Cursussen

Wil je écht voor jezelf gaan staan en kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt in je leven? Meer moeiteloosheid en plezier ervaring bij alles wat je doet? Zet dan de eerste stap naar een leven op jouw eigen wijze met een van onderstaande cursussen of ontdek met welke krachtige tools je jouw cliënten kunt ondersteunen.

Healing cursus: Integrated Energy Therapy (IET)

Tijdens de cursus, die bestaat uit 3 delen, leer je als behandelaar blokkades weg te nemen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zodat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam opnieuw wordt geactiveerd. Maar ook hoe je intuïtief en in het hier en nu, steeds meer je levensmissie of zieledoel kunt gaan leven.
Lees meer over de Cursus Integrated Energy Therapy

 

Access Bars Training | ontspannen & loslaten

Leer in 1 dag stress & spanning loslaten en overtuigingen, gedachten en emoties af te voeren, die je in de weg staan om jouw innerlijke stroom te volgen. Vergroot je bewustzijn en verandert je gezichtspunt. Ontdek wat er nog meer mogelijk is in jouw leven.
Lees meer over de Access Bars Training

 

Wil je een van de cursussen 1-op-1 volgen of een cursus voor mij hosten /organiseren, op een locatie in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik sta open voor elk avontuur.