Cursussen & groepsbijeenkomsten

Wil je écht voor jezelf gaan staan en kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt in je leven? Meer moeiteloosheid en plezier ervaring bij alles wat je doet? Zet dan de eerste stap naar een leven op jouw eigen wijze met een van onderstaande cursussen of ontdek met welke krachtige tools je jouw cliënten kunt ondersteunen.

Access Bars Class | In verbinding & vertrouwen jezelf zijn

Leer in 1 dag stress & spanning loslaten en overtuigingen, gedachten en emoties af te voeren, die je in de weg staan om jouw innerlijke stroom te volgen. Ontdek hoe het is om zonder oordeel te zijn en open te staan voor andere mogelijkheden in jouw leven. Kom een dag genieten, ontspannen en leer tegelijk een super krachtige hands-on tool!
Lees meer over de Access Bars Class
 

Healing cursus: Integrated Energy Therapy (IET)

Tijdens de cursus, die bestaat uit 3 delen, leer je als behandelaar blokkades weg te nemen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zodat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam opnieuw wordt geactiveerd. Maar ook hoe je intuïtief en in het hier en nu, steeds meer je levensmissie of zieledoel kunt gaan leven.
Lees meer over de Cursus Integrated Energy Therapy

 

Sit in sessies: in verbinding (jezelf) zijn

Ontdek hoe het is om je met meer gemak & plezier te verbinden met jezelf. Om je als het ware te laten uitnodigen je bewustzijn te vergroten en nog meer jezelf te zijn. Om stroming, eenheid én verbinding te ervaren met je (hogere) zelf. Met toegang tot jouw essentie; je weten, liefde, ruimte, innerlijke rust en ongelimiteerde mogelijkheden. En ervaar hoe het is om vanuit deze pure verbinding met jezelf, jouw alignment, samen te komen (zijn) met anderen. 
Lees meer over de Sit In sessies

Access Bars introductieavond: de eerste stap naar meer bewust jezelf zijn

Maak kennis met de krachtige tools van Access Consciousness en ervaar de Bars door er zelf een aantal te laten "lopen". Open jezelf tijdens deze gezellige avond met gelijkgestemden voor nieuwe mogelijkheden, keuzes en creaties in je leven. Ga voor moeiteloosheid en plezier, gewoon omdat het kan!
Lees meer over de Access Bars Introductie

Wil je een van de cursussen 1-op-1 volgen of een cursus voor mij hosten /organiseren, op een locatie in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik sta open voor elk avontuur.