Cursus Bewust in verbinding zijn met jouw lichaam

Wanneer heb jij je lijf voor het laatst heel bewust aangeraakt? En stond je stil bij de signalen en verlangens van jouw lichaam?

In het dagelijks leven word je overspoeld met prikkels en impulsen. Maak je (vaak) keuzes met je hoofd en laat je je leiden door trends en verlangens van anderen. Je weet wel waar je blij van wordt, maar je moet zoveel van jezelf dat je hiervoor weinig aandacht hebt... laat staan dat je stil staat bij de signalen van je lichaam. En dat is tóch jammer.

Want je lichaam is zoveel wijzer dan je je voor mogelijk kunt houden en weet feilloos aan te voelen wat jouw waarheid is...

Welke keuze wat gaat creëren voor jou en waar je gezond, blij en vervuld door raakt... dus waarom niet wat meer aandacht voor dat lijf! Dat mooie lichaam van jou dat vaak niet eens waardering krijgt, maar waarmee je dagelijks mag creëren en op avontuur bent.

Want hoe zou het voor je zijn als je precies aanvoelt welke stap je mag zetten? Welke voeding of kleding een bijdrage kan zijn aan jezelf en jouw leven?  En wat je lijf je duidelijk wil maken met die steeds maar terugkerende pijntjes?

Wanneer ik hierop afstem ervaar ik direct lichtheid, ruimte, moeiteloosheid, plezier, sensualiteit, trots, ontspanning, plezier, speelsheid… en jij?

Verlang jij er ook naar om meer in verbinding te komen met je lichaam? Om te co-creëren met je lijf en met dat van anderen? Om de helende kracht te ervaren van aanraking en moeiteloos de signalen te volgen van intuïtie (en je lichaam)?

Dan nodig ik je uit om tijdens de Cursus Bewust in verbinding zijn met je lichaam en dat van anderen, hierin de eerste stappen te zetten. Om op avontuur te gaan en te ontdekken hoe magisch aanraking kan zijn en wat jouw lichaam je dolgraag wil vertellen.

Tevens ga je ontdekken hoe je met meer gemak de signalen van je lichaam kunt waarnemen en welke bijdrage de aarde en het Universum kunnen zijn. Is er ruimte voor het stellen van vragen en volg ik de energie van onze lichamen om samen een gave en leerzame ervaring te creëren.

Kom je ook spelen en ontdekken?

Les 1. Bewust verbinden met je eigen lijf
Gronden, gewaarzijn van je eigen lichaam, energie laten stromen, bewuste aanraking en blokkades wegnemen die verbinding met jouw lijf in de weg staan.

Les 2. Bewust verbinden met anderen
Verbinding met andere lichamen, de aarde en het Universum. Intuïtie volgen, de magie van aanraking en de kracht en energie / energetische processen ervaren.

Les 3. Communiceren en creëren met jouw lichaam
Oefeningen en tools om te communiceren met je lijf. Het ontdekken van jouw waarheid, signalen opvolgen en dankbaarheid uiten.

Praktische informatie

  • De cursus bestaat uit 3 avonden en wordt gegeven in mijn praktijk in Bleiswijk van 19.30 uur – 22.00 uur.
  • De cursusavonden zijn op donderdag 24 mei, 31 mei en 7 juli 2018.
  • De kosten bedragen € 140,- (incl. btw) en zijn inclusief koffie, thee, water en lekkers.


Wat kan deze cursus jou opleveren?

  • Betere verbinding met je lichaam en je intuïtie
  • Inzicht in jouw (ziels)verlangens
  • Meer jezelf zijn
  • Met gemak keuzes maken
  • Groter bewustzijn
  • Meer moeiteloosheid & plezier in je leven
  • Helend & bewust aanraken

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze cursus via het aanmeldformulier. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met 06 50 88 00 65.

Verlang jij naar meer moeiteloosheid en plezier in je leven en wil je meer innerlijke verbinding ervaren? Kom dan spelen en ontdekken tijdens deze krachtige, prachtige cursus.

 

Wil je met mij werken aan meer vrijheid, vreugde en voldoening in je leven?

Verlang jij ernaar om je droomleven te creëren en daadwerkelijk te gaan doen waar je blij van wordt? Om helemaal jezelf te zijn, in alles wat je doet? Gaaf... daar kan ik je namelijk bij helpen.

Ik ben Alexandra Hilbers, intuïtieve lifecoach, energiewerker en healer. Als inspirerende gids help ik jou om weer te gaan leven vanuit je hart. Om je verlangens moeiteloos te manifesteren en het leven aan je te laten ontvouwen. Hoe het is om te leven in het NU en van moment tot moment je flow te volgen, zodat je nog meer plezier kunt beleven in alles wat je doet.

In mijn ondersteuning stem ik me af op wat jij nodig hebt en begeleid ik je met een combinatie van coaching, healing, energetisch (lichaams)werk en de natuur. Ik doe dit in de vorm van 1-op-1 trajecten, (online) groepsprogramma's, cursussen en energetisch lichaamswerk. Ik vind het heerlijk om samen met anderen op avontuur te gaan. Om te zien hoe mensen zelf hun inzichten krijgen, hun shifts maken en stappen zetten. Zodat ook zij weer open gaan om te groeien en te bloeien, maar vooral ook om te genieten!


Meld je aan via het
aanmeldformulier en zet de volgende stap op je levenspad. Ontdek hoe je nog meer kunt groeien én genieten!!