Energetisch lichaamswerk

Ervaar je fysieke ongemakken, onrust en stress in je lijf? Dan is dat vaak een schreeuw om aandacht. Een boodschap van je lichaam voor bewustwording op een bepaald thema, dat je nog niet eerder hebt willen zien. Als je de signalen negeert ontstaan er blokkades en staat het je innerlijke verbinding, of alignment in de weg. Tijdens energetisch lichaamswerk of het ‘laten lopen’ van een bodyproces, wordt het lichaam weer geactiveerd. Er ontstaat ruimte voor bewustwording en nieuwe mogelijkheden in jouw leven.

Verlang jij er dus naar om letterlijk en figuurlijk je innerlijke stroom te volgen, dan kunnen de Bodyprocessen van Access Consciousness® een bijdrage zijn.

Energetisch lichaamswerk kan je helpen…

 • Om weer in verbinding te komen met je lichaam en je verlangens.
 • Je immuunsysteem en spijsvertering te activeren en (weer) op te bouwen.
 • De effecten van fysiek trauma, blessures en litteken weefsel op en onder de huid terug te draaien.
 • Het lichaam meer in de trilling van de Aarde te laten komen, zodat er meer gronding en verbinding ontstaat.
 • Traumatische gebeurtenissen te verwerken.
 • En nog heel veel meer…
Sprankelcoaching en lichaamswerk bij Op Eigen Wijze
energetische healing

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.

Ria van de Sande
energetisch lichaamswerk & Access Bodyprocessen

Innerlijke rust & nieuwe mogelijkheden

Door jezelf te bevrijden van gevoelens en emoties, die zich in het lichaam hebben vastgezet en vaak helemaal niet van jou zijn, ontstaat er rust en ruimte. Ook kun je met meer gemak in verbinding jezelf ZIJN en het leven als het ware door je heen laten stromen.

De ruimte die ontstaat na het ondergaan van een of meerdere lichaamsprocessen, zorgt voor meer bewustzijn en nieuwe mogelijkheden. Inzichten en inspiratie die jou eerder niet konden bereiken, stromen moeiteloos naar je toe.

Lees meer over de Access Bodyprocessen op de site van Access Consciousness.

Verlang jij ernaar om…

 • Jezelf te zijn, altijd en overal?
 • Met meer gemak te communiceren en creëren met je lijf?
 • In verbinding te zijn met jouw ware essentie?
 • Vol vertrouwen keuzes te maken vanuit je hart?
 • Lekker in je lijf te zitten en vol energie in het leven te staan?

Kom dan eens langs voor zo’n heerlijk ontspannen Bodyproces!

energetisch lichaamswerk ervaren bij Op eigen wijze
energetische healing

Energetische Facelift – Access Bars – Access Bodyprocessen – ESSE

Dit zijn voorbeelden van een aantal energetische lichaamsprocessen waar ik mee werk in mijn praktijk. Je kunt zelf vooraf bepalen welk proces je graag wilt ontvangen of ik verbind me met jouw lichaam om te weten welk proces op dat moment een bijdrage is voor jou en jouw lijf.  Intuïtief plaats ik mijn handen op het lichaam en vraag deze specifieke energie om ‘aan’ te gaan. Ik laat de energie als het ware uitlopen en ga dan naar een andere plek en/of start een volgend proces.

Je ligt gedurende de sessie heerlijk ontspannen op een massagetafel en als je dat wilt toegedekt onder een zachte deken. Het proces werkt door de kleding heen, waarbij ik alleen functioneer als kanaal.

Kom het ervaren… de magie van energetisch lichaamswerk!

Praktische informatie

Een sessie lichaamswerk duurt circa 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk. Het is ook mogelijk een sessie op afstand te ontvangen. De kosten bedragen € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 240,- en voor 6x € 460,-.

Boek je energetisch lichaamsproces sessie

Een sessie aanvragen? Of heb je een vraag of suggestie? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zsm contact met je op.