17-03-2018

Jezelf staande houden in de chaos

Wanneer je ervoor hebt gekozen om alleen nog maar je hart te volgen, omdat je voelt dat het niet anders kan. Dan kan dat zooo euforisch voelen, zo heerlijk!... maar soms ook best wel angstig zijn. Want hoe gaan zaken zich ontwikkelen? Blijf het geld nog wel binnen stromen en zal er nog wel veiligheid en stabiliteit zijn in je leven? Terwijl je eigenlijk weet dat het Universum je altijd zal steunen in alles, zeker als je jouw waarheid volgt.

Bewustzijn vergroten
Ik ontmoet veel mensen die midden in hun proces van bewustwording zitten. Ze maken net als jij nieuwe keuzes en ontdekken wat echt belangrijk is in het leven. Opeens gaan die ogen weer sprankelen en stroomt de levensenergie weer opnieuw door de aderen. Stap voor stap worden oude overtuigingen losgelaten en is ruimte voor nieuwe creaties.

En dan ren je de wereld in met je nieuwe ervaringen en grootste plannen. Je schreeuwt het uit, maar alleen een enkeling lijkt je te horen.

... Geloof jij echt in die onzin? Zou je dat nou wel doen op jouw leeftijd? Denk je echt dat je daar gelukkig van wordt? Je verbijt jezelf even bij het horen van deze commentaren, maar elke vezel in je lijf voelt dat je op de goede weg bent.

Maar hoe kom je met gemak en plezier verder wanneer jij steeds verder losbreekt uit kaders en orde? Terwijl je omgeving nog stevig vasthoudt aan al die vaste structuren, het (ver)oordelen van anderen en de illusie van veiligheid?

Allereerst door jezelf te zijn en steeds voor jezelf te blijven voelen is dit (nog) mijn waarheid? Wil ik mij omringen met deze mensen of wordt het tijd om nieuwe verbindingen aan gaan?

Je zieledoel leven
En natuurlijk is dat niet altijd gemakkelijk, waar het gaat om je partner en familie. Maar wanneer je echte vrijheid wilt ervaren en volledig jouw zieledoel of roeping wilt leven, dan zal je bereidt moeten zijn om concessies te doen. Om alles te durven loslaten wat jou niet meer dient. Zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe avonturen, inzichten en relaties. Gelijkgestemde die met jou en anderen willen co-creëren, om zo dingen in de wereld te zetten die er nu nog niet zijn. Gewoon omdat het kan.

Nog meer moeiteloos en plezier ervaren in je leven dan je ooit had kunnen bedenken.

Want jij kunt steeds opnieuw weer kiezen wie je wilt zijn en wat je wilt ervaren. Varen op de golven van bewustzijn en anderen inspireren door volledig jezelf te zijn. Je inzichten en ervaringen delen, gewoon omdat je er zelf blij van wordt.

Verbinden met gelijkgestemden
Blijf dus vooral vragen naar waar jij naar verlangt en ga opzoek naar gelijkgestemden. Om met elkaar de vibratie te verhogen en het veld te creëren waarin nog meer bewustzijn mogelijk is op deze planeet. Ga spelen, doen waar je blij van wordt en deel dit met anderen. Op die manier ben je al van onschatbare waarde! Ontdek wat jouw waarheid is, zodat je niet alleen je roeping kunt leven maar dit daadwerkelijk kunt zijn.

Deel deze pagina
staande blijven in de chaos

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring