratie, maar kreeg steeds maar niet helder welke stap ik moest gaan zetten… dacht ik. Maar afgelopen week werd ik geïnspireerd tijdens het luisteren van een audio van Maartje Koper, een collega ondernemer en expert in de wet van Aantrekkingskracht.

Actie is helderheid
Buiten dat ze heel veel vertelde over succesvol ondernemerschap en het werken aan je geldmindset, werd ik vooral getriggerd door die ene zin: Actie is helderheid! Zo simpel en zo waar. Je kunt je nog zo vaak afstemmen op je verlangens en vanuit het Universum om verschillende manieren ontzettend veel inspiratie ontvangen. Je krijgt NOOIT de uitgestippelde route te zien. Alleen door je eerste ingeving of inspiratie te volgen en de eerste stap te zetten, zal de volgende stap aan je worden getoond.

Verantwoordelijkheid nemen
Het grappige was ook, dat toen ik door dit inzicht werd getriggerd, ik me direct een aantal aanwijzingen van het Universum herinnerde. Deze waren me bijna op een dienblad aangereikt en ik had het niet gezien. Ik was niet afgestemd, stond niet open om te ontvangen en was niet bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. En te kiezen voor nog meer succes in mijn onderneming.

Inspiratie laten manifesteren
Maar nu heb ik deze keuze bewust genomen. Ik heb mezelf weer opengesteld om de inspiratie door mij heen te laten stromen en mijn kennis en ervaring de wereld in de sturen. Ik heb voor iedereen die samen met mij klaar is met “Ja, maar” een toffe gratis Start Your Flow sessie beschikbaar gesteld. Ook werk ik aan een nieuwe gratis weggever om jou en mijn andere (potentiële) cliënten nog meer te leren over het moeiteloos creëren van je droomleven. Ook bubbelt er een nieuw programma aan de oppervlakte en lijk ik niet meer te stoppen.

Het is zo heerlijk om in actie te komen en echt te gaan doen waarnaar je verlangt. Om de eerste stap te zetten en vooral te genieten van deze stap. En verder alleen nieuwsgierig te zijn naar wat er daarna volgt, zonder oordeel of verwachting. Want actie is helderheid. En ook jij kunt nu vandaag je eerste stap gaan zetten, misschien met een beetje hulp of inspiratie van het Universum. Want weet dat jij op dit moment op de juiste plek bent en alles tot je beschikking hebt om deze stap nu te zetten. De enige die een leven met meer vrijheid, voldoening en vreugde in de weg staat, dat ben JIJ!

Deel deze pagina
Actie is helderheid

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring