Energetisch lichaamswerk: Maak de weg vrij voor moeiteloze creatie

Ervaar je veel fysieke ongemakken, onrust en stress in je lijf en verlang je naar meer rust & ontspanning? Voel je je vaak moe, lusteloos en emotioneel? Dan is deze vorm van lichaamswerk zeker iets voor jou.

Want hoe heerlijk zou het zijn, als je letterlijk en figuurlijk in staat bent je innerlijke stroom te volgen en het leven te creëren waar jij naar verlangt?

Je herkent het vast wel… van die fysieke pijntjes die maar terug blijven komen of die eeuwige moeheid. Dat patroon waarin je steeds weer terugvalt of die overtuigingen en emoties die ervoor zorgen dat je keer op keer keuzes maakt, die geen bijdrage zijn aan jou en je leven.

Maar wist je dat een groot deel van deze ongemakken, emoties en belemmerende gedachten helemaal niet van jou zijn?  Vaak heb je ze onbewust van jezelf gemaakt en vastgezet in je lijf. Om er daarna nog wat meer oordelen en conclusies bovenop te leggen, zodat de blokkades alleen maar verder groeien. En je moeite krijgt met jezelf te zijn en je hart te volgen. Maar hoe haal je die blokkades nu uit jouw systeem, zodat je weer ontspanning en verbinding kunt ervaren in je lijf?

Dat kan met de verschillende energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Verlang jij ernaar om...

 • jezelf te zijn, altijd en overal?
 • met meer gemak te communiceren en creëren met je lijf?
 • meer ontspanning & innerlijke rust te ervaren?
 • in verbinding te zijn met jouw ware essentie?
 • vol vertrouwen keuzes te maken vanuit je hart?
 • lekker in je lijf te zitten en vol energie in het leven te staan?

Kom dan eens langs voor een Body work sessie!

Tijdens deze super ontspannen lichaamswerksessies kunnen blokkades worden weggenomen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het zelfhelend vermogen opnieuw wordt geactiveerd. Dit enkel door intuïtieve aanraking van het lichaam en het activeren van een specifieke energie.

Ben jij benieuwd op welke manier Access Body work een bijdrage kan zijn aan jou en je lijf? Verlang je ernaar om beter in je vel te zitten en meer gemak en plezier te hebben bij alles wat je doet? Kom het dan gewoon ervaren en stel je open voor deze 'andere' manier van behandelen, die tevens je bewustzijn zal vergroten en je zal bevrijden van de nodige overtuigingen.

 

 

Praktische informatie

 • Een sessie lichaamswerk duurt circa 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk.
 • Je ontvangt deze sessie liggend op een massagetafel en door de kleding heen.
 • De kosten bedragen € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 240,- en voor 6 sessies € 430,-.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is onder andere afhankelijk van het (fysieke) trauma en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Elk lichaam reageert anders. In een sessie kan veel gebeuren, maar vaak zullen er meerdere sessies nodig zijn om een klacht te behandelen.

Access Body Process
Er zijn verschillende lichaamsprocessen, waaronder:

 • MTVSS® = de immuniteitsbooster. Dit is een dynamisch hands on proces om het immuunsysteem en de spijsvertering te activeren en (weer) op te bouwen.
 • Ondersteuning bij pijn & blessures met diverse hands on processen om de effecten van fysiek trauma, blessures en litteken weefsel op en onder de huid terug te draaien.
 • Restoration of Communion with Earth® . Een lichaamsproces dat het lichaam meer in de trilling van de Aarde laat komen en zorgt voor meer gronding en verbinding.
 • DMMD®. Een dynamisch proces om bepaalde cellen te regenereren of elimineren.
 • Energetische Facelift®. Een zeer ontspannen maar krachtig proces waarbij wordt gewerkt op het weefsel van borst, hals en gezicht. Tegelijk wordt er gewerkt aan de overtuigingen en oordelen die je hebt ten aanzien van veroudering en je eigen lichaam.


Reacties na het ontvangen van een Body work sessie:

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.
Ria

Die vastigheid in mijn spieren is bijna helemaal weg... ik kan weer normaal mijn nek bewegen.

Wat een heerlijke, intense behandeling. Ik heb zoveel verdriet en emoties mogen loslaten, dat lucht op.

 

Vraag nu een sessie aan en ontdek wat er nog meer allemaal mogelijk is in jouw leven!