Laden Evenementen

Verlang jij ernaar meer rust & ruimte te ervaren in je hoofd en je lijf? Om de deur te openen naar meer mogelijkheden in je leven en de dingen te doen op jouw eigen wijze?

Meer je hart volgen en gaan doen waar JIJ blij van wordt?

Kom dan naar de 1-daagse Access Bars® Training!

Tijdens deze training leer je niet alleen werken met een super coole, praktische tool, maar ontvang je ook twee Bars sessies en ontstaat er ruimte voor nieuwe verbindingen, totale ontspanning, tintelingen, magie en nog veel meer.

De Bars zijn namelijk 32 punten op het hoofd, die door zachte aanraking stress en spanning uit het lichaam ontladen. En je tevens ontdoen van (oude) overtuigingen, gedachten, patronen en emoties, die je niet langer dienen en in de weg staan om écht jezelf te zijn. Om vrijuit te leven en nieuwe keuzes te maken.

… dus waar wacht je nog op?

Minder oordelen en aardiger zijn voor jezelf
Met de Bars heb je een praktische tool ‘in handen’ die een bijdrage kan zijn aan jezelf, je omgeving en je cliënten. Een Bars sessie zorgt niet alleen voor meer rust in je hoofd en je lijf, maar vooral ook voor ruimte in je hele zijn. Zodat je in staat bent met meer gemak keuzes te maken vanuit je hart en zaken vanuit een ander gezichtspunt te zien. Want hoe zou het zijn om jezelf en anderen minder te veroordelen en om aardiger en gemakkelijker te zijn voor jezelf?

Gun jij het jezelf om een dag heerlijk te genieten en ook nog een praktische tool te leren voor nog meer ontspanning, groei en bloei? Doe dan mee en kom het ervaren… Heb je kinderen aan wie de Bars class een bijdrage kan zijn? Zij kunnen ook meedoen als ze hier (zelf) voor kiezen.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ik heb de Access Bars class® ervaren als een leerzame en geweldige class, waarin ik veel mooie en bijzondere tools heb gekregen. Vooral “retour afzender met bewustzijn” is er een die ik veel gebruik. Maar ook “hoe wordt het nog beter dan dit?”, bijvoorbeeld tijdens een relax dagje Sauna. Mijn vriendinnen snappen het niet, maar ik vraag graag om meer ;)

Verder hebben de Access Bars sessies mij tijdens de class geweldige inzichten gegeven. Ook jouw enthousiasme heeft mij veel heldere inzichten gegeven, die ik nu nog steeds gebruik.

Ik raad mensen met veel plezier aan om de Bars class zelf te gaan volgen, want het is een geweldig mooie ervaring. Van de week nog kreeg ik van studenten te horen; mevrouw u bent de rustgevende factor hier op school. Geweldig! Ik weet zeker dat het allemaal door de cursussen komt die ik bij jou heb gedaan, zowel de IET als de Bars.
Monique Arissen

Wat ga je ervaren, doen en ontvangen tijdens een Acces Bars class?

 • Je krijgt uitleg over waar de Access Bars punten zich bevinden op het hoofd en met welk gebied ze in verbinding staan (controle, geld, creativiteit, verdriet, etc.)
 • Je gaat twee keer een Bars sessie geven en twee keer ontvangen
 • Ik ga je meer vertellen over Access Consciousness en je een aantal basistools geven naast de Access Bars
 • Je ontvangt een Bars manual en een spiekkaart (head chart), zodat je met gemak & plezier een sessie kunt geven
 • We kijken ook een kort filmpje met uitleg over de Bars van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness
 • Na afloop krijg je een certificaat en een geluidsopname van de gehele training, zodat je gedurende de dag niks hoeft te onthouden of op te schrijven
 • Verder is er gedurende de dag ruimte om je te verbinden met gelijkgestemden, ervaringen uit te wisselen en vooral heerlijk ongedwongen jezelf te zijn!

Na het volgend van deze 1-daagse Access Bars Class kun je direct aan de slag met het geven van Bars sessies thuis of in je praktijk. Ook kun je Bars oefenen en uitwisselen, tijdens zogenaamde Swap sessie en bestaat er de mogelijkheid om zelf een Bars Facilitator te worden. 

Praktische informatie

 • De investering in jezelf is €300,- wanneer je de cursus voor de eerste keer volgt. Kom je herhalen dan betaal je €150,- . Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,- . Deze bedragen zijn inclusief BTW en vastgesteld door Access Consciousness®
 • De trainingen vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk, tenzij anders aangegeven.
 • Tijdens de cursus is er koffie, thee, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen.
 • Door je aan te melden voor deze training ga je ermee akkoord dat er tijdens de training audio opnames worden gemaakt. Deze opnames zijn alleen voor eigen gebruik van de deelnemers van de cursus.

Wat kan de Access Bars training jou opleveren?

 • Je kunt direct aan de slag om anderen een Bars sessie te geven
 • Meer (innerlijke) rust en ruimte
 • Ontspanning in je lijf
 • Een leeg hoofd
 • Meer bewustzijn
 • Betere focus & concentratie
 • Vertrouwen & daadkracht
 • Meer moeiteloosheid & plezier in je leven

Maar hoe zou het zijn om er zonder verwachting in te gaan en jezelf helemaal open te stellen. Om te kunnen ontvangen, verbinden en genieten, zonder oordeel!

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Aanmelden voor de Bars Class

Kom spelen met energie en ontdek de voordelen van dit krachtige energetische lichaamsproces. Wat is er nog meer mogelijk in jouw leven?

Meer lezen over Access Bars