De magische reis naar binnen

3 gratis online sessies voor meer verbinding, innerlijke rust & vertrouwen!

De Magische Reis naar binnen vond plaats in december 2017. Kijk bij Inspiratie of Mijn aanbod om te ontdekken op welke andere manier ik een bijdrage zou kunnen zijn aan jou.

Bestemming: JIJ…  die prachtige persoon, die zoveel meer potentie is en heeft dan je voor mogelijk houdt.

Tijdens de drie sessies ga je ervaren hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf, je lijf en jouw ware essentie. Om gewoon te ZIJN… jezelf, zonder oordeel!

Help ik je de weg vrij te maken, om je meer en meer bewust te worden van jouw verlangens en alles wat jij al weet. Zodat je weer kunt gaan leven vanuit je hart, met meer gemak en plezier.

 

Want hoe gaaf zou het zijn om altijd en overal je innerlijke stroom te volgen?

Ook ga je je tijdens de reis onderdompelen in een van jouw diepste verlangens, om te ervaren hoe het is al dit verlangen al werkelijkheid is geworden. En hoe je lijf een bijdrage kan zijn aan al jouw creaties.

Heb jij zin om op avontuur te gaan… op ontdekkingsreis naar jezelf? Om die gave schatten te ontdekken die zich in jou bevinden?

Meld je dan aan en ontvang jouw ticket voor deze magische reis, waarin we vooral gaan spelen, plezier maken en genieten.

Wil jij meer innerlijke rust ervaren, gemakkelijker keuzes maken vanuit je hart en vooral jezelf zijn? Meld je dan NU aan voor de Magische Reis.

We starten op dinsdag 12 december 2017 om 21.00 uur. De sessies zijn live bij te wonen via Zoom. Het is niet nodig om je vooraf te registreren voor dit programma, om te kunnen deelnemen. De inlogdetails ontvang je na aanmelding. Van elke sessie wordt een opname gemaakt, die na afloop (eenmalig) wordt toegestuurd.