Sprankelsessie: voelen, verbinden, verlangen

Hoe zou het zijn om meer flow te ervaren en weer te genieten in het moment zonder zorgen voor morgen? Dat je je bewust bent van je gevoelens en durft te vertrouwen op je intuïtie? Creatieve ideeën tot je laat komen en opdrachten afrondt op een manier die je nooit had kunnen bedenken?

Dat je volledig jezelf bent in het NU en het leven als het ware aan je laat ontvouwen... moeiteloos en met heel veel plezier! Dat je nog meer gaat doen waar je blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent. Want het is mogelijk, ook voor jou! Om te groeien én te genieten. Om zoveel meer rust te ervaren en verbinding met alles om je heen.

Ervaar jij momenteel onrust en onzekerheid, maar ook het gevoel van afgescheidenheid? Loop je compleet vast in je hoofd en twijfel je of het voor jou wel mogelijk is om in alles je hart te volgen? Ben je bang voor angst en afwijzing? Dan is het NU tijd voor de eerste stap naar een leven met meer innerlijke rust en plezier.

Want als jij weer durft te vertrouwen op wie je bent en waartoe je in staat bent, dan kun jij het leven creëren waar jij naar verlangt. Groeien én genieten met gemak & plezier. Doen waar jij blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent. Zonder oordeel genieten in het moment... ahhhh... hoe heerlijk zou dat zijn?

Kom het voelen en ervaren tijdens een enerverende sprankelsessie en ga mee op avontuur. Open jezelf volledig voor je ongelimiteerde potentieel en ontdek hoe je kunt co-creëren met het Universum. Zodat je meer kunt ZIJN in plaats van DOEN en moeiteloosheid ervaart in alles wat je doet. Stevig in je eigen kracht en in verbinding met jouw innerlijke stroom.

Wat kan een sprankelsessie tot gevolg hebben:

  • Meer innerlijke rust
  • Betere verbinding met je hart / intuïtie
  • Volledig jezelf zijn in alles wat je doet
  • Bewust genieten in het moment
  • Vol vertrouwen en open om te ontvangen
  • Groeien én bloeien

Een sprankelsessie is een intuïtieve coachsessie afgestemd op jouw verlangens in het NU moment

De focus ligt op in verbinding zijn, voelen en ervaren, niet op (oneindig) praten. Gedurende de sessie volg ik de energie en laat ik jou ervaren dat alles waar je naar verlangt al in jouw aanwezig is. Samen brengen we de frequentie van de energie omhoog zodat jij in staat bent om dit daadwerkelijk te ontvangen in je fysieke realiteit. Ik zou zeggen: kom het ervaren!
 

Praktische informatie

  • De sprankelsessies vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of online via Zoom en duren maximaal 75 minuten.
  • De kosten bedragen € 99,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 260,- en voor 6x € 490,-.

 

 

Aanmelden kan via bovenstaande button, telefonisch 06 50 88 00 65 of gebruik het contactformulier.

Neem de regie over je leven weer in eigen hand en meld je NU aan voor een sessie. Ontdek hoe groot jouw dromen werkelijk zijn en hoe je ze moeiteloos kunt manifesteren.