Oefenavond voor IET®, Reiki & (engelen) healing. Kom genieten!

Op deze avond staat het geven & ontvangen van energie centraal en is iedereen die energie kan doorgeven op welke manier dan ook welkom. In verbinding aandacht geven aan jezelf en de ander. Intuïtief en op een manier die voor jou fijn voelt.

Kortom een heerlijke en gezellige avond om weer even tot rust te komen en jezelf op te laden.

Wat gaan we doen?
Tijdens de uitwisselingsavond ga je een healing geven én ontvangen, zodat je energie weer vrij kan stromen en je nog meer in verbinding kunt staan met jouw essentie. Met elkaar zullen we onze energetische vibratie verhogen en nog meer ruimte creëren om te kunnen ontvangen waar we naar verlangen.

Heb je al een tijdje niet meer met energie gewerkt? Dan is dit een mooi moment om er weer mee aan de slag te gaan. Gewoon door het te doen en je intuïtie te volgen.

Heb je geen ervaring, maar wil je wel een keer kennismaken met de krachtige werking van energetische healing? Dan bied deze avond een mooie gelegenheid!

 

 

 

Agenda
De volgende oefenavond is op woensdag 4 oktober van 19.30 - 22.00 uur.

Praktische informatie

  • De oefenavonden vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk en starten om 19.30 uur (inloop 19.15) tot 22.00 uur (met uitloop naar 22.30 uur)
  • De kosten bedragen € 15,-
  • Aanmelden kan via het contactformulier.

Voor wie is de avond bedoeld?
Voor iedereen die werkt met energetische healing (Reiki, Integrated Energy Therapy ® / IET, magnetiseren, engelenhealing, etc) of hierin interesse heeft. Maar ook voor mensen die niet werken met een methode, maar wél energie kunnen doorgeven.

Tijdens de avond zal er ruimte te zijn voor vragen over energetische healing in het algemeen en specifiek over de IET.  En kunnen ervaringen worden uitgewisseld.

Verlang jij naar een moment voor jezelf om te ontspannen en weer helemaal op te laden? Meld je dan nu aan voor deze heerlijk avond!