Wil je écht voor jezelf gaan staan en kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt in je leven? Meer moeiteloosheid en plezier ervaren bij alles wat je doet? Maak dan de weg vrij van blokkades en overtuigingen met een healing, lichaamswerk of een bodyproces sessie. Ontdek de kracht van energetisch lichaamswerk en open de deur naar meer rust, ruimte & mogelijkheden.

Energetische Healing – lichaamswerk

Tijdens deze bijzondere, krachtige energiebehandeling kunnen de blokkades in je lichaam worden geheeld, zodat je energie weer vrij kan stromen. Hierdoor ontstaat er een betere verbinding met je hart en ervaar je meer energie & ontspanning. Ook maakt het de weg vrij om je (ziele)doelen te realiseren.

meer info
IET Cursus - healing
Lichaamswerk healing bij Op Eigen Wijze Coaching & Training

Acces Body Processen

Maak de weg vrij van overtuigingen, angsten en blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, zodat je vanaf NU volledig jezelf kunt zijn… altijd en overal. Om je bewustzijn te vergroten en vol vertrouwen je inspiratie te volgen in het moment. Te doen waar je blij van wordt en te ontvangen waar je naar verlangt, zonder oordeel.

meer info
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Na afloop van elke sessie voelde ik direct resultaat: de spanningen en emoties kwamen eruit en mijn hoofd, hart en buik kwamen tot rust. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan, zoals het vergroten van mijn eigen energieveld, inzichten vanuit vorige levens, het anders omgaan met negativiteit en dat ik altijd om hulp mag vragen.

Jeroen Snel
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.

Ria van de Sande

Access BARS sessie

Maak kennis met de krachtige tools van Access Consciousness en ervaar de Bars door er zelf een aantal te laten “lopen”. Open jezelf tijdens deze gezellige avond met gelijkgestemden voor nieuwe mogelijkheden, keuzes en creaties in je leven. Ga voor moeiteloosheid en plezier, gewoon omdat het kan!

meer info
Access Bars - lichaamswerk