Healy – frequentietherapie

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Healy is frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig *apparaat, ofwel een wearable, die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Er bestaat ook de mogelijkheid om geld te verdienen met de Healy en een business op te bouwen.

Healy frequentietherapie
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Dit is echt zó gaaf!! De Healy frequentietherapie… dit is de toekomst als het gaat om gezond leven met gemak & plezier. Mijn menstruatiepijn is zoveel minder geworden en als ik een keer niet kan slapen, dan pak ik de Healy. Met het programma slapeloosheid, val ik binnen 10 minuten in slaap.

Alexandra Hilbers
Op Eigen Wijze Coaching Training - Gezondheid

Goed voor jezelf zorgen en gezond blijven is super belangrijk, vooral in deze tijd van chaos, verandering en onzekerheid. Met de Healy zorg je niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor innerlijke rust & meer bewustzijn.

***

Meer informatie over verschillende Healy versies & programma’s


Mijn ervaringen met de Healy

Lees hierover meer op de aparte pagina Mijn persoonlijke Healy ervaringen.

Healy watch

Healy watch: gezond leven met gemak & plezier

Healy Watch en Digital Nutrition Advisor : advies op maat voor betere gezondheid, meer energie & een positieve mindset 

De Healy watch is de activity tracker van Healy die jouw welzijn met één druk op de knop in kaart brengt en je adviseert over welke specifieke programma’s je het beste kunt gebruiken. Hoeveel beweging je die dag hebt gehad en hoe je energieniveau is. Dit horloge kan gebruikt worden in combinatie met de nieuwe Digital Nutrition Advisor (Healy DNA), een gezond alternatief voor bestaande voedingssupplementen.

Laat je dagelijks adviseren welke mineralen, eiwitten en andere stoffen je lichaam nodig heeft en dien ze direct toe met het betreffende frequentieprogramma. Gemakkelijker kan het bijna niet!

Healy Coil

Wil je met meer gemak & plezier je Healy gebruiken, zonder steeds te hoeven stoeien met bandjes en draadjes? Kies dan voor de Healy Coil. Deze schuif je op je Healy en werkt zonder de bandjes, al wordt door Marcus Schmieke (de ontwikkelaar van de Healy) wel aangeraden om eens per dag een Healy programma met de bandjes te draaien. De Coil werkt zowel fysiek met microstroompjes, als in het energetisch veld, het informatieveld.

Healy Coil

Medisch product

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Nieuwe promotie: Bij de aanschaf van een Healy Holistic Health, Aura of Resonance editie ontvang je een gratis jaarabonnement op je programmabundel en kortingen tussen de 25-50% tijdens het  2e jaar.

Wil je meer informatie over deze actie of de Healy direct bestellen? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zsm contact met je op.

Een Healy aanschaffen 

Wil je zelf een Healy kopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en/of advies over welke Healy of welk Healy product het beste bij jou past.

Wil je een Healy bestellen of meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op