12-01-2017

Zoek je balans? Ontdek dan waar echte magie begint!

Sinds ik in een ongelooflijk flow ben geraakt eind november. Heb ik veel gedaan en neergezet, onder ander in mijn onderneming en dat ging allemaal vrij moeiteloos en met veel plezier. Maar ongemerkt begon ik steeds vaker dingen vanuit mijn hoofd te doen. Het voelde zwaar en leverde eigenlijk niet veel op. Het was gewoon geen lekkere energie om in te werken en te realiseren, waar ik naar verlangde.
 
Ik dacht erover na en probeerde in te voelen hoe ik zou kunnen komen tot een fijne balans van ‘zijn’ en ‘doen’.

Ook merkte ik dat er mensen in mijn omgeving waren, die kampten met hetzelfde ‘probleem’. Het verlangen om in verbinding te zijn en je innerlijke stroom te volgen en de dingen te doen die gedaan moeten worden. Dat dit duidelijk een gevalletje van noodkreten vanuit mijn hoofd was (je moet wel iets doen, anders komt er geen geld binnen) had ik toen nog niet door. Maar ik besloot het Universum om hulp te vragen.

Het antwoord kwam snel en via verschillende kanalen… zodat ik het niet kón missen ;-). En natuurlijk wist het al, want er bestaat helemaal niet zoiets als balans.

Het gaat erom dat je steeds opnieuw terug keert naar jezelf en je realiseert dat alles al aanwezig is.

Ook datgene waar jij naar verlangt. Dat je alle overtuigingen dat er nog iets moet gebeuren loslaat, laagje voor laagje. Totdat je in verbinding bent met je ware essentie en er alleen nog maar rust, liefde en lichtheid is. Vanaf dat punt kun je je dan weer verbinden met je verlangens en jezelf afvragen: waar heb ik nu zin in, wat voelt nu beter? De inspiratie die dan naar boven komt, is er een waar je hoofd het vaak niet mee eens zal zijn.

Maar wanneer je jouw essentie durft te volgen en de eerste stap zet, zal de volgende stap of actie zichtbaar worden en je altijd brengen waar jij wilt zijn. Alleen nooit via het pad dat jij voor ogen had en vaak met meer gemak en plezier. En dat is waar het allemaal om te doen is, genieten en plezier beleven in het NU.

En ik weet dat het zeker niet zo gemakkelijk is als het klinkt… anders was ik niet tot deze blog gekomen. Maar als je je echt durft over te geven en jouw innerlijke stroom volgt, tegen alles wat sociaal geaccepteerd is in, that’s where the real magic starts.

Want op het moment dat ik afgelopen week in de overgave ging, ontving ik op één dag twee hele mooi cadeaus die al heel lang op mijn verlanglijst stonden en twee aanmeldingen voor mijn cursus.

Om dit alles moeiteloos te manifesteren heb ik alleen geïnspireerde acties uitgevoerd en mezelf open gesteld om te mogen ontvangen. Vanuit het gevoel van weten dat het op het juiste moment, op de juiste plek naar mij toe zou komen. Dit voelde zo heerlijk, zo licht en moeiteloos dat het mijn verlangen is om nog veel vaker in de overgave te gaan en echt alleen nog maar mijn hart te volgen. Om zo nog meer te genieten in het NU en het leven aan mij te laten ontvouwen.

Deel deze pagina

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring