Healy – frequentietherapie

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig *apparaat, ofwel een wearable, die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Time Weaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Er bestaat ook de mogelijkheid om geld te verdienen met de Healy en een business op te bouwen.

Healy
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Dit is echt zó gaaf!! Dit is de toekomst, als het gaat om gezond leven met gemak & plezier. Mijn menstruatiepijn is zoveel minder geworden en als ik een keer niet kan slapen, dan pak ik de Healy. Met het programma slapeloosheid, val ik binnen 10 minuten in slaap.

Alexandra Hilbers
Healy app

Een Healy behandeling ervaren

Dat kan in mijn praktijk in Bleiswijk. Ik neem dan de tijd om met de Healy Resonance (de meeste uitgebreide versie van de Healy) eerst een analyse te maken. Zo kunnen we zien welk programma op dat moment voor jou echt een bijdrage is. Ook kan het inzicht geven in eventuele onderliggende oorzaken. Na de analyse sluit ik de Healy bij je aan en laat ik een of meerdere programma’s lopen. Ondertussen is er ruimte om vragen te stellen en meer te weten te komen over dit bijzondere apparaat.

Meer informatie over Healy

Startpagina met informatie over de Healy en de verschillende producten (in het Nederlands)
Promotiefilmpje Healy (Engels)
Marcus Smieke over de Healy (Duits)
Nuno Nina over frequentietherapie (Engels ondertiteling)
Manila live Q&A with Timewaver & Healy inventor Marcus Schmieke July 11th 2019 (Engels)

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Praktische informatie

  • Een uitgebreide sessie, waarin ik met de Healy Resonance een analyse maak, zodat ik gericht kan werken, duurt circa 1.15 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk.
  • De kosten bedragen € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 240,- en voor 6x € 460,-.

Wil je meer informatie over Healy of de Healy een keer zelf ervaren? Graag bij een presentatie aanwezig zijn?

Vul dan onderstaand formulier in, dan neem is zo snel mogelijk contact met je op.