Energetische Healing (IET)

Wil je graag meer voor jezelf kiezen, maar lukt het je gewoonweg niet? Heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt bij het realiseren van je doelen? Of heb je behoefte aan meer moeiteloosheid en plezier in je leven?

Kies dan voor een energetische healing en maak de weg vrij om de stappen te gaan zetten op jouw levenspad, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Laat de blokkades die zich hebben vastgezet in je (energetisch) lichaam helen en ervaar meer energie, daadkracht en een betere verbinding met je hart. Zodat je in staat bent om bewust te kiezen voor jezelf en de zaken die voor jou écht belangrijk zijn.

Een energetische healing kan je helpen…

Als je regelmatig last hebt van:

  • Stress en vermoeidheid
  • Gebrek aan energie
  • Gevoelens van angst
  • Onzekerheid
  • Belemmerende gedachten
  • Piekeren
  • Onrust in je lijf / hoofd
  • Het gevoel dat iets of iemand je tegenhoudt in je leven
  • Emotionele of lichamelijke klachten
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Na afloop van elke sessie voelde ik direct resultaat: de spanningen en emoties kwamen eruit en mijn hoofd, hart en buik kwamen tot rust. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan, zoals het vergroten van mijn eigen energieveld, inzichten vanuit vorige levens, het anders omgaan met negativiteit en dat ik altijd om hulp mag vragen.

Jeroen Snel
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

In verbinding met je hart & je verlangens

Een healing zorgt ervoor dat je weer of nog meer in verbinding komt met je hart en je verlangens. Er ontstaat ruimte en kracht om vanuit je werkelijke ‘zijn’ te gaan leven, met meer moeiteloosheid & plezier!

Tijdens de sessie maak ik gebruik van Integrated Energy Therapy (IET). Een bijzondere en krachtige healing methode waarbijnegatieve emoties als schuld, schaamte, verdriet, alles wat je moet van jezelf en anderen, boosheid, angst, stress en onmacht, die zich in het lichaam hebben vastgezet, worden verwijderd en vervangen door de positieve tegenhangers: trots, onschuld, vertrouwen, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en moeiteloosheid

De behandeling werkt door de kleding heen en is een combinatie van handoplegging, activeren en afvoeren van (negatieve) energie, het schoonmaken van de aura (energieveld) en het invoeren van (positieve) energie. Dit gebeurt via 12 verschillende (energie) punten op het lichaam.

“Healing without feeling”

Tijdens een energetische healing / IET behandeling worden blokkades en trauma’s opgelost, zonder dat je deze opnieuw hoeft te beleven of doorvoelen. Het verwerken, van alles wat door de IET wordt opgelost, gebeurt voornamelijk tijdens de slaap. Je herinnert je vaak alleen nog heel diep te hebben geslapen en gedroomd, maar weet niet meer precies waarover. Ook zijn er nagenoeg geen bijwerkingen en wordt de behandeling als heel ontspannen ervaren. Kortom: healing withoud feeling.

Energetische healingsessies kunnen resulteren in:

 • meer (innerlijke) rust
 • zelfvertrouwen & zelfwaardering
 • betere verbinding met je hart & intuïtie
 • meer energie & inspiratie
 • gemakkelijker keuzes maken
 • meer plezier en moeiteloosheid in je leven
 • daadkracht en drive om (ziele)doelen te gaan leven
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Stap voor stap

Een enkele behandeling zorgt vaak al voor mooie en bijzondere resultaten, maar neemt niet direct alle klachten weg. Op zich logisch, want deze klachten zijn ook niet van de een op de andere dag ontstaan. Tijdens een IET behandeling wordt dan ook gewerkt aan één bepaalde laag, die als eerste geheeld mag worden. Zo kun je met meerdere behandelingen laag voor laag tot jouw kern komen en nog vrijer en onbezorgder in het leven komen te staan.

Let op! Deze vorm van energetische healing is zeer krachtig en kan veel impact hebben op je leven. Het kan heel veel in werking zetten bij jezelf, maar ook in jouw omgeving.

Energetische Healings kunnen op zichzelf staan, maar ook gecombineerd worden met andere coachings- of healingmethodes. Het kan persoonlijke ontwikkeltrajecten versnellen en intensiveren.

Praktische informatie

 • Een IET behandeling duurt 60 tot 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk, bij voorkeur liggend op een massagetafel (zittend is mogelijk)
 • Een healing kan ook op afstand worden gegeven. Je wordt dan geheald vanuit je eigen luie stoel of bed. Wil hierover meer weten? Neem dan even contact met mij op.
 • De kosten bedragen € 99,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 260,- en voor 6x € 490,-.

Boek je Energetische Healing

Een sessie aanvragen? Of heb je een vraag of suggestie? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zsm contact met je op.