03-02-2017

Wat kun je NU doen om de dingen met gemak naar je toe te laten komen?

Meestal doen we veel te veel om iets voor elkaar te krijgen en gaat het verre van moeiteloos. Door je meer af te stemmen op waar je naar verlangt en bijvoorbeeld een intentie te zetten. Open je de weg naar moeiteloosheid. De kunst is dan alleen om in de overgave te gaan en jezelf open te stellen voor creatieve oplossingen en inspiratie van je intuïtie.

Zo ben ik opzoek naar een mooie inspirerende locatie in het zuiden van Portugal, voor mijn grow & flow week. Een heerlijk week waarin we op avontuur, naar binnen en naar buiten. Lekker relaxen, afstemmen op je verlangens en je innerlijke stroom volgen. Gewoon omdat het kan.

Ik zie al helemaal voor me hoe gaaf het gaat worden en welke inspirerende gedreven avonturiers er mee gaan, omdat ze het zichzelf gunnen. Alleen die toffe locatie midden in de natuur, met een heerlijk zwembad en van alle comfort voorzien heb ik nog niet gevonden. Op een zeker moment ben ik gaan zoeken naar locaties op booking.com en AirBnb, omdat mij hoofd nu echt wel vond dat er iets moest gebeuren. Het resultaat… vooral veel frustratie en een muisarm.

Toen besloot ik weer opnieuw naar binnen te keren om weer eens op verkenning te gaan en te zien, voelen en ervaren, hoe die locatie er ook alweer uitziet. Ik zette de intentie dat ik deze perfecte plek snel zou vinden met gemak en plezier. De inspiratie die volgde was het idee om de volgende les van mijn online cursus Facebook marketing te gaan maken. Huh! … ja echt.

Ik bekeek de video’s en ging vervolgens naar de besloten Facebook groep om te zien wat daar gebeurde. Er was een dame die een super succesvolle Facebook advertentie had gemaakt voor de verhuurpagina van haar villa’s in Portugal. Ze had nu het idee om een zakelijke advertentie te gaan maken voor o.a. coaches die een retraite of training daar willen doen… ha ha ha! En zo kwam het dat ik een dag later een inspirerend gesprek had met deze dame en ik een eerste optie heb gevonden voor een locatie.

En zo gemakkelijk kan het dus gaan, maar alleen door te geloven dat het echt mogelijk is om met gemak en plezier te manifesteren waar je naar verlangt. Probeer het proces niet te begrijpen, want er is niets logisch aan creatie. Maar ga spelen en verbind je steeds opnieuw met jouw verlangens. Stel je open en heb geen oordeel op de vorm, waarin de inspiratie verschijnt. Heb het lef de eerste stap te zetten in geïnspireerde actie en alleen maar nieuwsgierig te zijn, naar wat je op je pad aantreft.

Geniet van de weg en de volgende stap zal zichtbaar worden.

En opeens is er herkenbaarheid, je ziet de beelden waarop je steeds afgestemd bent geweest. Het is er…yes! En in een nog veel gavere vorm dan je ooit had kunnen bedenken. Laat het leven aan je ontvouwen… juist op de gebieden waar je denkt dat het echt niet mogelijk is, zoals in je gezin of op het werk.

Kies NU voor gemak & plezier… gewoon omdat het kan en omdat het super leuk is!

 

Deel deze pagina

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring