Gratis aanbod

Verlang jij naar een leven met meer vrijheid, voldoening en vreugde, maar vind je het lastig hier bewust voor te kiezen? Zet dan nu de eerste stap naar meer moeiteloosheid & plezier en verbind je weer met je gevoel, zodat er ruimte ontstaat om te kunnen groeien én genieten!

Maak gratis kennis met de diensten van Op Eigen Wijze en laat je inspireren om meer te gaan doen waar jij energie van krijgt.

Gratis Start Your Flow sessie

Wil je direct een volgende stap zetten en ontdekken hoe ik jou hierbij zou kunnen helpen? Of wil graag een keer vrijblijvend sparren over wat jou in de weg staat om je leven op jouw eigen wijze te leven? Vraag dan de GRATIS Start Your Flow sessie aan en ontdek in 20 minuten hoe ook jij jouw ideale leven kunt creëren met gemak & plezier! Aanmelden kan via het aanvraagformulier of door een e-mail met je gegevens en vragen te sturen aan alexandra @ opeigenwijze.org

Meer informatie & aanvragen

Gratis afstemoefening Pump up your vibrations!

Maak kennis met de nieuwe versie van jezelf. Verhoog je energieniveau en ontdek hoe het voelt wanneer jouw diepste verlangen zich heeft gemanifesteerd.

Meer informatie & aanvragen

Gratis E-zine

Ontvang regelmatig tips en inspiratie voor een leven met meer vrijheid, voldoening & plezier. Ontdek hoe je je verlangens moeiteloos manifesteert, zorgt voor een betere verbinding tussen hart & hoofd en weer helemaal jezelf mag zijn. Ook blijf je op de hoogte van mijn (nieuwe) aanbod, aanbiedingen en acties.

Meer informatie & aanvragen

Nog meer gratis oefeningen

Onderstaande oefeningen zijn door mij opgenomen en alleen voor jouw eigen gebruik. Geniet ervan!

Verbinding met je ware essentie (6.58 min)

 

Ontspanningsoefening (5.25 min)

 

Overgave in het NU moment (5.38 min)