Laden Evenementen

Voor meer verbinding, innerlijke rust en vertrouwen in je leven!

Tijdens de IET cursus leer je werken met Integrated Energy Therapy ®. Dit is een bijzondere, krachtige healing methode, waarmee je blokkades als emoties, oude overtuigingen en patronen kunt wegnemen. Zodat je opnieuw in verbinding komt met jouw hart en de energie weer vrij kan stromen.

Ontdek nieuwe mogelijkheden en ervaar meer vreugde
Met de IET maak je de weg vrij om nog meer jezelf te zijn en te gaan doen waar JIJ blij van wordt. Maar ook je intuïtieve vermogens en spirituele groei kunnen hiermee versneld ontwikkelen en ervoor zorgen dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten in de richting van je zieledoel of levensmissie.

Het leuke van de IET is dat iedereen het kan leren en dat je ook kinderen en dieren een IET behandeling kunt geven.

Helende engelenenergie
Elke cursusdag begint met een inwijding, dit is een afstemming op de hartstraal van de Engelen. Deze permanente (en steeds krachtiger wordende) energieafstemmingen stroomlijnen je spirituele DNA en activeren je handchakra’s, zodat je negatieve opgeslagen emoties uit het energieveld van jezelf of je cliënt kunt halen en positieve, helende energie kunt integreren. Met als gevolg dat de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De Integrated Energy Therapy is een holistische methode die moeiteloos gecombineerd kan worden met coaching, yoga, andere vormen van healing of therapeutische sessies. Zodat je je deelnemers of cliënten nog beter kunt ondersteunen in hun persoonlijke en spirituele groei. Geheel intuïtief en op jouw eigen wijze.

IET Cursus - healing

Ik werk nu bijna vijf jaar met IET en ben elke keer weer onder de indruk van deze bijzondere, krachtige engelenhealing methode. Geen enkele sessie is hetzelfde, want afhankelijk van de intentie wordt er geheeld wat er geheeld mag worden. Dit zorgt soms enkel voor een zeer ontspannen gevoel, maar kan ook je hele leven opschudden en je groei in een stroomversnelling brengen.
Alexandra Hilbers

De IET Practitioner cursus bestaat uit 3 niveaus:

IET Basic – Helen van blokkades op fysiek & emotioneel niveau
Op deze eerste cursusdag leer je werken met de verschillende stappen van de IET. De focus ligt op het wegnemen van energieblokkades in het menselijk lichaam, die ontstaan zijn door trauma’s op fysiek en emotioneel niveau.

Je gaat een Engelenhartlink maken om de helende energie te gebruiken voor jezelf en anderen, maar ook de kracht ontdekken van de 5 minuten empowerment techniek. Een krachtige tool om de dag mee te beginnen!

IET Intermediate – Belemmerende overtuigingen & karmische blokkades loslaten
Tijdens de IET Intermediate ga je op een dieper niveau aan de slag met de IET. Je leert om te werken aan karmische blokkades, belemmerende gedachtes en overtuigingen, die zich in het lichaam en het menselijke energieveld hebben vastgezet. Ook vandaag ga je weer een volledige IET sessie geven én ontvangen.

IET Advanced – Je zieledoel of intentie met gemak & plezier manifesteren
Vandaag ga je aan de slag met een aantal krachtige technieken, om alles weg te nemen wat jou (en je cliënten) in de weg staat om je zieledoel of intentie te kunnen leven. Om vanuit rust & vertrouwen daadwerkelijk stappen te kunnen gaan zetten, te gaan doen waar jij blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent.

Angst en weerstand loslaten
Tijdens de sessie ga je met een spierspanning- en ontspanningstechniek de weerstanden van de armen halen en de angsten van de benen. Zodat je minder of geen weerstand meer ervaart van buitenaf of door innerlijke strijd. En dat je volledig in je eigen grootsheid durft te gaan staan.

Het volgen van de IET Cursus kan veel in beweging gaan zetten in je leven, vooral omdat tijdens de sessies die je ontvangt én geeft veel blokkades & belemmeringen worden weggenomen. Je zult merken dat je dieper in verbinding komt met jezelf en meer vertrouwen ervaart.

Agenda Integrated Energy Therapy cursus | IET ® Healing cursus

[Groepsgrootte: 4-8 deelnemers]

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe cursus gepland. Heb je interesse? Stuur dan een bericht via contact.

Praktische informatie

  • De IET cursus vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of op locatie en duurt 2.5 dag
  • De kosten voor de volledige IET® Practitioner cursus bedragen € 550 en zijn inclusief gedetailleerde IET handleiding, certificaat (per niveau), koffie, thee, water en versnaperingen.
  • Voor de 1-op-1 cursus betaal je € 150 extra.

Wat levert de cursus tot IET® practitioner jou op?

  • Je kunt als energetisch healer / therapeut aan de slag om anderen (en jezelf) te behandelen of de technieken van de IET te gebruiken bij coaching, healing en yoga sessies.
  • Innerlijke rust en verbinding met je intuïtie
  • Persoonlijke en spirituele groei
  • Gemak & plezier in je werk en leven
  • Je bent in staat meer informatie te ontvangen via je heldere kanalen (engelen, gidsen, spirits, Universum, intuïtie)

Meld je nu aan en breng jouw proces van bewustwording verder in beweging. Ontdek wat er nog meer mogelijk is in jouw leven!!

Aanmelden voor de IET Cursus

Kan door het invullen van onderstaand formulier. Zet in het opmerkingenveld voor welke datum je je wilt opgeven. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging met een factuur. Met de betaling van het cursusbedrag of een (in overleg bepaalde) eerste termijn, maak je jouw deelname aan de cursus definitief.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op, of maak een afspraak om eerst zelf een IET sessie te ontvangen.

Disclaimer
Integrated Energy Therapy is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in Amerika. Na afronding ontvang je van elke niveau afzonderlijk een certificaat van het Center of Being.

IET Cursus

IET stelt geen diagnose, en geneest geen ziektes. Ook is IET niet bedoeld om traditionele medische benaderingen te vervangen.  Tijdens een IET sessie wordt het energetisch lichaam behandeld en de cliënt ondersteund in het zelfhelend proces.