Laden Evenementen

Access Bars introductie: de eerste stap naar meer bewust jezelf zijn

Kies vanaf nu voor jezelf en maak de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden, keuzes en creaties in jouw leven. Ga voor moeiteloosheid en plezier, gewoon omdat het kan!

Wat is dat toch die Bars en werkt dat nu echt? Kun je echt overtuigingen, gedachten en emoties loslaten door alleen een paar punten op het hoofd aan te raken? Ik zeg kom het ervaren tijdens de

Access Bars introductieavond.

Momenteel staat er nog geen introductieavond gepland. Heb je interesse? Neem dan even contact op, dan laat ik je weten wanneer de volgende avond is.

Een gezellige avond met gelijkgestemde, die open staan voor nieuwe mogelijkheden, verbindingen, co-creatie en plezier.

Wat ga je doen en ervaren?
Tijdens de avond maak je kennis met een aantal coole tools van Access Consciousness en ga je zelf aan de slag met een aantal Bars punten. Je oefent hiermee op elkaar, zodat je ervaart hoe het is om mini Bars sessie te geven en te ontvangen.

Want hoe zou het zijn als je met totaal gemak toegang krijgt tot jouw innerlijk weten en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is in jouw leven?

Praktische informatie

  • De Acces Bars introductie avond vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk van 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop 19.15 uur).
  • De kosten voor deze avond zijn € 15,-
  • Tijdens de avond is er koffie, thee, water en verschillende zoete en zoute versnaperingen.
  • Na afloop ontvang je een hand out met de tools en Acces Bars punten die we hebben behandeld, zodat je hiermee thuis aan de slag kunt.

Kom spelen en ontdekken welke bijdrage de tools van Access Consciousness aan jouw leven kunnen zijn.

Momenteel staat er nog geen introductieavond gepland. Heb je interesse? Neem dan even contact op, dan laat ik je weten wanneer de volgende avond is.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ik heb de Access Bars class® ervaren als een leerzame en geweldige class, waarin ik veel mooie en bijzondere tools heb gekregen. Vooral “retour afzender met bewustzijn” is er een die ik veel gebruik. Maar ook “hoe wordt het nog beter dan dit?”, bijvoorbeeld tijdens een relax dagje Sauna. Mijn vriendinnen snappen het niet, maar ik vraag graag om meer ;)

Verder hebben de Access Bars sessies mij tijdens de class geweldige inzichten gegeven. Ook jouw enthousiasme heeft mij veel heldere inzichten gegeven, die ik nu nog steeds gebruik.

Ik raad mensen met veel plezier aan om de Bars class zelf te gaan volgen, want het is een geweldig mooie ervaring. Van de week nog kreeg ik van studenten te horen; mevrouw u bent de rustgevende factor hier op school. Geweldig! Ik weet zeker dat het allemaal door de cursussen komt die ik bij jou heb gedaan, zowel de IET als de Bars.
Monique Arissen