Energetisch lichaamswerk: Jezelf zijn & jouw inspiratie volgen

Ervaar je fysieke ongemakken, onrust en stress in je lijf en verlang je naar meer rust & ontspanning? Weet je dat het tijd is om NU voor jezelf te kiezen, maar is het angst en onzekerheid dat je tegenhoudt? Dan is een krachtige energetische lichaamsessie zeker iets voor jou.

Want hoe heerlijk zou het zijn, als je letterlijk en figuurlijk in staat bent je innerlijke stroom te volgen en het leven te creëren waar jij naar verlangt?

Gewoon jezelf zijn en afgestemd op jouw verlangens het leven aan je laten ontvouwen. Zodat je in elke nu moment je inspiratie volgt, zonder je te laten tegenhouden door dat vervelende stemmetje in je hoofd of de oordelen van anderen. Weer genieten in het moment met gelijkgestemde mensen die je laten zijn wie je bent. Plezier maken en spelen, als een kind dat net in de wereld staat.

Verlang je er ook naar om volledig jezelf te zijn en je leven te creëren op jouw eigen wijze? Zet dan een volgende stap en boek een sessie. Maak de weg vrij voor een leven in vrijheid, met nog meer moeiteloosheid & plezier.

En wist je trouwen dat veel gedachten, overtuigingen, emoties en pijntjes helemaal niet van jezelf zijn? En dat je deze vaak onbewust van jezelf hebt gemaakt Met als gevolg dat je niet meer in verbinding bent met jouw essentie en verlangens. Maar wat als je deze zou wegnemen en het veld van ongelimiteerde mogelijkheden zich weer opent? Dat is mogelijk gedurende energetisch lichaamswerk.

.. dus verlang jij ernaar om:

 • jezelf te zijn, altijd en overal?
 • met meer gemak te communiceren en creëren met je lijf?
 • meer ontspanning & innerlijke rust te ervaren?
 • in verbinding te zijn met jouw ware essentie?
 • vol vertrouwen keuzes te maken vanuit je hart?
 • lekker in je lijf te zitten en vol energie in het leven te staan?

Kom dan eens langs voor een Body work sessie!

Tijdens deze super ontspannen lichaamswerksessies kunnen blokkades worden weggenomen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het zelfhelend vermogen opnieuw wordt geactiveerd. Dit enkel door intuïtieve aanraking van het lichaam en het activeren van een specifieke energie.

Ben jij benieuwd op welke manier ik een bijdrage kan zijn aan jou en je lijf? Verlang je ernaar om beter in je vel te zitten en meer gemak en plezier te hebben bij alles wat je doet? Kom het dan gewoon ervaren en stel je open voor deze 'andere' manier van behandelen, die tevens je bewustzijn zal vergroten en je zal bevrijden van de nodige overtuigingen.
 

 

Praktische informatie

 • Een sessie lichaamswerk duurt circa 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk.
 • Je ontvangt deze sessie liggend op een massagetafel en door de kleding heen.
 • De kosten bedragen € 99,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 260,- en voor 6x € 490,-.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Dit is onder andere afhankelijk van het (fysieke) trauma en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Elk lichaam reageert anders. In een sessie kan veel gebeuren, maar vaak zullen er meerdere sessies nodig zijn om een klacht te behandelen.

 

 

Welke lichaamsprocessen gebruik ik en hoe werkt het?

Aan het begin van de sessie maak ik contact met het lichaam en vraag ik of ik een bijdrage kan zijn en op welke manier. De energie neemt me mee in de richting van een lichaamsproces. Intuïtief plaats ik mijn handen op het lichaam en vraag deze specifieke energie om 'aan' te gaan. Ik laat de energie als het ware uitlopen en ga dan naar een andere plek en/of start een volgend proces. Tijdens de sessie volg ik de energie en ben ik alleen maar het kanaal, ik ontvang wat het lichaam nodig hebt en kan dit niet bepalen of regiseren.

Je ligt gedurende de sessie heerlijk ontspannen op een massagetafel en als je dat wilt toegedekt onder een zachte deken. Het proces werkt door de kleding heen.

Ik werk met de Access Body Processes van Access Consciousness en die zijn er met verschillende doeleinden. Zo zijn er onder andere processen om:

 • het immuunsysteem en de spijsvertering te activeren en (weer) op te bouwen.
   
 • de effecten van fysiek trauma, blessures en litteken weefsel op en onder de huid terug te draaien.
   
 • het lichaam meer in de trilling van de Aarde te laten komen, zodat er meer gronding en verbinding ontstaat
   
 • bepaalde cellen te regenereren of elimineren.
   
 • traumatische gebeurtenissen te verwerken

Reacties na het ontvangen van een Body work sessie:

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.
Ria

Die vastigheid in mijn spieren is bijna helemaal weg... ik kan weer normaal mijn nek bewegen.

Wat een heerlijke, intense behandeling. Ik heb zoveel verdriet en emoties mogen loslaten, dat lucht op.

 

Vraag nu een sessie aan en ontdek wat er nog meer allemaal mogelijk is in jouw leven!