Cursus Integrated Energy Therapy (IET)

Voor meer verbinding, innerlijke rust en vertrouwen in je leven!

Tijdens deze healing cursus leer je werken met Integrated Energy Therapy ®, ofwel IET. Dit is een bijzondere en krachtige healing methode, die de weg vrij maakt om je droom te gaan leven en je doelen & intenties met meer moeiteloosheid en plezier te manifesteren.

Je leert jezelf en anderen gedurende deze cursus te behandelen, met verschillende IET technieken, afstandbehandelingen en krachtige empowerments. Je intuïtieve vermogen en spirituele groei zullen zich versneld ontwikkelen en ervoor zorgen dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten in de richting van je zieledoel of levensmissie. De volledige IET Practitioner cursus bestaat uit 3 dagen, maar je kunt ook eerst starten met deel 1 om te ervaren hoe het voor jou is om met deze methode te werken.

Het leuke van de IET is dat iedereen het kan leren en dat je ook kinderen en dieren een IET behandeling kunt geven.

Tijdens de IET cursussen ontvang je elke dag een inwijding, dit is een afstemming op de hartstraal van de Engelen. Deze permanente (en steeds krachtiger wordende) energieafstemmingen stroomlijnen je spirituele DNA en activeren je handchakra's, zodat je negatieve opgeslagen emoties uit het energieveld van jezelf of je cliënt kunt halen en positieve, helende energie kunt invoeren. Met als gevolg dat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De Integrated Energy Therapy is een holistische methode die moeiteloos gecombineerd kan worden met coaching, yoga, andere vormen van healing of therapeutische sessies. Zodat je je deelnemers of cliënten nog beter kunt ondersteunen in hun persoonlijke en spirituele groei. Geheel intuïtief en op jouw eigen wijze.

Ik werk nu bijna vier jaar met Integrated Energy Therapy en ben elke keer weer onder de indruk van deze bijzondere, krachtige healingmethode. Geen enkele sessie is hetzelfde, want afhankelijk van de intentie van mezelf of mijn cliënt wordt er geheeld wat er geheeld mag worden. Dit zorgt soms enkel voor een zeer ontspannen gevoel, maar kan ook je hele leven opschudden en je groei in een stroomversnelling brengen. Ik werkte voorheen alleen met Reiki, maar dit is vele malen krachtiger en meer gefocust op het realiseren van je zieledoel. Met deze methode hoef je niet opnieuw je angsten en blokkades te doorleven, want het is healing without feeling! Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik de IET aan anderen mag leren. Om te zien wat er gebeurt als de energie weer vrij mag stromen, er helderheid en vertrouwen ontstaat. Zo mooi!
Alexandra

IET Basis cursus
Tijdens de IET Basis leer je energieblokkades weg te nemen, die ontstaan zijn door trauma's op fysiek en emotioneel niveau, en deze te vervangen met de positieve tegenhanger van deze emoties. Bijvoorbeeld vertrouwen voor wantrouwen en vrijheid voor alles wat je moet van jezelf en de wereld. Zodat het lichaam weer opzoek gaat naar balans en niet langer de emoties hoeft te onderdrukken.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Afstemming op de Energiestraal van de Engelen en optimalisering van de spirituele DNA-strengen 1 en 2.
 • Het maken van een Engelenhartlink (verbinding met de Engelen) om deze energie te gebruiken voor jezelf en anderen.
 • Uitleg over het cellulair geheugen en de IET integratiepunten.
 • De 5 minuten "empowerment" techniek. Een krachtige tool om de dag mee te beginnen!
 • Elkaar behandelen, zelfbehandeling en afstandbehandeling met IET voor fysieke en emotionele problemen.

IET Intermediate cursus
Tijdens de IET Intermediate ga je op een dieper niveau aan de slag met de IET. Je leert om te werken aan karmische blokkades, belemmerende gedachten en overtuigingen in het menselijk energieveld en in het cellulair geheugen.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitbreiding van de IET energiestraal en optimalisering van de spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels).
 • Uitleg over de verschillende energielagen in de aura, zoals deze bij de IET gebruikt worden.
 • Je leert triggeren en blokkades uit de aura te halen met de trek-laatlos techniek.
 • Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen losgelaten worden.

IET Advanced cursus
Tijdens de IET Advanced leer je zeer krachtige technieken die jouw leven (of dat van anderen) in een stroomversnelling brengen, zodat je je Zieledoel, levensdoel of -missie meer kunt gaan leven.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitbreiding van je verbinding met de IET straal en optimalisering van spirituele DNA strengen 4 en 5. (deels).
 • Elementen van je zieledoel sneller tot leven te brengen door de hartgolf-techniek en de Zielester schoonmaak (8e chakra).
 • Je leert de hartgolf, hartnet, visiebord en hartstraal technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.
 • Het verankeren van een permanente straal van Engelenenergie op een bepaalde plek. Dit geeft kracht aan iedereen die door de hartstraal gaat en het heelt de aarde.

Agenda 2019
[Groepsgrootte: 2-12 deelnemers]

 • Basis - zaterdag 9 maart
 • Intermediate - zaterdag 23 maart
 • Advanced - zaterdag 6 april

Wil je de cursus liever 1-op-1 volgen, heb je een groep mensen waarmee je een privé cursus wilt doen of een idee voor een andere locatie? Neem dan even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

 • De cursus vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk van 9.30 uur tot circa 17.30 uur.
 • De kosten voor de volledige IET® Practitioner cursus bedragen € 575 (Basic € 170 | Intermediate € 195 | Advanced € 210).
 • Meld je je direct aan voor de gehele cursus, dan betaal je € 525 (incl. BTW). De kosten zijn inclusief gedetailleerde IET handleiding, certificaat (per niveau), koffie, thee, water en versnaperingen.
 • Kom je samen met een vriend, vriendin, kennis of collega dan krijgen jullie ieder nog een extra korting van € 25.
 • Voor de 1-op-1 cursus betaal je € 50 per dag extra.
 • Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Wat levert de cursus tot IET® practitioner jou op?

 • Je kunt als energetisch healer / therapeut aan de slag om anderen (en jezelf) te behandelen of de technieken van de IET te gebruiken bij coaching, healing en yoga sessies.
 • Betere verbinding met je intuïtie
 • Meer innerlijke rust en inspiratie
 • Persoonlijke en spirituele groei
 • Hogere bewustwording
 • Meer moeiteloosheid & plezier in je leven
 • Je bent in staat meer informatie te ontvangen via je heldere kanalen (engelen, gidsen, spirits)
 • Je maakt de weg vrij om je zieledoel of levensmissie te levenen
   

Wil je met mij werken aan meer vrijheid, vreugde en voldoening in je leven?

Verlang jij ernaar om je droomleven te creëren en daadwerkelijk te gaan doen waar je blij van wordt? Om helemaal jezelf te zijn, in alles wat je doet? Gaaf... daar kan ik je namelijk bij helpen.

Ik ben Alexandra Hilbers, intuïtieve lifecoach, energiewerker en healer. Als inspirerende gids help ik jou om weer te gaan leven vanuit je hart. Om je verlangens moeiteloos te manifesteren en het leven aan je te laten ontvouwen. Hoe het is om te leven in het NU en van moment tot moment je flow te volgen, zodat je nog meer plezier kunt beleven in alles wat je doet.

In mijn ondersteuning stem ik me af op wat jij nodig hebt en begeleid ik je met een combinatie van coaching, healing, energetisch (lichaams)werk en de natuur. Ik doe dit in de vorm van 1-op-1 trajecten, (online) groepsprogramma's, cursussen en IET sessies. Ik vind het heerlijk om samen met anderen op avontuur te gaan. Om te zien hoe mensen zelf hun inzichten krijgen, hun shifts maken en stappen zetten. Zodat ook zij weer open gaan om te groeien en te bloeien, maar vooral ook om te genieten!

Meld je aan en zet de volgende stap op je levenspad. Ontdek hoe je nog meer kunt groeien én genieten!!
 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze cursus via het aanmeldformulier. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met 06 50 88 00 65.
 

Would you like to follow the Integrated Energy Therapy course in the Netherlands in English? Find out the options at IET in English

Integrated Energy Therapy is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in Amerika. Na afronding ontvang je van elke niveau afzonderlijk een certificaat van het Center of Being.

IET stelt geen diagnose, en geneest geen ziektes. Ook is IET niet bedoeld om traditionele medische benaderingen te vervangen.  Tijdens een IET sessie wordt het energetisch lichaam behandeld en de cliënt ondersteunt in het zelfhelende proces.

Meer lezen over IET en de behandeling

Zelf een IET behandeling ontvangen