11-06-2018

Durf jij te spelen en steeds opnieuw te kiezen voor dat wat jou blij maakt?

Heb je dat ook weleens... dat je een gaaf idee hebt of net een nieuwe methode hebt geleerd en je wilt direct gaan bedenken wat je hier verder mee kunt doen? Ik vraag me dan bijvoorbeeld af hoe ik het kan integreren in mijn leven of omvormen tot een nieuwe dienst in mijn bedrijf. In plaats van lekker aan de slag te gaan met die nieuwe methode of dat gave idee... beetje dromen en zo, zet ik mezelf en de energie vast. Leuk... maar niet zo slim.

Bewustwording patronen
Gelukkig word ik me steeds meer bewust van dit patroon en weet ik snel te shiften naar het genieten en laten zijn. Zodat het idee de ruimte krijgt om verder uit te kristalliseren en ik heerlijk kan gaan spelen, genieten, de mogelijkheden ontdekken. Want natuurlijk is het leuk om vanuit enthousiasme direct een volgende stap te willen zetten, maar hoeveel leuker en moeitelozer is om de inspiratie te volgen en het te laten ontstaan.

Afstemmen op je verlangen
Je kunt je bijvoorbeeld eerst eens afstemmen op hoe het zou zijn om dagelijks te werken met de net geleerde methode. Hoe zou je je dan voelen? En wat zou doen of ervaren als je nieuwe idee of inzicht zich volledig heeft geïntegreerd in jouw leven? Neem eens de tijd om hierover te mijmeren, te schrijven of te dromen. Stel vragen en zet je verlangens in de energie, maar vergeet jezelf niet open te stellen voor de antwoorden.

Dit alles gaat met nog meer gemak en plezier wanneer je gewoon gaat doen en ervaren hoe fijn het is om bijvoorbeeld te tekenen, dagelijks te mediteren of bewuste keuzes te maken in je werk. Volg hierin steeds de energie en leg jezelf niet op om dingen met een bepaalde regelmaat te 'moeten' doen. Ontdek waar jij echt blij van wordt en wat voor jou werkt. En werkt iets niet of word je er toch niet echt gelukkig van? Stop er dan mee en veroordeel jezelf hier niet om.

Jij bent vrij om in elke nu moment een nieuwe keuze te maken!!

Geef je creaties de ruimte om ze te laten ontstaan. Ga ermee aan de slag, ontdekken hoe het werkt en doe het vooral op jouw eigen wijze. Als jij er blij van wordt en je deelt je ervaringen en inzichten met de wereld, dan resoneert het altijd met iemand. Met jezelf, je collega’s of je (potentiële) klanten… en wie weet wat dat weer gaat opleveren? Money follows joy ;-D

Let life guide you. Play, be open & enjoy all the things you!

Ik ben zelf momenteel aan het spelen met mijn nieuwe Instagram account, mijn zentangle tekeningen en verschillende magische lichaamswerk tools. Nieuwsgierig hoe dit zich verder ontwikkelt? Volg me dan via Instagram of meld je aan voor mijn inspiratiemail.

Deel deze pagina
Kiezen voor plezier

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring