Inspiratie voor meer bewustzijn, verbinding & innerlijke rust

Verlang jij naar een leven met meer vrijheid, voldoening en vreugde, maar vind je het lastig hier bewust voor te kiezen? Zet dan nu de eerste stap naar meer moeiteloosheid & plezier en verbind je weer met je lijf en je verlangens, zodat er ruimte ontstaat om te kunnen groeien én genieten!

Maak kennis met de diensten van Op Eigen Wijze en laat je inspireren om meer te gaan doen waar jij energie van krijgt.

 

Gratis Check: wat staat jou in de weg om écht volledig jezelf te zijn?

Ontdek tijdens een gratis gesprek van 15 minuten wat jou (onbewust) nog in de weg staat om te kiezen voor jezelf en te doen waar jij blij van wordt. Ervaar hoe het is als je hiertoe wel in staat bent en je energie weer vrij kan stromen.

Meer informatie & aanvragen

Gratis e-book Bewust Jezelf Zijn

Dit e-book bevat drie simpele, krachtige tools voor het vergroten van je bewust ZIJN. Zodat je nog meer jezelf kunt zijn en jouw innerlijke stroom kunt volgen... altijd en overal. Vraag het direct aan en ontdek de kracht van in verbinding zijn, zonder oordeel, bewust van wie jij bent en wat je daadwerkelijk wilt.

Meer informatie & aanvragen

Gratis inspiratiemail

Ontvang regelmatig tips en inspiratie voor een leven met meer vrijheid, voldoening & plezier. Ontdek hoe je je verlangens moeiteloos manifesteert, zorgt voor een betere verbinding tussen hart & hoofd en weer helemaal jezelf mag zijn. Ook blijf je op de hoogte van mijn (nieuwe) aanbod, aanbiedingen en acties.

Meer informatie & aanvragen

Rustgevende en inspirerende meditaties & visualisaties

Onderstaande oefeningen zijn door mij opgenomen en alleen voor jouw eigen gebruik. Geniet ervan!

Verbinding met je ware essentie (6.58 min)

 

Ontspanningsoefening (5.25 min)

 

Overgave in het NU moment (5.38 min)