Healy – frequentietherapie

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig *apparaat, ofwel een wearable, die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Er bestaat ook de mogelijkheid om geld te verdienen met de Healy en een business op te bouwen.

Healy app
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Dit is echt zó gaaf!! Dit is de toekomst, als het gaat om gezond leven met gemak & plezier. Mijn menstruatiepijn is zoveel minder geworden en als ik een keer niet kan slapen, dan pak ik de Healy. Met het programma slapeloosheid, val ik binnen 10 minuten in slaap.

Alexandra Hilbers
Op Eigen Wijze Coaching Training - Gezondheid

Goed voor jezelf zorgen en gezond blijven is super belangrijk, vooral in deze tijd van chaos, verandering en onzekerheid. Met de Healy zorg je niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor innerlijke rust & meer bewustzijn.

***
Healy watch

Gezond leven met gemak & plezier

Nieuw! Healy Watch en Digital Nutrition Advisor : advies op maat voor betere gezondheid, meer energie & een positieve mindset 

De Healy watch is de activity tracker van Healy die jouw welzijn met één druk op de knop in kaart brengt en je adviseert over welke specifieke programma’s je het beste kunt gebruiken. Hoeveel beweging je die dag hebt gehad en hoe je energieniveau is. Dit horloge kan gebruikt worden in combinatie met de nieuwe Digital Nutrition Advisor (Healy DNA), een gezond alternatief voor bestaande voedingssupplementen.

Laat je dagelijks adviseren welke mineralen, eiwitten en andere stoffen je lichaam nodig heeft en dien ze direct toe met het betreffende frequentieprogramma. Gemakkelijker kan het bijna niet!

Meer informatie over verschillende Healy versies & programma’s


* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Een Healy aanschaffen – LET OP! Actie t/m vrijdag 3 april 23.59 uur

Wil je zelf een Healy kopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en/of advies over welke Healy of Healy product het beste bij jou past. Of vul onderstaand formulier in, dan neem ik zsm contact met je op.

Tijdens de actie, die duurt t/m vrijdag 3 april 23.59 uur (CET) ontvang je een upgrade naar een volgende Healy versie gratis!! Je koopt dan bijvoorbeeld een Healy Holistic Health voor de prijs van een Gold (de basisversie), een Healy Holistic health plus voor de prijs van een Healy Holistic Health en de Resonance voor de prijs van een Healy Holistic health plus.

Interesse? Vraag snel de speciale actiecode aan en de link om te bestellen!

De Healy ervaren tijdens frequentiebehandeling

Frequentie en energietherapie op afstand
Op dit moment behandel ik cliënten met de Healy alleen op afstand, maar dat wil niet zeggen dat een sessie minder effectief is… in tegendeel!! Na het maken van een gratis analyse, stuur ik je gedurende 5 dagen een korte frequentie / energiebehandeling. De kosten bedragen € 50,- dit is inclusief een gratis analyse, die ik ook met je zal delen.

Na aanmelding voor een sessie op afstand, neem ik contact met je op om de focus van de behandeling te bepalen. Je kunt kiezen voor:

  • een boost van je immuunsysteem en fysieke ondersteuning
  • mentale focus voor meer innerlijke rust & vertrouwen
  • aura analyse & behandeling

Ook leg ik je uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Wil je meer informatie over Healy of de Healy een keer zelf ervaren? 

Vul dan onderstaand formulier in, dan neem is zo snel mogelijk contact met je op.