Laden Evenementen

Voor meer verbinding, innerlijke rust en vertrouwen in je leven!

Tijdens deze healing cursus leer je werken met Integrated Energy Therapy ®, ofwel IET. Dit is een bijzondere, krachtige healing methode, waarmee je blokkades als emoties, oude overtuigingen en patronen kunt wegnemen. Zodat je opnieuw in verbinding komt met jouw hart en de energie weer vrij kan stromen.

Met de IET maak je de weg vrij om nog meer jezelf te zijn en te gaan doen waar JIJ blij van wordt. Maar ook je intuïtieve vermogen en spirituele groei kunnen hiermee versneld ontwikkelen en ervoor zorgen dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten in de richting van je zieledoel of levensmissie.

Het leuke van de IET is dat iedereen het kan leren en dat je ook kinderen en dieren een IET behandeling kunt geven.

Elke cursusdag begint met een inwijding, dit is een afstemming op de hartstraal van de Engelen. Deze permanente (en steeds krachtiger wordende) energieafstemmingen stroomlijnen je spirituele DNA en activeren je handchakra’s, zodat je negatieve opgeslagen emoties uit het energieveld van jezelf of je cliënt kunt halen en positieve, helende energie kunt integreren. Met als gevolg dat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De Integrated Energy Therapy is een holistische methode die moeiteloos gecombineerd kan worden met coaching, yoga, andere vormen van healing of therapeutische sessies. Zodat je je deelnemers of cliënten nog beter kunt ondersteunen in hun persoonlijke en spirituele groei. Geheel intuïtief en op jouw eigen wijze.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ik werk nu bijna vijf jaar met IET en ben elke keer weer onder de indruk van deze bijzondere, krachtige engelenhealing methode. Geen enkele sessie is hetzelfde, want afhankelijk van de intentie van mezelf of mijn cliënt wordt er geheeld wat er geheeld mag worden. Dit zorgt soms enkel voor een zeer ontspannen gevoel, maar kan ook je hele leven opschudden en je groei in een stroomversnelling brengen. Het mooie is ook dat je met deze methode niet opnieuw je angsten en blokkades hoeft te doorleven, het is healing without feeling!
Alexandra Hilbers

IET Basis cursus
Tijdens de IET Basis leer je energieblokkades weg te nemen, die ontstaan zijn door trauma’s op fysiek en emotioneel niveau, en deze te vervangen met de positieve tegenhanger van deze emoties. Bijvoorbeeld vertrouwen voor wantrouwen en vrijheid voor alles wat je moet van jezelf en de wereld. Zodat het lichaam weer opzoek gaat naar balans en niet langer de emoties hoeft te onderdrukken.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Afstemming op de Energiestraal van de Engelen en optimalisering van de spirituele DNA-strengen 1 en 2.
 • Het maken van een Engelenhartlink (verbinding met de Engelen) om deze energie te gebruiken voor jezelf en anderen.
 • Uitleg over het cellulair geheugen en de IET integratiepunten.
 • De 5 minuten “empowerment” techniek. Een krachtige tool om de dag mee te beginnen!
 • Elkaar behandelen, zelfbehandeling en afstandbehandeling met IET voor fysieke en emotionele problemen.

IET Intermediate cursus
Tijdens de IET Intermediate ga je op een dieper niveau aan de slag met de IET. Je leert om te werken aan karmische blokkades, belemmerende gedachten en overtuigingen in het menselijk energieveld en in het cellulair geheugen.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitbreiding van de IET energiestraal en optimalisering van de spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels).
 • Uitleg over de verschillende energielagen in de aura, zoals deze bij de IET gebruikt worden.
 • Je leert triggeren en blokkades uit de aura te halen met de trek-laatlos techniek.
 • Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen losgelaten worden.

IET Advanced cursus
Tijdens de IET Advanced leer je zeer krachtige technieken die jouw leven (of dat van anderen) in een stroomversnelling brengen, zodat je je Zieledoel, levensdoel of -missie meer kunt gaan leven.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitbreiding van je verbinding met de IET straal en optimalisering van spirituele DNA strengen 4 en 5. (deels).
 • Elementen van je zieledoel sneller tot leven te brengen door de hartgolf-techniek en de Zielester schoonmaak (8e chakra).
 • Je leert de hartgolf, hartnet, visiebord en hartstraal technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.
 • Het verankeren van een permanente straal van Engelenenergie op een bepaalde plek. Dit geeft kracht aan iedereen die door de hartstraal gaat en het heelt de aarde.

Agenda 2019[Groepsgrootte: 2-12 deelnemers]

 • Basis – zondag 16 juni
 • Intermediate – zondag 23 juni
 • Advanced – zondag 30 juni

Wil je de cursus liever 1-op-1 volgen, heb je een groep mensen waarmee je een privé cursus wilt doen of een idee voor een andere locatie? Neem dan even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

 • De cursus vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk van 9.30 uur tot circa 17.30 uur.
 • De kosten voor de volledige IET® Practitioner cursus bedragen € 575 (Basic € 170 | Intermediate € 195 | Advanced € 210).
 • Meld je je direct aan voor de gehele cursus, dan betaal je € 525 (incl. BTW). De kosten zijn inclusief gedetailleerde IET handleiding, certificaat (per niveau), koffie, thee, water en versnaperingen.
 • Voor de 1-op-1 cursus betaal je € 50 per dag extra.

Wat levert de cursus tot IET® practitioner jou op?

 • Je kunt als energetisch healer / therapeut aan de slag om anderen (en jezelf) te behandelen of de technieken van de IET te gebruiken bij coaching, healing en yoga sessies.
 • Innerlijke rust en verbinding met je intuïtie
 • Persoonlijke en spirituele groei
 • Gemak & plezier in je werk en leven
 • Je bent in staat meer informatie te ontvangen via je heldere kanalen (engelen, gidsen, spirits, Universum, intuïtie)

Meld je aan en zet de volgende stap op je levenspad. Ontdek hoe je nog meer kunt groeien én genieten!!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze cursus door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Integrated Energy Therapy is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in Amerika. Na afronding ontvang je van elke niveau afzonderlijk een certificaat van het Center of Being.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

IET stelt geen diagnose, en geneest geen ziektes. Ook is IET niet bedoeld om traditionele medische benaderingen te vervangen.  Tijdens een IET sessie wordt het energetisch lichaam behandeld en de cliënt ondersteunt in het zelfhelende proces.

Zelf een IET behandeling ontvangen