Healy – frequentietherapie

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig *apparaat, ofwel een wearable, die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Er bestaat ook de mogelijkheid om geld te verdienen met de Healy en een business op te bouwen.

Healy
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Dit is echt zó gaaf!! Dit is de toekomst, als het gaat om gezond leven met gemak & plezier. Mijn menstruatiepijn is zoveel minder geworden en als ik een keer niet kan slapen, dan pak ik de Healy. Met het programma slapeloosheid, val ik binnen 10 minuten in slaap.

Alexandra Hilbers
Healy app

Een Healy behandeling ervaren

Dat kan in mijn praktijk in Bleiswijk. Ik maak dan eerst een analyse met de Healy Resonance (de meeste uitgebreide versie van de Healy), om te zien welk programma op dat moment voor jou echt een bijdrage is. Ook kan het inzicht geven in eventuele onderliggende oorzaken. Na de analyse sluit ik de Healy bij je aan en laat ik een programma lopen of gebruik ik de quantum sensor. Ondertussen is er ruimte om vragen te stellen en meer te weten te komen over dit bijzondere apparaat.

Meer informatie over Healy

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Informatieve (online) bijeenkomsten over Healy

Wil je meer informatie over de werking van de Healy, de diverse producten en de mogelijkheden om met Healy een business op te bouwen? Dan kun je een van de (gratis) online zoom bijeenkomsten bijwonen, die meerdere keren per week plaatsvinden. Of naar een van de live bijeenkomsten komen, die in Nederland worden georganiseerd. Wil je de link ontvangen voor de online zoom sessie of weten wanneer er een bijeenkomst bij jouw in de buurt is? Vul dan onderstaand formulier in.

► Nieuw en binnenkort verkrijgbaar: De Healy Watch & digital Nutrition app ◄

Kom de Healy ervaren

  • Tijdens een uitgebreide sessie maak ik een analyse met de Healy Resonance en laat ik een programma bij je lopen of werken we met de Quantum sensor.
  • De sessie duurt circa 75 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Bleiswijk.
  • De kosten bedragen tijdelijk € 25,- (incl. BTW) per sessie. Deze prijs geldt alleen voor mensen die voor het eerst komen kennismaken met de Healy. Vervolgsessies zijn € 90,-.

Wil je meer informatie over Healy of de Healy een keer zelf ervaren? Graag bij een online zoom presentatie aanwezig zijn?

Vul dan onderstaand formulier in, dan neem is zo snel mogelijk contact met je op.