Laden Evenementen

Jezelf zijn & vol vertrouwen je hart volgen

Een healing ontvangen vanuit je luie stoel, afgestemd op wat jij nodig hebt op dat het moment? Het is mogelijk tijdens de maandelijkse IET groepshealing op afstand, die ik samen met de helende engelen van de Integrated Energy Therapy ® geef.

Waarom een groepshealing?

Omdat het een super krachtige manier van healen is. De groep, die zich intuïtief samenstelt, heeft namelijk een krachtige, verbindende energie, die een bijdrage is aan het helingsproces. Er vindt tijdens de sessie dan ook heling plaats op individueel niveau én op collectief niveau. Hoe cool is dat!

Innerlijke rust & verbinding

Wil jij je leven weer in beweging brengen en je losmaken van alle verplichtingen, moetjes en vaste structuren in deze realiteit? Weer gaan kiezen voor jezelf en vanuit rust & vertrouwen jouw stroom volgen? Laat dan de blokkades wegnemen die jou nog in de weg staan om je leven op jouw eigen wijze te leven en meld je aan voor zo’n bijzondere groepshealing.

Liever een individuele healing sessie ontvangen? Ga dan naar de IET pagina.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Doorbreek oude patronen
Hoe vaak besluit je dingen over een andere boeg te gooien, om je dan vervolgens te laten tegenhouden door je omgeving, je angsten en belemmerende gedachten? Doorbreek deze patronen nu en laat alle afleiders en beperking los, zonder opnieuw dingen te moeten doorleven!

Verlang jij naar meer bewustzijn …

 • verbinding
 • vertrouwen
 • gemak
 • plezier
 • lichtheid of
 • ontspanning in je leven?

Meld je dan nu aan voor deze groepshealing. Tijdens de sessies wordt er geheeld in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zodat blokkades op diepere lagen, uit vorige levens of parallelle universum kunnen worden weggenomen.

Agenda 2020

 • maandag 2 maart 20.00 – 21.00 uur
  Het thema van deze healing is Liefde & dankbaarheid voor wat is.

Praktische informatie

 • Je ontvangt de healing thuis in je luie stoel of op je bed, wat jij maar wilt. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, om de healing te kunnen ontvangen. Maar een moment voor jezelf kan een heerlijke keuze zijn.
 • De kosten voor de groepshealing op afstand bedragen € 25.
 • Na afloop ontvang je van mij een terugblik op de healing met mijn ervaringen. Ook kun je jouw ervaringen met mij delen, mocht je hiervoor kiezen.

Breng je leven weer in beweging en stap met gemak & plezier weer in je eigen grootsheid. 

Aanmelden
Kan door het invullen van onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging met Tikkie voor de betaling.