Laden Evenementen

Verlang jij naar meer rust & ontspanning in je hoofd en je lijf? Om de angsten en overtuigingen los te laten, die jou in de weg staan om te gaan doen waar JIJ blij van wordt?

Kom dan naar de 1-daagse Access Bars Class!

Tijdens deze training leer je werken met een super coole, praktische hands-on tool en ontvang je tevens twee heerlijke, ontspannen Bars sessies. Op die manier kan er meer ruimte ontstaan voor nieuwe verbindingen, totale ontspanning, tintelingen, magie en nog veel meer. De Access Bars Class is een dynamische cursus, waarbij je ervoor kunt gaan kiezen om op een andere manier naar jouw leven te gaan kijken. En wat zou dat kunnen gaan creëren?

Wat zijn de Bars?
De Bars zijn 32 punten op het hoofd, die onze overtuigingen, gedachtes, emoties, oordelen en patronen vasthouden, waardoor we niet in staat zijn om volledig onszelf te zijn. Door lichte aanraking kunnen deze limitaties worden losgelaten en ontstaat er rust, ruimte en ontspanning. Je maakt als het ware de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden, maar ook voor meer gemak & plezier in jouw leven.

… dus waar wacht je nog op?

Minder oordelen en aardiger zijn voor jezelf
Met de Bars heb je een praktische tool ‘in handen’ die een bijdrage kan zijn aan jezelf, je omgeving en je cliënten. Een Bars sessie zorgt niet alleen voor meer rust in je hoofd en je lijf, maar vooral ook voor ruimte in je hele zijn. Zodat je in staat bent met meer gemak keuzes te maken vanuit je hart en zaken vanuit een ander gezichtspunt te zien. Want hoe zou het zijn om minder te oordelen en meer in toelating te zijn van alles en iedereen?

Gun jij het jezelf om een dag heerlijk te genieten en ook nog een praktische tool te leren voor nog meer ontspanning, groei en bloei? Doe dan mee en kom het ervaren… Heb je kinderen aan wie de Access Bars class een bijdrage kan zijn? Zij kunnen ook meedoen als ze hier (zelf) voor kiezen.

Access Bars class volgen

Monique: Ik heb de Access Bars class® ervaren als een leerzame en geweldige class, waarin ik veel mooie en bijzondere tools heb gekregen. Vooral “retour afzender met bewustzijn” is er een die ik veel gebruik. Maar ook “hoe wordt het nog beter dan dit?”, bijvoorbeeld tijdens een relax dagje Sauna. Mijn vriendinnen snappen het niet, maar ik vraag graag om meer ;)

Agenda 2021

  • Zondag 19 september 9.30 – 18.00 uur in Algarve, Portugal – English class
  • Zondag 3 oktober 9.30 – 18.00 uur in Algarve, Portugal – Nederladse class
  • Zondag 1o oktober 9.30 – 18.00 uur in mijn praktijk in Bleiswijk, Nederland – Nederlandse class

Access Bars Class in de Algarve

Ik ben regelmatig in het zonnige Portugal, dus mocht je graag een class willen volgen in de Algarve? Neem dan contact op! Het is mogelijk deze Access Bars Class te combineren met bijvoorbeeld een Energetische Facelift Class, 1-op-1 sessies of een (mini) retraite.

Wat ga je ervaren, doen en ontvangen tijdens een Acces Bars class?

 • Je krijgt uitleg over waar de Access Bars punten zich bevinden op het hoofd en met welk gebied ze in verbinding staan (controle, geld, creativiteit, verdriet, etc.)
 • Je gaat twee keer een Bars sessie geven en twee keer ontvangen
 • Ik ga je meer vertellen over Access Consciousness en je een aantal basistools geven naast de Access Bars
 • Je ontvangt een Bars manual en een spiekkaart (head chart), zodat je met gemak & plezier een sessie kunt geven
 • Na afloop krijg je een certificaat en een geluidsopname van de gehele training, zodat je gedurende de dag niks hoeft te onthouden of op te schrijven

Access Bars Practitioner
Na het volgend van deze 1-daagse Access Bars Class kun je direct aan de slag met het geven van Bars sessies thuis of in je praktijk. Ook kun je Bars oefenen en uitwisselen, tijdens zogenaamde Swap sessie en bestaat er de mogelijkheid om zelf een Bars Facilitator te worden.

Praktische informatie:

 • De kosten bedragen €300,- of € 240,- als je woont en werkt in Portugal. Kom je herhalen dan betaal je €150,- of €120,- . Deze bedragen zijn inclusief BTW en vastgesteld door Access Consciousness®
 • De trainingen vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of in Algoz (Algarve Portugal), tenzij anders aangegeven.
 • Tijdens de cursus is er koffie, thee, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen.

Wat kan de Access Bars training jou opleveren?

 • Je kunt direct aan de slag om anderen een Bars sessie te geven
 • Meer innerlijke rust en ruimte
 • Ontspanning en een leeg hoofd
 • Meer bewustzijn
 • Vertrouwen & daadkracht
 • Meer moeiteloosheid & plezier in je leven

Maar hoe zou het zijn om er zonder verwachting in te gaan en jezelf helemaal open te stellen. Om te kunnen ontvangen, verbinden en genieten, zonder oordeel!

Aanmelden voor de Bars Class

Kan door het invullen van onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging met een factuur. Met de betaling van het cursusbedrag of een (in overleg bepaalde) eerste termijn, maak je jouw deelname aan de cursus definitief.

Access Bars cursus bij Op Eigen Wijze

Kom spelen met energie en ontdek de voordelen van dit krachtige energetische lichaamsproces. Wat is er nog meer mogelijk in jouw leven?

Meer lezen over Access Bars