Cursussen & Workshops

Verlang je naar meer bewustzijn, een leven met gemak & plezier? Of wil je leren werken met prachtige en krachtige tools als de Access Bars, Integrated Energy Therapy (IET healing) of de Access Energetische Facelift? Meld je dan aan voor een mijn cursussen of workshops. Kom ontdekken wat er nog meer mogelijk is in jouw leven en welke tools, methodes en processen een bijdrage kunnen zijn aan jou, je gezin of je cliënten.

Wat is er mogelijk om met elkaar een inspirerende cursus te creëren?

Mijn cursussen en trainingen kunnen op diverse plekken plaatsvinden met grote of kleine groepen. Heb je een inspirerende locatie en zou je het leuk vinden als ik daar cursus kom geven? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden, zodat we met elkaar een mooie creatie kunnen manifesteren. Belangrijk zijn voor mij vrijheid om op mijn eigen wijze te werken en de energie van de cursus te volgen. Bewustzijn, gemak & plezier.

Wil je graag op een andere datum een cursus volgen of heb je een eigen groep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Energetische Facelift Class

20 juli @ 09:30 - 17:30

Access Bars Class

25 juli @ 09:30 - 18:00