Sit in sessies: in verbinding (jezelf) zijn

Verlang jij ernaar om meer in verbinding te zijn met jezelf, je intuïtie en je innerlijke stroom? Om niet alleen in ‘alignment’ te zijn als je daar heel bewust voor gaat zitten, maar ook gedurende dag?

Vaak neem je jezelf voor om tijd te maken om in stilte te zijn, omdat je weet hoe fijn het is. Maar dan komt er weer iets tussen of gun je het jezelf niet om een moment voor jezelf te creëren. Omdat het in gedachten toch te veel moeite kost. Maar hoe zou het zijn om sneller in te checken en die verbinding direct te maken? Zodat je meer rust en ruimte ervaart gedurende de dag en meer bewust in het NU moment keuzes kunt maken en genieten?

Verlang je hier ook naar?

Kom dan naar de Sit In sessies en ontdek hoe het is om je met meer gemak & plezier te verbinden met jezelf. Om je als het ware te laten uitnodigen je bewustzijn te vergroten en nog meer jezelf te zijn. Om stroming, eenheid én verbinding te ervaren met je (hogere) zelf. Met toegang tot jouw essentie; je weten, liefde, ruimte, innerlijke rust en ongelimiteerde mogelijkheden. En ervaar hoe het is om vanuit deze pure verbinding met jezelf, jouw alignment, samen te komen (zijn) met anderen. 

Wauw! Gaat het bij jou nu kriebelen, bubbelen en bruisen, is je nieuwsgierigheid getriggerd? ... kom dan eens ‘zitten’ in deze bubbel van liefdevolle energie.

Want stel je eens voor hoe het zou zijn om met elkaar de energetische frequentie op aarde te verhogen en het energieveld te vullen met oneindig veel licht en liefde? Om gedurende de dag meer in verbinding te zijn, om volledig jezelf te zijn bij alles wat je doet?

Kom spelen, ervaren en verbinden... gewoon omdat het kan!

Wat is een Sit In?
Tijdens een Sit In creëer ik een veilige ruimte, een liefdevol veld. Waarin ik jou en de andere deelnemers uitnodig om je te verbinding met jezelf en met alles en iedereen om je heen. Ga je ervaren hoe het is om bewust te gronden en je energieveld te vergroten. Om te spelen met energie en in stilte te ZIJN. Ga je leren af te stemmen op fijne gevoelens en verlangens om nog meer te kunnen genieten in het NU moment en het Universum te laten weten waar jij meer van wilt in je leven. 

Tijdens de sessie volg ik de energie, is er ruimte voor het stellen van vragen en zal ik af en toe tools aanreiken. Verder ga je lekker ervaren en genieten van dat prachtige wezen dat JIJ bent.
Zweverig? Nee hoor! Lekker nuchter en met een tikkeltje humor, neem ik je mee op avontuur.

Agenda 2019
 

  • Ik heb nog geen nieuwe sessies gepland. Heb je interesse? Neem dan even contact op, dan laat ik je weten wanneer de volgende sessies zijn.
     

Praktische informatie
De Sit In sessies vinden (voorlopig) plaats in mijn praktijk in Bleiswijk. De kosten bedragen € 22,50 en kunnen vooraf middels een Tikkie of overboeking worden betaald. 

Aanmelden voor de Sit In sessies kan via het contactformulier onder vermelding van de datum dat je wilt deelnemen. Via de mail of telefonisch.

Online Sit Ins
Ik ben voornemens om ook online Sit Ins te gaan organiseren. Heb je hierin interesse? Stuur me dan een bericht via de mail, dan laat ik je weten wanneer ik hiermee ga starten.

Wat is er nog meer mogelijk?
Sit ins op locatie, bij bedrijven of in de natuur... het is allemaal mogelijk. Heb jij een idee en sta je open voor een mooie co-creatie? Neem dan contact met mij op.