14-09-2017

Welke bijdrage kan energetisch lichaamswerk zijn aan jou en je creaties?

Is het nodig om jezelf bewust te (laten) helen met energetische healingmethodes als Reiki of Integrated Energy Therapy (IET) om van fysieke of emotionele blokkades af te komen? Sommige beweren dat dit niet nodig is, omdat je in essentie (in dit nu moment) alles tot je beschikking hebt wat je nodig hebt en volledig heel bent. Hier ben ik het voor een deel mee eens, maar in de praktijk ervaar ik het toch vaak anders.

Lees verder
Welke bijdrage kan energetisch lichaamswerk zijn aan jou?

07-09-2017

Ga je voor bewustwording en kies je voor jezelf of blijf je stressen en pijn lijden?

Oh je kent het vast wel... je blijft maar doorbuffelen, terwijl je weet dat je rust moet nemen. Maar nog even volhouden totdat ... en dan kom je weer aan jezelf toe. Serieus... denk je echt dat dat moment voor jezelf er zomaar gaat komen of durf je er nu eindelijk eens voor te gaan kiezen? 

Lees verder
Bewustwording en kiezen voor jezelf of pijn lijden

04-08-2017

Wholeness… over verbinding, heelheid en wijsheid. En ja, ook in jou!

Wholeness… het woord dat al een paar dagen door mijn hoofd gonst. En een woord dat zoveel mooier klinkt in het Engels dan in het Nederlands: heelheid, maar ook volledigheid, gaafheid, ongeschondenheid. Als ik me afstem op het woord wholeness dan voel ik een enorme rust en lichtheid. Ik voel me heel in mijn zijn, met uitzondering van de weerstand die ik ervaar op mijn keel.

Lees verder
Wholeness... over heelheid, verbinding en wijsheid

26-06-2017

Krachtige keuzes maken vanuit je hart? Stop met excuses maken!

Je krijgt een berichtje van een vriend of vriendin... ga je volgende week mee naar dat zomerfestival of feestje? Je leest de uitnodiging en het resoneert totaal niet met je. Je energie gaat er niet sneller van stromen of je hebt er gewoon echt geen zin in. Met een zucht denk je na over je reactie...

Lees verder
Krachtige keuzes maken vanuit je hart

01-06-2017

De vrijheid om jezelf te zijn… altijd en overal

De vrijheid om jezelf te zijn ofwel The freedom to be YOU! was het thema van een retraite waar ik begin mei naar toe ben geweest. Op een prachtige locatie in Italië, verborgen in de heuvels van Lazio. Als het hier niet gaat lukken om volledig mezelf te zijn… dan weet ik het niet meer. Maar toch viel het bij aankomst niet mee.

Lees verder
De vrijheid om jezelf te zijn

26-04-2017

Jezelf trouw blijven en nog meer rust ervaren

Heb jij dat nou ook… dat je je regelmatig afvraagt hoe je volledig kunt leven vanuit je hart? Hoe je zonder verwachtingen en zorgen over morgen, je flow volgt? Dat je altijd alleen maar gaat voor wat goed voelt voor jou en waar je echt blij van wordt. En dat in een wereld die zoveel van je vraagt en nog draait op de overtuigingen, dat we geld nodig hebben om te kunnen (over)leven.

Lees verder
Jezelf trouw blijven

15-03-2017

Leven zonder kaders… durf jij het aan?

Dit is eigenlijk een vraag die onbewust al een paar weken om mezelf heen hangt. Want ondanks dat ik graag kies voor moeiteloosheid, gemak en plezier, merkte ik bij mezelf dat ik toch nog bleef vasthouden aan systemen, kaders, methodes en oude patronen.

Lees verder
Leven in vrijheid zonder kaders met gemak & plezier

03-02-2017

Wat kun je NU doen om de dingen met gemak naar je toe te laten komen?

Meestal doen we veel te veel om iets voor elkaar te krijgen en gaat het verre van moeiteloos. Door je meer af te stemmen op waar je naar verlangt en bijvoorbeeld een intentie te zetten. Open je de weg naar moeiteloosheid. De kunst is dan alleen om in de overgave te gaan en jezelf open te stellen voor creatieve oplossingen en inspiratie van je intuïtie.

Lees verder

12-01-2017

Zoek je balans? Ontdek dan waar echte magie begint!

Sinds ik in een ongelooflijk flow ben geraakt eind november. Heb ik veel gedaan en neergezet, onder ander in mijn onderneming en dat ging allemaal vrij moeiteloos en met veel plezier. Maar ongemerkt begon ik steeds vaker dingen vanuit mijn hoofd te doen. Het voelde zwaar en leverde eigenlijk niet veel op. Het was gewoon geen lekkere energie om in te werken en te realiseren, waar ik naar verlangde.

Ik dacht erover na en probeerde in te voelen hoe ik zou kunnen komen tot een fijne balans van ‘zijn’ en ‘doen’.

Lees verder

29-12-2016

Wat zou jij graag willen ontvangen?

Wat zou jij graag willen ontvangen? Dit was de vraag die van de week bij mij op popte. Op zich niet een hele vreemde vraag aangezien ik al een aantal weken werk aan mijn nieuwe programma Liefdevol Ontvangen  in 30 dagen. Maar toch wel een vraag die zich onderscheidt van de vele andere vragen, die je worden gesteld aan het einde van het jaar. Wat zijn je goede voornemens, welke doelen wil je bereiken, wat ga je anders doen… voel je het verschil.

Lees verder
Wat zou jij graag ontvangen

Pagina's