Ervaringen

Lees hier wat anderen bij Op Eigen Wijze hebben ervaren:

Tijdens de Cursus Integrated Energy Therapy (IET) vertelde Alexandra dat ze ook Access Bars classes geeft en wat de Bars allemaal kunnen doen. Ik ben hierover op internet meer informatie gaan zoeken en had het gevoel dat het een mooie aanvulling zou kunnen zijn op de IET Cursus.

Ik heb de Access Bars class® ervaren als een leerzame en geweldige class, waarin ik veel mooie en bijzondere tools heb gekregen. Vooral “retour afzender met bewustzijn” is er een die ik veel gebruik. Maar ook “hoe wordt het nog beter dan dit?”, bijvoorbeeld tijdens een relax dagje Sauna. Mijn vriendinnen snappen het niet, maar ik vraag graag om meer ;)

Verder hebben de Access Bars sessies mij tijdens de class geweldige inzichten gegeven. Ook jouw enthousiasme heeft mij veel heldere inzichten gegeven, die ik nu nog steeds gebruik.

Ik raad mensen met veel plezier aan om de Bars class zelf te gaan volgen, want het is een mooie en bijzondere ervaring. Van de week nog kreeg ik van studenten te horen "mevrouw u bent de rustgevende factor hier op school". Geweldig! Ik weet zeker dat het allemaal door de cursussen komt die ik bij jou heb gedaan, zowel de IET als de Bars.
Monique Arissen

De afgelopen jaren heb ik veel spanning in mijn lichaam opgebouwd, waardoor ik veel onrust in mijn hoofd had. Bij Alexandra heb ik de Integrated Energy Therapy- (IET) sessies gedaan, die ik als zeer fijn heb ervaren. Tijdens de behandeling voel je echt van alles door en uit je lijf stromen.

Na afloop van elke sessie voelde ik direct resultaat: de spanningen en emoties kwamen eruit en mijn hoofd, hart en buik kwamen tot rust. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan, zoals het vergroten van mijn eigen energieveld, inzichten vanuit vorige levens, het anders omgaan met negativiteit en dat ik altijd om hulp mag vragen.

Alexandra is een heel fijn persoon, die je op je gemak stelt en maatwerk levert. Voor mij is de IET een hele bijzondere ervaring geweest, die ik iedereen kan aanraden door Alexandra te laten doen.
Jeroen Snel

Mijn ervaring met Op eigen wijze, was kort maar heel bijzonder. Alexandra ontvangt je in een een gezellige ruimte en neemt alle tijd om je voor te bereiden op de sessie.
Alhoewel ik maar een 20 minuten Empowerment heb ontvangen, ben ik toch met een blij en ontspannen gevoel naar huis gegaan. Bedankt voor deze mooie ervaring!
Inge Lamé, Zonder Zorgen Zelfstandig

Ik was voor de cursus "Versterk je intuitie voor meer gemak & plezier in je leven" (en nu nog steeds) op zoek naar meer verbinding tussen mijn lichaam en geest. Niet altijd in het hoofd zitten en cognitief werken vanuit de gedachten wereld, maar vanuit gevoel. De cursus heeft mij opgeleverd dat ik weer meer stilsta bij mezelf, onder andere vanuit meditatie. Ongeacht wat ik doe, ik ben onderdeel van het geen er gebeurd. Daarmee is bepaald dat ik als mens het verschil maak bij alles waar ik bij betrokken ben. De mate van invloed kan ik daarmee dan ook zelf bepalen.

Het belangrijkste inzicht hierbij is wellicht dat ik bovengenoemde niet helemaal zelf hoef te doen. Ik word geholpen door het universum en mag hier hulp bij vragen. Tevens nog wel een moeilijk onderdeel van mijn proces, daar ik juist altijd vond dat ik het zelf moest doen. Hulp komt altijd voor kleine of grote dingen. Ik zal deze vanuit mijn intuïtie meer trachten te ervaren.

Ik heb de cursus ervaren als bijzonder. Er is mij een opening geboden naar een andere wereld. Hoe ik daar vanaf hier verder in ga weet ik nog niet. Ik heb de intentie hier mijn intuïtieve waarneming in te volgen.
Frans Hamerslag

Onlangs heb ik een energetische healing (IET sessie) ondergaan bij Alexandra, die ik enkele weken daarvoor had ontmoet op het event "Vrouw en Passie". Het contact wat ik daar heb ervaren met Alexandra was al zo bijzonder dat ik erg benieuwd was of ze mij verder kon helpen.

Na een behoorlijk heftige periode die gepaard ging met veel downs, maar ook nieuwe inzichten, transformatie en groei, ben ik na de energiebehandeling meer innerlijke kracht en rust gaan ervaren.

Na de eerste dag voelde ik gelijk al verandering. Natuurlijk zijn er ook dagen geweest dat ik even terug bij af was, maar het herstel ging zo snel! Ik zit minder in mijn hoofd en laat mij niet meer leiden door mijn gedachten. Ik leef en voel meer dat ik in het NU ben.

Tijdens de behandeling voelde ik werkelijk energieën stromen, wat een bijzondere ervaring.

Ik voel nu ook veel meer wat ik wel en niet wil! Ik luister nog meer naar mijn gevoel. En daar vertrouw ik steeds meer op. Ik weet dat er voor mij gezorgd word en dat ik om hulp mag vragen. Iets wat ik eerder niet deed.

Wat ben ik Alexandra dankbaar, dat ze mij weer een stuk verder heeft geholpen in mijn proces. Ik sta weer in mijn kracht en er zijn heel veel dingen in beweging gekomen. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.

In juli heb ik een tweede IET behandeling ontvangen, deze keer op afstand. Ook dit was weer een bijzondere ervaring. Ik voelde me na afloop echt naar een ander level getild. Voor de behandeling was ik wat woozy en wiebelig, maar nu voel ik dat ik stevig met mijn beide benen op de grond sta.
Marina van Esch, Interieurstyliste

De wandelcoachsessie heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond.

De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies. Toen je mij de vraag stelde: "Ben je het waard om hetzelfde tarief te vragen? ", omdat ik in oktober stop met de beroepsorganisatie, stond ik net op een kruispunt letterlijk en figuurlijk. Heel bijzonder vond ik dit. Ik maakte intuïtief een keuze, maar toen ik op dat punt stond voelde het toch niet goed. Toen heb ik mijn rugzak afgedaan, letterlijk en figuurlijk. Het voelde alsof er een hele last van mijn schouders viel.

Wat mij verder is bijgebleven: mijn ideale cliënt. En de eerste stappen die ik heb gezet om hierin meer helderheid te krijgen. Thuis ben ik hier verder mee aan de slag gegaan.
Alexandra, je stelt goede open vragen en weet deze op het juiste moment te combineren met de natuur. Bedankt voor deze mooie, bijzondere en inspirerende ervaring.
Marianne van Gestel, Flower of Live

Ik ben een coachtraject gestart bij Op Eigen Wijze om een goede balans te vinden in mijn drukke werkweek en mijn net zo drukke privéleven, zonder dat er in mijn omgeving wrijfel zou ontstaan. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, waar bepaald gedrag vandaan komt en dat ik de keuze heb om hier anders mee om te gaan.
Ik heb geleerd dat ik best wat vaker aan mezelf mag denken. En dat ik door meer te durven vragen aan anderen en helder te communiceren meer resultaat kan bereiken.
Ik heb de sessies met Alexandra als zeer prettig ervaren. Een ontspannen sfeer met de mogelijkheid jezelf echt open te stellen.
Mira van der Linde, Van der Linde Interieur

Toen ik het coachtraject startte was ik niet zeker hoe met mijn bedrijf verder te gaan. Ik had behoefte aan een energieboost en inspiratie. Ook wilde ik leren hoe ik bij mezelf kan blijven en vanuit mijn eigen kracht kan handelen.

Tijdens het traject heb ik bepaald met welke doelgroepen ik wil werken en op wie mijn marketing gericht moet zijn. Hierdoor zijn mijn producten nu beter afgestemd op de behoeften van mijn klant. Ik focus op doen waar ik goed in ben. Ik heb meer structuur en helderheid op de stappen die ik nu moet gaan zetten.
Persoonlijk ben ik ook gegroeid. Ik kan meer mezelf zijn en blijven. Ik ben liever voor mezelf geworden en ben in staat taken en verantwoordelijkheden, die niet van mij zijn, terug te geven aan mijn omgeving. Dit geeft rust en ruimte.

Verder vond ik vooral de wandelsessie heel tof, die had ik vaker willen doen. Het is mooi om in een totaal andere sfeer stil te staan bij zaken en daardoor op een rustiger manier naar de dingen te kijken. Om op te laden en nieuwe energie op te doen in de natuur.
Alexandra heeft mij gestimuleerd om vooral dicht bij mezelf te blijven en steeds terug te keren naar de kern van mijn drijfveer en mijn kracht.
Margot Maas, Visagist, grimeur & vakdocent

Voordat ik met het coachtraject startte was ik nog wat terughoudend om mezelf te profileren. Nu ik mij richt op de mensen die overwegen om naar mijn praktijk te komen, en niet op de mensen die afwijzend staan ten opzichte van alternatieve therapie, geeft het mij meer voldoening. Ik kan hierdoor in contact blijven terwijl ik vertel over mijn werk.

Ik vond het prettig om aan de hand van een vaste structuur met mijn marketingboodschap aan de slag te gaan. Dit heeft me echt geholpen. Ik zou jouw diensten zeker bij anderen aanbevelen, omdat de gesprekken je als ondernemer handvatten kunnen geven. Zeker als startende ondernemer.
Carole van de Bosch, Praktijk voor natuurlijke therapie

De inspiratiewandeling maakt dat je vrijer wordt in je gevoel en je gedachtes. Het is fijn om in de buitenlucht te zijn en op een andere manier naar de natuur te kijken. Vooral de stitewandeling, waarbij je al je zintuigen gebruikt, is me bijgebleven.

De wandelcoachsessie heeft me inzicht gegeven in waar ik nu sta, waar ik naar toe wil en wat daar voor nodig is. Ik heb geleerd me te focussen op wat echt belangrijk is in mijn onderneming, met als resultaat 2 nieuwe opdrachtgevers!
Bianca Lansbergen, Allround Administratie Advies BiS

De aanleiding voor de inspiratiesessie met Alexandra was om letterlijk inspiratie op te doen en om te kijken of ik zakelijk en/of persoonlijk nog wat liet liggen.
Door het goede gesprek en de juiste open vragen die ze mij stelde heb ik nieuwe inzichten gekregen, zoals mij meer gaan focussen en specialiseren in mijn vakgebied. Ik heb een te breed aanbod, waardoor mijn boodschap niet krachtig genoeg overkomt bij mijn doelgroep.

Wanneer mijn cliënten tevreden zijn over het behaalde resultaat, wil ik ze vragen om reclame voor mij en mijn praktijk te maken. Het is dan voor mezelf en mijn cliënten belangrijk om duidelijk aan te geven wat mijn kwaliteiten zijn. Hierdoor kom ik meer in mijn kracht is, wat heel fijn voelt.

Het gesprek heb ik als heel prettig ervaren. Het voelde goed. Ook mooi dat je het op je eigen wijze mag doen. De inspiratiesessie heeft mij in beweging gezet en reflectie gegeven op hoe ik er nu voor sta met mijn onderneming. Bedankt voor alles!
Marianne van Gestel, Flower of Live

Ik heb deelgenomen aan de VIP-dag, omdat ik helderheid wilde over mijn doelgroep en behoefte had aan meer focus. Ik vond dat ik een zo breed mogelijk aanbod moest hebben in mijn coachingspraktijk. Meer uit angst omdat ik anders klanten zou mislopen. Nu heb ik ingezien dat ik mezelf meer kan profileren door te specialiseren op een bepaald probleemgebied. Door hier bewust voor te kiezen is er een last van mijn schouders gevallen en ervaar ik meer rust.
Tijdens de VIP-dag heb ik een helder beeld gekregen van de stappen die ik nu moet gaan zetten. Ik zat maar tegen bepaalde dingen aan te hikken en kon er geen handen en voeten aan geven. Ik zie nu in dat de (grote) hindernissen makkelijker te nemen zijn dan gedacht. Bovendien heb ik door jou echt een steun in de rug gekregen en een duw in de goede richting. Mijn zelfvertrouwen is vergroot.

Ik heb geleerd dat ik mezelf niet gek moet laten maken. Dat als ik rustig blijf en goede argumenten ter onderbouwing aanvoer dat het dan gaat lukken. Aanvankelijk dacht ik dat ik het zonder verdere hulp kon klaren, maar de VIP-dag heeft ervoor gezorgd dat ik uit mijn eigen vicieuze cirkel ben gebroken. Ik kan nu echt in beweging komen.
De dag was intensief en vermoeiend, maar ik heb wel een hele sprong gemaakt. In 1 dag krijg je een enorme boost, die je niet zou ervaren in 3 losse sessies. Ik ben opgelucht, eindelijk heb ik goed voor ogen wat ik wil.
Lilly van den Berg, Liber Life Coaching

Ik ben het coachtraject gestart omdat ik graag met meer rust en zelfvertrouwen mijn werk wil doen.
Tijdens het traject ben ik er achter gekomen dat ik voldoende zelfvertrouwen heb. Ik heb ervaren dat structuur aanbrengen geen garantie is voor rust en succes. Loslaten kan meer opleveren. Ik heb geleerd om mijn sterke innerlijke kritische stem af en toe te negeren. Dat ik niet alles hoef te doen en dat ‘goed’ goed genoeg is.

Ik heb het coachtraject ervaren als rustgevend en inzichtgevend. Het traject sloot aan bij mijn eigen ontwikkeling en interesses. Ik vond het prettig dat de gesprekken werden afgewisseld met oefeningen. Op deze manier kwam ik uit mijn hoofd en werden lichaam en gevoel ook bij het proces betrokken. Alexandra heeft een natuurlijke manier van werken. Ze gebruikt geen standaardprocedures, maar weet intuïtief af te stemmen op wat je nodig hebt.
Marjoleine

Alexandra zal zeker een hoge top bereiken in coachland. Gelukkig maar, want deze super enthousiaste dame heeft de gave om meer dan alleen theorie, praktijk en inzicht te verenigen tot een waardevol consult. Ik dank haar voor het mij inzichtelijk maken van the missing link in mijn bewustwordingsproces. Ik kan nu door en dat geeft veel lucht, ruimte en vrede… met én voor mezelf. Een toppertje dus!
Franca

Je hebt mij geholpen inzicht te krijgen in mezelf en hoe rust te kunnen vinden. Voor een deel pas ik je oefeningen nog steeds toe, soms zelfs tijdens mijn werk. Liet ik mij voor het coachingstraject nogal eens “gek maken”, nu heb ik meer een kalme benadering en zie ik het relatieve van alles. Ik voel me een stuk beter dan een jaar geleden en zit ook lekkerder in mijn vel. Het gevoel van “moeten” is veel minder geworden en ik ga veel meer ontspannen door het leven. Ik kan weer genieten van de kleine dingen en ben emotioneler geworden.
Aart