Intuïtieve coaching voor meer verbinding en innerlijk rust

Hoe zou het zijn om meer flow te ervaren en weer te genieten in het moment zonder zorgen voor morgen? Dat je je bewust bent van je gevoelens en durft te vertrouwen op je intuïtie? Creatieve ideeën tot je laat komen en opdrachten afrondt op een manier die je nooit had kunnen bedenken?

Dat je volledig jezelf bent in het NU en het leven als het ware aan je laat ontvouwen... moeiteloos en met heel veel plezier! Dat je nog meer gaat doen waar je blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent. Want het is mogelijk, ook voor jou! Om te groeien én te genieten. Om zoveel meer rust te ervaren en verbinding met alles om je heen.

Ervaar jij momenteel angst, onrust en onzekerheid, maar ook het gevoel van afgescheidenheid? Loop je compleet vast in je hoofd en blijft die computer maar aanstaan? Ben je klaar met rennen en altijd maar voor iedereen klaarstaan? Dan wordt het NU tijd voor de eerste stap naar een leven met meer innerlijke rust en plezier.

Meld je aan voor een of meerdere intuïtieve sessies en ga mee op avontuur. Word je bewust van jouw ongelimiteerde potentieel en hoe je kunt co-creëren met het Universum. Zodat je meer kunt ZIJN in plaats van DOEN en moeiteloosheid ervaart in alles wat je doet. Stevig in je eigen kracht en in verbinding met jouw innerlijke stroom.

Met als resultaat:

  • Meer innerlijke rust
  • Betere verbinding met je hart / intuïtie
  • Volledig jezelf zijn in alles wat je doet
  • Bewust genieten in het moment
  • Vol vertrouwen en open om te ontvangen
  • Groeien én bloeien

De intuïtieve sessies

  • zijn een combinatie van coaching, healing en energetisch werk en altijd afgestemd op jouw verlangen in het NU moment. De focus ligt op verbinding, zijn en voelen, niet op (oneindig) praten. Ik laat je steeds opnieuw ontdekken wat mogelijk is en tot inzicht komen, want die shift ervaren... dat is pas echt goud!
  • De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of via Zoom en duren maximaal 75 minuten.
  • De kosten bedragen € 90,- (incl btw) of € 240,- voor een mini strippenkaart (3 sessies).

 

 

Aanmelden kan via bovenstaande button, telefonisch 06 50 88 00 65 of gebruik het contactformulier.

Neem de regie over je leven weer in eigen hand en meld je NU aan voor een sessie. Ontdek hoe groot jouw dromen werkelijk zijn en hoe je ze moeiteloos kunt manifesteren.