Wil je écht voor jezelf gaan staan en kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt in je leven? Meer moeiteloosheid en plezier ervaren bij alles wat je doet? Zet dan de eerste stap naar een leven op jouw eigen wijze met een van de onderstaande cursussen of ontdek met welke krachtige tools je jouw cliënten kunt ondersteunen.

Access BARS Class

Leer in 1 dag stress & spanning loslaten en overtuigingen, gedachten en emoties af te voeren, die je in de weg staan om jouw innerlijke stroom te volgen. Ontdek hoe het is om zonder oordeel te zijn en open te staan voor andere mogelijkheden in jouw leven. Kom een dag genieten, ontspannen en leer tegelijk een super krachtige hands-on tool!

meer info
Coaching voor een moeiteloos leven
Kyra Andeweg

Sinds de IET cursus heb ik al een aantal klanten behandeld, deze waren zeer enthousiast. Ze voelen zich meer ontspannen en vrijer. Ik vergeet alleen vaak mezelf… dus dat wil ik wat vaker gaan doen.
Bewust in het NU

Kyra Andeweg
Op Eigen Wijze Coaching & Training

Het gemak waarmee Alexandra vrijheid en lichtheid voorleeft en zich laat dragen door alles dat er is, is inspirerend en bemoedigend. Ik ben dankbaar dat ik naar mijn innerlijke stem heb geluisterd en van haar mijn derde Bars Class heb mogen ontvangen.

Dankjewel mooi mens en lieve vrouw!

Hentje Metz
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ik heb de Access Bars class® ervaren als een leerzame en geweldige class, waarin ik veel mooie en bijzondere tools heb gekregen. Vooral “retour afzender met bewustzijn” is er een die ik veel gebruik. Maar ook “hoe wordt het nog beter dan dit?”, bijvoorbeeld tijdens een relax dagje Sauna. Mijn vriendinnen snappen het niet, maar ik vraag graag om meer ;)

Monique Arissen
Op Eigen Wijze Coaching _ Training

‘Wat een bijzondere ervaring om bij Alexandra de IET modules te volgen. Er is veel aandacht voor iedereen afzonderlijk en ze geeft aanwijzingen waar nodig op een mooie, zachte wijze. Hierdoor pakte ik de lesstof snel op en werd positief geïnspireerd. Erg leuk ook om tijdens de modules zelf IET te mogen ontvangen, super helend!!’

 

Marjolein
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Afgelopen jaar heb ik de IET cursus gevolgd en heeft mij zoveel meer geleerd over mezelf. Vooral om nog beter te leren luisteren naar mijn eigen gevoel. Een aanrader! Dank je Alexandra!

Jolanda Ruinard
Kyra Andeweg

Ik vond jouw begeleiding heel fijn. Je was heel rustig en nam overal de tijd voor, maar we waren toch steeds “op tijd” klaar.

Kyra Andeweg
Op Eigen Wijze Coaching _ Training

‘Access Bars. Wat een mooie methode om te mogen leren! De relaxte sfeer bij Alexandra is heel mooi om te ervaren. Ze geeft op een zachte manier les, maar is daarin heel duidelijk en het geeft je meteen het inzicht wat je op dat moment nodig hebt. Dat vind ik persoonlijk een bijzonder talent van Alexandra. Ik kijk terug op een mooie dag en ben nu volop bezig om Bars te geven aan mensen in de familie en die zijn ook heel enthousiast’

 

Marjolein
Coaching voor een moeiteloos leven

In de gezellige, sfeervolle praktijk aan huis heb ik de IET cursus samen met 2 andere deelnemers bij Alexandra gevolgd. Ik heb het als zeer prettig en interessant ervaren. Kleinschalig, informeel, persoonlijke aandacht en oprechte interesse door en van Alexandra. Kortom, een aanrader!

Marielle Weekhout
Op Eigen Wijze Coaching & Training

Energetische Facelift Class

Ontdek dit dynamisch lichaamsproces van Access Consciousness dat niet alleen bedoeld is om je overtuigingen los te laten over ouder worden, maar vooral heerlijk is voor je hele lichaam. Je organen, je huid en je ogen… alles kan weer gaan sprankelen en stralen.

meer info

Integrated Energy Therapy (IET)

Tijdens de cursus, die bestaat uit 3 delen, leer je als behandelaar blokkades weg te nemen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zodat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam opnieuw wordt geactiveerd. Maar ook hoe je intuïtief en in het hier en nu, steeds meer je levensmissie of zieledoel kunt gaan leven.

meer info
energetisch lichaamswerk & Access Bodyprocessen

“Wil je een van de cursussen 1-op-1 volgen of een cursus voor mij hosten/organiseren, op een locatie in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik sta open voor elk avontuur.”