Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Stralend en vol energie jezelf zijn!

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een dynamisch lichaamsproces dat niet alleen bedoeld is om je overtuigingen los te laten over ouder worden, maar vooral heerlijk is voor je hele lichaam. Je organen, je huid en je ogen… alles kan weer gaan stralen. Zo fijn!

Ontspanning & vitaliteit
Wanneer je dit proces ‘aanzet’ gaan alle onderliggende processen aan het werk om de gevolgen van het ouder worden terug te draaien. Hierdoor kan niet alleen je gezicht, maar je hele lijf er jonger uitzien en voelen. De fijne, koesterende energie zorgt voor totale ontspanning en heeft een vitaliserende werking.

Tijdens de 1-daagse Energetische Facelift class leer jij intuïtief werken met dit heerlijke lichaamsproces, waarbij gezicht, nek en hals zachtjes en liefdevol worden aangeraakt. Je gaat twee keer een Facelift sessie geven én twee een sessie ontvangen. Dit is echt een cadeautje voor jezelf en de ander.

Energetische Facelift Cursus

Zelf energetische Facelift sessies geven!
Na het volgen van deze training ben je practitioner of behandelaar en in staat om jezelf en anderen een heerlijke Energetische Facelift sessie te geven (tegen betaling). Gewoon thuis of in je eigen praktijk, als coach, therapeut, schoonheidsspecialist of yoga docente.

Je ontvang een uitgebreide handleiding, een spiekkaart (head chart) waar alle handposities opstaan en een certificaat!

Praktische informatie

  • De investering in jezelf is € 380,- wanneer je de cursus voor de eerste keer volgt. Kom je herhalen dan betaal je € 190,- . Deze bedragen zijn inclusief BTW en vastgesteld door Access Consciousness®. Ben je woonachtig in Portugal, dan betaal je € 300 (ivm Global Pricing).
  • De trainingen vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of in Algoz (Algarve, Portugal), tenzij anders aangegeven.
  • Tijdens de cursus is er koffie, thee, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen.
  • Door je aan te melden voor deze training ga je ermee akkoord dat er tijdens de training audio opnames worden gemaakt. Deze opnames zijn alleen voor eigen gebruik van de deelnemers van de cursus.

Meer informatie over de Energetische Facelift?
Ga naar speciale Access Consciousness Facelift site of bekijk onderstaande video. Wil je, voordat je besluit de cursus te gaan doen, eerst zelf een Energetische Facelift sessie ontvangen? Neem dan contact met mij op of vraag een sessie aan via het contactformulier.

Agenda 2021

  • Donderdag 16 september van 9.30 uur – 17.30 uur in de Algarve, Portugal

Energetische Facelift Class in de Algarve

Ik ben regelmatig in het zonnige Portugal, dus mocht je graag een class willen volgen in de Algarve? Neem dan contact op! Het is mogelijk deze Energetische Facelift Class te combineren met bijvoorbeeld een Access Bars Class, 1-op-1 sessies of een (mini) retraite. Hoe wordt het nog beter dan dat?


Sprankelen & stralen

Verlang jij ernaar om je goed te voelen en weer te sprankelen met heel je zijn? Om een krachtig lichaamsproces te leren dat een bijdrage kan zijn aan jouw lichaam, dat van je gezin én je cliënten? Kom dan naar de Access Facelift Class, om te spelen, te ervaren en verbinden.

Energetische Facelift

Gooi al die overtuigingen die je hebt overboord en laat die “ouderdom komt met gebreken” voor wat die is. Weet dat jij in de jongere versie van jezelf kunt stappen, als je hiervoor kiest.

 

Aanmelden voor de Energetische Facelift Class

Kan door het invullen van onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging met een factuur. Met de betaling van het cursusbedrag of een (in overleg bepaalde) eerste termijn, maak je jouw deelname aan de cursus definitief.

Heb je vragen of zou je graag de cursus willen volgen op een andere datum of locatie? Neem dan contact met mij op.