29-11-2018

Oordelen en reageren op alles en iedereen... werkt dat nog voor jou?

In rust zit ik op mijn bureaustoel. Met mijn ogen dicht, adem ik heel rustig en bewust in en uit. Ik ervaar ruimte en rust in mijn lichaam en in mijn hele zijn. Totaal in verbinding met alles en iedereen om mij heen, ben ik me van heel van gewaar: onrust, stress, beweging, zwaarte, excitement, stilstand, lichtheid. Is dit van mij? Nee, Maak ik het van mij nee. Ik als ongelimiteerde wezen ben mij van zoveel dingen bewust of gewaar, maar ik bepaal ook zelf wat ik hiermee doe.

Lees verder
oordelen en reageren op alles en iedereen

10-11-2018

Hoe zou het zijn om controle los te laten en in overgave te zijn?

Soms betrap ik mezelf erop... dat ik ergens aan probeer vast te houden. Een dienst die me altijd met gemak geld oplevert, het organiseren van een tripje of project... zodat ik zeker weet dat het goed gebeurt. Yeah right! Maar wat levert het je eigenlijk op, om te denken dat je vanuit controle en beheersing dingen kunt bereiken? En wees daarvoor eens oprecht eerlijk met jezelf!

Lees verder
In overgave zijn en de controle los laten

05-10-2018

Open jezelf volledig om te zien wat er daadwerkelijk is

Ben jij in staat om te zien wat er écht is... wat zich aandient in jouw bewustzijn? Of denk je te weten wat je ziet? Heb je het al uitgedacht, het beeld al klaar? Keurig gemanifesteerd maar toch niet helemaal wat je wilde. Of durf je jezelf volledig open te stellen voor wat er daadwerkelijk is: voor de kleuren, geuren, energie, magische vormen & inspiratie.

Lees verder
Zien wat daadwerkelijk is

05-09-2018

Durf jij erop te vertrouwen dat alles zich op het juiste moment aandient?

Vanmiddag voelde ik de inspiratie om even te gaan wandelen. Ik liep richting het recreatiegebied bij mij in de buurt en zag dat daar een aantal paden waren afgesloten, omdat ze bomen aan het omzagen zijn. Op gevoel liep ik via een binnendoor weggetje naar het water. Ik genoot van de zon op mijn gezicht en de wat klamme warmte. Ik voelde me zo volledig in het moment en vroeg mezelf af wat er op zo’n moment nog te wensen valt...

Lees verder
Inspiratie volgen in het moment

28-07-2018

Jij mag zijn wie je werkelijk bent!

Het valt me de laatste tijd op, dat er veel mensen op mijn pad komen die voor een belangrijke keuze staan. De keuze voor zichzelf. Ze voelen aan alles dat het nu de tijd is om te laten zien wie ze werkelijk zijn en te gaan doen waar ze blij van worden. Sommige hebben deze beslissing al heel bewust genomen, terwijl anderen nog worden tegengehouden door angsten, overtuigingen en onzekerheden...

Lees verder
Ik mag zijn wie ik werkelijk ben!

26-06-2018

Last van terugkerende pijn in je lijf? Tijd voor meer verbinding en openheid

Pijn in je lichaam. Dat is een dingetje... nou zegt maar gerust een ding. Voor mezelf maar ook voor veel andere mensen uit mijn omgeving. Vaak is het pijn die op vaste plaatsen ontstaat en steeds opnieuw opspeelt. Je bent er al voor naar de dokter geweest en nog wat therapeuten bezocht, maar het lijkt wel alsof je er niet vanaf komt. Herkenbaar! Zo zat ik van de week in het vliegtuig terug naar huis en voelde ik opeens weer intensiteit ontstaan (ik noem het geen pijn) in mijn rechterschouder...

Lees verder
pijn in mijn lijf

11-06-2018

Durf jij te spelen en steeds opnieuw te kiezen voor dat wat jou blij maakt?

Heb je dat ook weleens... dat je een gaaf idee hebt of net een nieuwe methode hebt geleerd en je wilt direct gaan bedenken wat je hier verder mee kunt doen? Ik vraag me dan bijvoorbeeld af hoe ik het kan integreren in mijn leven of omvormen tot een nieuwe dienst in mijn bedrijf. In plaats van lekker aan de slag te gaan met die nieuwe methode of dat gave idee... beetje dromen en zo, zet ik mezelf en de energie vast. Leuk... maar niet zo slim.

Lees verder
Kiezen voor plezier

04-05-2018

Vol vertrouwen zijn zonder te weten waar je heen gaat

Ik kan me soms zo verbazen. Over een kopje thee dat € 2,40 kost, mensen die op hun mobiel moeten kijken tijdens het autorijden, de haast die iedereen schijnt te hebben, het niet gebruiken van je knipperlicht... en weet je wat het leuke is. Ik hoef er niets van te vinden en dat is zó lekker!

Om gewoon te observeren, alles te laten zijn en tegelijk vragen te stellen, voor mezelf en voor het collectief...

Lees verder
Vol vertrouwen zijn zonder te weten waar je heen gaat

17-03-2018

Jezelf staande houden in de chaos

Wanneer je ervoor hebt gekozen om alleen nog maar je hart te volgen, omdat je voelt dat het niet anders kan. Dan kan dat zooo euforisch voelen, zo heerlijk!... maar soms ook best wel angstig zijn. Want hoe gaan zaken zich ontwikkelen? Blijf het geld nog wel binnen stromen en zal er nog wel veiligheid en stabiliteit zijn in je leven? Terwijl je eigenlijk weet dat het Universum je altijd zal steunen in alles, zeker als je jouw waarheid volgt.

Lees verder
staande blijven in de chaos

09-02-2018

Hoe vergroot je jouw waarde en lever je écht een bijdrage aan deze wereld?

Na bijna een maand te hebben rondgereisd door Chili & Argentinië, een prachtig avontuur. Kwam ik erachter dat ik steeds opnieuw de meeste aanvragen voor sessies en aanmeldingen voor cursussen krijg als ik op reis ben. Bijzonder toch of niet...? Terwijl ik twee weken voordat ik vertrok nog aan het stressen was, omdat mijn hoofd vond dat ik...

Lees verder
Hoe vergroot je jouw waarde en ben je echt een bijdrage in deze wereld?

Pagina's