Ga op avontuur, volg je innerlijke stroom en doe het op jouw eigen wijze! Geniet en ervaar moeiteloosheid & plezier bij alles wat je doet.

Alles is mogelijk in jouw leven, als je je maar durft open te stellen voor alles en iedereen die op je pad komt!

Ik ben Alexandra Hilbers, intuïtieve lifecoach, energetisch lichaamswerker en healer. Als inspirerende gids help ik jou om weer te gaan leven vanuit je hart. Om je verlangens moeiteloos te manifesteren en het leven aan je te laten ontvouwen. Hoe het is om te leven in het NU en van moment tot moment je flow te volgen, zodat je nog meer kunt genieten van dit leven.

Life is a journey, so enjoy the ride

Levensgenieter
Als kind genoot ik al intens van het leven. Ik speelde de hele dag buiten, bouwde zandkastelen op het strand en genoot al jong van lekker eten. Net als nu was ik gek op lezen, tekenen, schilderen, avontuur en de natuur.

Tijd maken voor zaken waar je blij van wordt
Ik kreeg als kind en puber alle ruimte om mijn eigen keuzes te maken en maakten naast werk en studie altijd tijd voor de dingen waar ik blij van werd… reizen, koken, lekker eten met vrienden en familie, lezen en nieuwe dingen leren. Totdat ik merkte dat vooral het werk als informatiespecialist, dat ik 15 jaar met heel veel plezier had gedaan, mij geen energie en voldoening meer gaf.

Vanuit het hoofd naar het hart
Na het volgen van verschillende cursussen en opleidingen, bleef ik zoeken. Ik was onrustig, snel verveeld, piekerde veel en was vooral aan het ‘doen’. Totdat ik door een burn-out volledig tot stilstand werd gebracht en ik wel op een andere manier aan de slag moest. Ik kwam in aanraking met Reiki, waardoor mijn energie letterlijk weer begon te stromen. Hierdoor begon ik steeds meer te voelen en werkelijk contact te maken met mijn verlangens. Ik ging vaker mediteren en ontdekte dat het werken met mijn intuïtie mij antwoorden en inzichten bracht. Wauw! Ik hoefde niet langer te zoeken… wat een rustgevend inzicht.

Mensen helpen vol energie & plezier in het leven te staan
Door de Reiki initiaties en mijn opleiding tot sportmasseur werd duidelijk dat ik energie en inspiratie kreeg van het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en ervoor zorgen dat ze weer vol energie & plezier in het leven komen te staan. Omdat ik (mijn hoofd) dacht meer kennis nodig te hebben, voordat ik anderen kon gaan helpen, startte ik in 2010 een tweejarige HBO-opleiding tot Lifecoach bij het Atma Instituut

Druk, geen tijd, piekeren
Als levensgenieter gaat het mij aan het hart dat veel mensen niet in staat zijn om tijd te maken voor zichzelf en de zaken die écht belangrijk zijn in het leven. Om bewust te genieten van het moment en gewoon zichzelf te ‘zijn’. Ze staan altijd in de ‘doen’ stand. Druk bezig het anderen naar de zin te maken en overal aan deelnemen. Ze laten zich leven door hun omgeving, omdat ze denken dat ze geen andere keus hebben of omdat ze zich niet bewust zijn van hun eigen verlangens. De lat ligt zo hoog dat ze werkelijk bezig zijn met overleven, met als gevolg veel piekeren, stress en onrust in lijf en hoofd.

Volg je intuïtie & geniet
Om die redenen laat ik mensen in mijn praktijk weer opnieuw contact maken met hun verlangens en leer ik ze hoe ze hun verlangens kunnen manifesteren met gemak en plezier. Ik laat ze voelen en ervaren dat er veel meer mogelijk is dan ze denken en dat ze tot zo veel meer in staat zijn. Door angsten en belemmerende overtuigen weg te nemen en de energie weer vrij te laten stromen. Zodat ze, afgestemd op wat ze wél willen, weer gaan spelen en genieten en doen waarvoor ze hier op aarde zijn.

Ik geloof dat wanneer elke persoon vanuit zijn eigen hart gaat leven en zijn innerlijke wijsheid volgt, hij het stralende voorbeeld is voor zijn omgeving en we zo met elkaar de wereld een stukje mooier en liefdevoller kunnen maken.

Magische lichaamswerker
Om mensen in dit proces te ondersteunen werk ik met een liefdevolle, krachtig healing methode (Integrated Energy Therapy, ook wel IET genaamd) en aantal aantal bijzondere lichaamsprocessen (Access Bars, Energetische Facelift & Body Processes). Door aanraking van het lichaam en het laten lopen van lichaamsprocessen ontstaat er weer verbinding met het lichaam, je verlangens en je intuïtie. Vergroot je bewustzijn en krijg je toegang tot jouw weten.. en hoe gaaf is dat?

Laat mij (tijdelijk) de gids zijn op jouw pad
Creatief, in beweging, in de natuur en intuïtief afgestemd op jouw behoeften ondersteun ik je in dit proces als inspirerende gids, inzichtgever en energiewerker. Wil jij ook de eerste stap zetten naar een avontuurlijk leven met meer vrijheid, vervulling en vreugde? Ontdek dan hoe ik jou kan helpen via Diensten of maak vrijblijvend gebruik van een van mijn Gratis diensten.

 

Nog meer weten over Alexandra?

Ik ben 45 jaar en getrouwd met Roger. We hebben elkaar 15 jaar geleden ontmoet achterin een KLM jumbo en sindsdien al heel wat avonturen beleefd. Samen reizen we veel en houden we van lekker eten, vergezeld van een goede wijn. Maar we koken ook graag zelf, bij voorkeur gezond en biologisch, voor vrienden en familie. We zijn beide dol op de natuur en trekken er geregeld samen op uit. Genieten… ook van de kleine momenten… staat bij ons voorop!

 

Creatief
Ik ben erg creatief in het realiseren van oplossingen en ideeën, ook in mijn werk. Van de vele mooie foto’s die ik de afgelopen jaren heb gemaakt, heb ik mijn eigen coachkaarten ontworpen. Verder vind ik het heerlijk om te tekenen en te schilderen, het is super rustgevend en brengt me helemaal terug bij mezelf.

 

Nieuwsgierige onderzoeker
Ik ben dol op lezen en nieuwe kennis vergaren en dan vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, flow, focus, spiritualiteit en de Wet van Aantrekking. Daarnaast verslind ik spannende thrillers, verhalen over andere landen en culturen afgewisseld met een chicklit.

 

Spiritueel
Als nuchtere dame die vooral van snel en praktisch houdt, ontdek ik elke dag meer over mezelf en anderen door (samen) te werken met engelen, orakelkaarten, gidsen en de kennis van de Maya kalender, Tzolkin. Ik blijf het fascinerend vinden wat een rijkdom aan informatie beschikbaar is die zich niet in ons hoofd of in de boeken bevindt. Zweverig? Nee hoor! Eerder magisch en inspirerend.

Kennismaken?
Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en toe aan meer moeiteloosheid en plezier in je werk en je leven? Kijk dan eens bij mijn aanbod om te zien op welke manieren ik een bijdrage zou kunnen zijn aan jou of maak gratis kennis met Op Eigen Wijze. Ontdek wat jouw diepste verlangen is en hoe het voelt als dit verlangen daadwerkelijk is gerealiseerd. Kies er nu voor om je flow te volgen en nog meer te gaan genieten.

Tot snel!