09-02-2018

Hoe vergroot je jouw waarde en lever je écht een bijdrage aan deze wereld?

Na bijna een maand te hebben rondgereisd door Chili & Argentinië, een prachtig avontuur. Kwam ik erachter dat ik steeds opnieuw de meeste aanvragen voor sessies en aanmeldingen voor cursussen krijg als ik op reis ben. Bijzonder toch of niet...?

Terwijl ik twee weken voordat ik vertrok nog aan het stressen was, omdat mijn hoofd vond dat ik er echt nog een nieuwsbrief uit moest doen, social media posts moest inplannen en noem maar op. Komt de stroom van reacties en mailtjes pas op gang als ik volledig in alignment geniet van de prachtige bergen, meren en vulkanen.

Op de een of andere manier lukt het altijd beter om afgestemd te zijn op moeiteloosheid en plezier als ik op reis ben. Verloopt alles heerlijk soepel, hebben we het mooiste weer en krijgen we updates voor kamers en vliegtuigen, zonder te vragen. Maar nu kom ik erachter dat het volledig in verbinding zijn dus doorwerkt in mijn hele bewustzijn.

Maar hoe kwam ik nu tot dit inzicht?
Door een video van Tiger Singleton, waarin hij sprak over passie, ondernemen en dienstbaarheid. Hij zei dat je vooral waarde biedt door volledig jezelf te zijn en te doen wat je leuk vindt. En toen opeens begon het kwartje te vallen… ik bied niet alleen waarde met de sessies die ik doe en de blogs die ik schrijf, maar ook de reizen die ik maak en andere passies die ik deel. Mensen reizen mee, raken geïnspireerd om zelf ook op reis te gaan, vragen zich af wat hun grootste verlangens zijn, etc. Hoe gaaf is dat...

Zaadjes planten, mogelijkheden laten zien, energie overbrengen en mooie beelden delen...op alle manier ben ik een bijdrage aan mijn omgeving. Zo had ik het nog nooit gezien.

Opeens ontstaan daar ook nieuwe ideeën wat ik hiermee kan doen... activiteiten waar ik van geniet, anderen hiervoor uitnodigen, co-creëren en met elkaar genieten. Hoe helend is dat? Dingen doen die niet binnen de kaders vallen van mijn ‘onderneming’, maar vanuit chaos ontstaan... joehoe. Lol maken, genieten, inspireren, groeien en ontvangen... alles tegelijk!

Uiteindelijk maakt het dus niet uit wat je doet en kun je steeds opnieuw kiezen wat je vandaag wilt zijn en doen... in je leven, je onderneming en je werk. Want hoe zou het zijn om de slimmerik of juist de slechterik te zijn op je werk, maar volledig vanuit alignment? Mensen willen dan alleen nog maar bij jou in de buurt zijn en komen. Want alles draait om jouw hartresonantie, de frequentie van liefde, plezier en dankbaarheid.

Natuurlijk zullen er mensen zijn die er wat van vinden. Maar wanneer jij volledig jezelf bent en in alles je stroom volgt, dan ervaar je zo’n enorme vrijheid… een echte vrijheid! Dat het niet meer uitmaakt wat anderen van jou vinden. Want jij houdt van iedereen en ziet de essentie in iedereen. Mmm... het idee alleen al.

Deel deze pagina
Hoe vergroot je jouw waarde en ben je echt een bijdrage in deze wereld?

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring