01-04-2019

Kies jij altijd het beste voor jezelf?

Afgelopen week zag ik veel mensen die heel bewust voor zichzelf kozen en dit heel duidelijk communiceerden naar hun omgeving. Ze maakten als het ware zelfs een soort van statement, zo krachtig! Maar ik zag ook mensen die heel erg resoneerde met een bepaald verlangen en er toch voor kozen om er niet voor te gaan. Om het uit te stellen of het na veel gepieker niet te doen. 

Lees verder
Het beste voor jezelf kiezen

18-02-2019

Kiezen voor jezelf of je laten meevoeren met je overtuigingen?

Heb jij dat ook wel eens... dat je heerlijk in het nu aan het genieten bent en opeens door iets of iemand wordt getriggerd en in de "doe" stand valt? Bij mij gebeurt dit nog wel eens als ik te veel op Facebook zit en zie wat andere ondernemers doen, of wanneer ik opeens heel veel aanmeldingen krijg voor mijn nieuwsbrief. Dan opeens komt dat stemmetje dat zegt dat ik nodig weer eens wat moet gaan schrijven of mijn ervaringen moet delen op social media, net zoals iedereen doet. Anders word ik natuurlijk nooit zichtbaar en weet niemand waar ik mee bezig ben. Mmm... wat een interessant gezichtspunt.

Lees verder
Voor jezelf kiezen of je laten meevoeren met je overtuigingen?

27-01-2019

Ga af op jouw weten en ervaar meer ontspanning & flow

Ik werk nu ruim een jaar met de tool van Access Consciousness®, een verzameling van methodes, processen en technieken die je bewustzijn kunnen vergroten en je toegang geven tot je eigen weten. En ik werd mij er de afgelopen week pas van bewust hoeveel meer ik ben gaan vertrouwen op mijn weten... of zal ik zeggen: op mijn weten ben afgegaan. Want hoe vaak “weet” je al wat goed voor je is, op het moment dat je een vraag wordt gesteld of je een optie wordt geboden?

Lees verder
Ga af op jouw weten

16-01-2019

Alles is mogelijk in jouw realiteit, als jij ervoor durft te kiezen

Soms is het voor mij echt even schakelen tussen mijn wereld en de realiteit hier op aarde. Zo zat ik van de week voor aanvang van de yoga nog even een berichtje te typen naar een cliënt… dat was me net op de fiets te binnen geschoten. Stonden daar opeens een aantal dames voor me, die me de hand wilde schudden: “Gelukkig Nieuwjaar!”. Ehh... oh ja, riep ik in verwarring: “voor jou ook de beste wensen”. En ik liet me weer zakken op mijn matje.

Na afloop van de les dacht ik: dat was ook niet aardig. Ik was er niet eens met mijn volle aandacht bij, toen ik ze de hand schudde. Maar voor mij leeft dit gewoon niet... ik wens iedereen altijd het beste op elk moment. En daarbij...

Lees verder
Wat kies jij om toe te laten in jouw wereld?

30-12-2018

Dankbaar en sprankelend het nieuwe jaar in

Vandaag is het feest, want er gebeurt van alles zonder dat ik ergens moeite voor doe. Nou eh, alleen dan voor dat rondje cardio training op de trampoline vanochtend.... daar heb ik best veel moeite voor gedaan. Maar voor de rest was het vooral ontvangen en zijn met wat is. 

Lees verder
Duik je mee in de zee van ongelimiteerde mogelijkheden?

13-12-2018

Je kunt blijven piekeren en doen, maar het draait maar om een ding

Ik opende van de week mijn mail en de kop van het eerste berichtje las: It is all about love!! Ik liet deze woorden even tot mij doordringen, om vervolgens de stroom van liefde ook daadwerkelijk door me lijf te voelen. Hoe simpel is het eigenlijk in dit leven en hoe moeilijk willen we het graag maken... want hè nee, dat kan toch niet waar zijn dat het zó simpel is.

Lees verder
Het gaat alleen maar om liefde!

29-11-2018

Oordelen en reageren op alles en iedereen... werkt dat nog voor jou?

In rust zit ik op mijn bureaustoel. Met mijn ogen dicht, adem ik heel rustig en bewust in en uit. Ik ervaar ruimte en rust in mijn lichaam en in mijn hele zijn. Totaal in verbinding met alles en iedereen om mij heen, ben ik me van heel van gewaar: onrust, stress, beweging, zwaarte, excitement, stilstand, lichtheid. Is dit van mij? Nee, Maak ik het van mij nee. Ik als ongelimiteerde wezen ben mij van zoveel dingen bewust of gewaar, maar ik bepaal ook zelf wat ik hiermee doe.

Lees verder
oordelen en reageren op alles en iedereen

10-11-2018

Hoe zou het zijn om controle los te laten en in overgave te zijn?

Soms betrap ik mezelf erop... dat ik ergens aan probeer vast te houden. Een dienst die me altijd met gemak geld oplevert, het organiseren van een tripje of project... zodat ik zeker weet dat het goed gebeurt. Yeah right! Maar wat levert het je eigenlijk op, om te denken dat je vanuit controle en beheersing dingen kunt bereiken? En wees daarvoor eens oprecht eerlijk met jezelf!

Lees verder
In overgave zijn en de controle los laten

05-10-2018

Open jezelf volledig om te zien wat er daadwerkelijk is

Ben jij in staat om te zien wat er écht is... wat zich aandient in jouw bewustzijn? Of denk je te weten wat je ziet? Heb je het al uitgedacht, het beeld al klaar? Keurig gemanifesteerd maar toch niet helemaal wat je wilde. Of durf je jezelf volledig open te stellen voor wat er daadwerkelijk is: voor de kleuren, geuren, energie, magische vormen & inspiratie.

Lees verder
Zien wat daadwerkelijk is

05-09-2018

Durf jij erop te vertrouwen dat alles zich op het juiste moment aandient?

Vanmiddag voelde ik de inspiratie om even te gaan wandelen. Ik liep richting het recreatiegebied bij mij in de buurt en zag dat daar een aantal paden waren afgesloten, omdat ze bomen aan het omzagen zijn. Op gevoel liep ik via een binnendoor weggetje naar het water. Ik genoot van de zon op mijn gezicht en de wat klamme warmte. Ik voelde me zo volledig in het moment en vroeg mezelf af wat er op zo’n moment nog te wensen valt...

Lees verder
Inspiratie volgen in het moment

Pagina's