Jezelf zijn & vol vertrouwen je hart volgen [traject]

Verlang jij naar een avontuurlijk leven met meer gemak en plezier? Wil jij persoonlijk of zakelijk groeien, maar ook bewust genieten? Het kan... en zelfs met meer gemak en plezier dan je ooit hebt ervaren.

Want jij bent op het juiste moment, op de juiste plek met alles wat je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten in je leven. Je hoeft alleen maar te beslissen dat je het anders wilt en welke kant je vanaf nu op wilt.

Het leven is toch veel te mooi om steeds maar weer:

 • Jezelf weg te geven en weg te cijferen
 • Te rennen en te vliegen
 • Hard te werken zonder vervulling of plezier
 • Te twijfelen aan je gevoel en niet in verbinding te staan met je intuïtie
 • Dingen te doen die iedereen doet of van je verwacht, omdat het een gewoonte is geworden en je niet meer voor jezelf duft te kiezen

Want wees nou eens eerlijk... jij hebt toch ook zat verlangens:

 • Die toffe reis maken die al heel lang op je lijstje staat
 • Samen met je partner of vrienden vaker uit eten gaan
 • Gewoon lol maken, maffe dingen doen, je stroom volgen
 • Tijd maken voor je gezin en bewust genieten in het moment
 • Nieuwe dingen leren, jezelf ontwikkelen
 • Een baan vinden waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn

En hoe gaaf zou het zijn als jouw verlanges op dit moment al zouden zijn gerealiseerd. Stel je dat eens voor...  Waar zou je dan zijn, wat zou je doen en hoe zou je je dan voelen?

Wil je dit écht ervaren en ook daadwerkelijk de stappen gaan zetten naar een leven met meer vrijheid, vervulling en vreugde? Dan is dit traject voor jou bedoeld.

Hoe fijn zou het zijn om de dingen te doen waar je blij van wordt en meer in verbinding te staan met jezelf? Om vanuit je hart te leven in het hier en nu. Plezier te ervaren en ongedwongen te genieten zonder schuldgevoel, gewoon omdat het kan... dat is toch waar het in het leven om draait?

Tijdens het 3 maanden programma gaan we samen op avontuur, om te spelen, te verwonderen en plezier te maken. Want wat je uitzendt dat krijg je terug, zo werkt de Wet van Aantrekkingskracht. Ik ga je leren hoe jij als bewust co-creator, deze wet voor je kan laten werken. Zodat je met gemak en plezier jouw droomleven kunt gaan creëren. Ik doe dit met de krachtige combinatie van coaching & healing, waarbij emotionele blokkades en overtuigingen snel worden afgevoerd en je weer in verbinding kunt 'zijn' met jezelf en je ware essentie. En om met de energie, het vertrouwen en de daadkracht die ontstaat, de stappen te zetten naar een leven op jouw eigen wijze met meer vrijheid, vervulling en plezier.

Het 3 maandenprogramma bestaat uit:

 • 1 inspirerende wandelcoachsessie van 1.5 uur met aansluitend een lekkere lunch van 1 uur, waarbij we verder praten én genieten. Uiteraard op een inspirerende locatie!
 • 3 intuïtieve live sessies van 1.5 uur. Deze sessies zijn een combinatie van coaching en healing / energetisch lichaamswerk (in overleg kunnen sessies op afstand plaatsvinden).
 • 3 online afstemsessie van 30 minuten via Zoom. Om tussen de live sessies in verbinding te blijven en eventuele blokkades weg te nemen.
 • Follow up sessie van 30 minuten via Zoom (binnen 2 maanden na beëindiging van het traject).
 • Praktische opdrachten en ingesproken oefeningen (visualisaties) afgestemd op jouw behoefte.
 • Schriftelijke ondersteuning via de mail, gedurende het programma.

Wat anderen zeggen over het 3 maandenprogramma:
Toen ik het coachtraject startte was ik niet zeker hoe met mijn bedrijf verder te gaan. Ik had behoefte aan een energieboost en inspiratie. Ook wilde ik leren hoe ik bij mezelf kan blijven en vanuit mijn eigen kracht kan handelen.

Nu kan ik meer mezelf zijn en blijven. Ik ben liever voor mezelf geworden en ben in staat taken en verantwoordelijkheden, die niet van mij zijn, terug te geven aan mijn omgeving. Dit geeft rust en ruimte.

Tijdens het traject vond ik vooral de wandelsessie heel tof, die had ik vaker willen doen. Het is mooi om in een totaal andere sfeer stil te staan bij zaken en daardoor op een rustiger manier naar de dingen te kijken. Om op te laden en nieuwe energie op te doen in de natuur.

Alexandra heeft mij gestimuleerd om vooral dicht bij mezelf te blijven en steeds terug te keren naar de kern van mijn drijfveer en mijn kracht.
Margot Maas, visagist, grime, vakdocent

Ik ben een coachtraject gestart bij Op Eigen Wijze om een goede balans te vinden in mijn drukke werkweek en mijn net zo drukke privéleven, zonder dat er in mijn omgeving wrijfel zou ontstaan. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, waar bepaald gedrag vandaan komt en dat ik de keuze heb om hier anders mee om te gaan.

Ik heb geleerd dat ik best wat vaker aan mezelf mag denken. En dat ik door meer te durven vragen aan anderen en helder te communiceren meer resultaat kan bereiken.
Ik heb de sessies met Alexandra als zeer prettig ervaren. Een ontspannen sfeer met de mogelijkheid jezelf echt open te stellen.
Mira van der Linde, Van der Linde Interieur

Praktische informatie

 • De wandelcoachsessie is in Recreatiegebied de Rottemeren vanaf Bleiswijk of in het Lage Bergse Bos in Rotterdam.
 • De coachsessies en energetische healings vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk.
 • In overleg is het mogelijk een of meerdere sessies te laten plaatsvinden op een andere locatie of via Zoom.
 • Deze investering in jezelf kost € 1195,- (incl BTW). In termijnen betalen is uiteraard mogelijk.

Aanmelden

Heb je interesse in dit avontuurlijke traject en ben jij klaar om de shift te maken naar een leven op jouw eigen wijze? Stuur dan een bericht via contact en vermeld dat je interesse hebt in dit traject. Ik neem dan zsm contact op voor een eerste kennismaking, om te zien of en hoe we van start gaan. Bellen kan uiteraard ook via 06 50 88 00 65.

Na dit intensieve traject

 • Ervaar je meer innerlijke rust en ontspanning in je hele zijn
 • Heb je helder wat je diepste verlangens zijn en stem je hier moeiteloos op af
 • Ben je weer in verbinding met je lijf en je intuïtie en durf hierop te vertrouwen
 • Heb je de eerste stappen gezet in de richting van jouw avontuurlijk droomleven
 • Durf je meer voor jezelf te kiezen zonder oordeel
 • Ervaar je meer vrijheid, gemak en plezier in je leven

Leef vanaf NU jouw leven en weet dat het Universum ongelimiteerd is en jij alles kunt creëren waar je naar verlangt. Ook jij kan en mag leven in overvloed, liefde en vrijheid... het is je geboorterecht!


Aanmelden

Heb je interesse in dit avontuurlijke traject en ben jij klaar om de shift te maken naar een leven op jouw eigen wijze? Stuur dan een bericht via contact en vermeld dat je interesse hebt in dit traject. Ik neem dan zsm contact op voor een eerste kennismaking, om te zien of en hoe we van start gaan. Bellen kan uiteraard ook via 06 50 88 00 65.

Ik heb er zin in!