Mijn aanbod voor jou ♥

Wil jij de teugels weer in eigen hand nemen? De bewuste creator worden van jouw leven? Keuzes maken vanuit je hart en meer je innerlijke stroom volgen? Zet dan NU de eerste stap naar een leven met meer vrijheid en plezier met een van de diensten van Op Eigen Wijze. Mijn ondersteuning bestaat uit een combinatie van energetisch lichaamswerk & coaching.

Energetische healing: voor meer innerlijke rust, daadkracht & vertrouwen

Tijdens deze bijzondere, krachtige energiebehandeling kunnen de blokkades in je lichaam worden geheeld, zodat je energie weer vrij kan stromen. Hierdoor ontstaat er een betere verbinding met je hart en ervaar je meer energie & ontspanning. Ook maakt het de weg vrij om je (ziele)doelen te realiseren.

Lees meer over de energetische healing

Energetisch lichaamswerk: Jezelf zijn & jouw inspiratie volgen

Maak de weg vrij van overtuigingen, angsten en blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, zodat je vanaf NU volledig jezelf kunt zijn... altijd en overal. Om je bewustzijn te vergroten en vol vertrouwen je inspiratie te volgen in het moment. Te doen waar je blij van wordt en te ontvangen waar je naar verlangt, zonder oordeel.

Lees meer over de sessie energetisch lichaamswerk

Access BARS sessie: Maak je hoofd leeg en kom volledig tot rust

Kom tot diepe ontspanning en ervaar hoe het is om écht een leeg hoofd te hebben. Geniet van de ruimte die ontstaat om weer nieuwe verlangens te creëren en inspiratie te ontvangen voorbij elke verwachting.

Lees meer over de Access BARS sessie

Sprankelsessie: voelen, verbinden, verlangen

Ontdek, tijdens deze intuïtieve coachsessie, opnieuw hoe het is om in verbinding te ZIJN en dat alles waar jij naar verlangt al aanwezig is in het nu moment. Hoe je jezelf open stelt voor de signalen van je intuïtie en meer moeiteloosheid en plezier kunt ervaren in je werk en je leven.

Lees meer over de sprankelsessie

Jezelf zijn & vol vertrouwen je hart volgen [traject]

Je bent er klaar mee, het roer moet om. Je hunkert naar meer tijd voor jezelf, om op ontdekkingtocht te gaan en weer bewust in het leven te staan. Tijdens dit 3 maanden programma ga je je weer opnieuw verbinden met je verlangens en de weg vrij maken om deze met gemak & plezier te kunnen manifesteren. Samen gaan we op avontuur, om te spelen, te verwonderen en plezier te maken.

Lees meer over het 3 maandenprogramma