Natuurcoaching & wandelcoaching

Wanneer was jij voor het laatst volledig ontspannen en bewoog je je vanuit innerlijke rust & vertrouwen door het leven? En hoe zou het voor jou zijn, om dat weer te ervaren? Om terug te komen tot jouw natuurlijke staat van zijn … in de natuur?

Het is mogelijk… en wel tijdens een wandelcoach sessie in de frisse buitenlucht!

De natuur is een prachtige plek voor een pas op de plaats. Even diep ademhalen en je gewaar worden van jezelf en je omgeving. In de vertraging. Om vanuit rust opnieuw jouw koers te bepalen.

Een wandelcoach sessie

Allereerst om even te landen en te gronden, te ontdekken hoe jij op dit moment in het leven staat. Om vervolgens weer de verbinding te herstellen met jezelf en jouw verlangens. Stap voor stap weer terug naar de kern, jouw essentie. Gewoon even in stilte jezelf zijn.

  • diep in- en uitademen
  • je hoofd leegmaken
  • de energie weer door je lijf voelen stromen
  • opluchting ervaren
  • zijn met alles wat is
wandelcoach
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Tijdens het traject vond ik vooral de wandelsessie heel tof, die had ik vaker willen doen. Het is mooi om stil te staan bij zaken en anders naar dingen te kijken. Om op te laden en andere energie op te doen in de natuur.

Margot Maas
energetische healing

De wandelsessie maakt dat je vrijer wordt in je gevoel en je gedachtes. Het is fijn om in de buitenlucht te zijn en op een andere manier naar de natuur te kijken. Vooral de stitewandeling, waarbij je al je zintuigen gebruikt, is me bijgebleven.

Bianca Lansbergen
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

De sessie in de natuur heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond. De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies.

Marianne van Gestel
Wandelcoach

Stilte. Energie. Inspiratie.

Geholpen door de natuur
Want de natuur werkt vitaliserend en inspirerend, maar kan ook dienen als prachtige spiegel. Je laten zien hoe een bepaalde richting voelt of tonen wat jou nog in de weg staat, een pad in te slaan. Al lopende opent je blik zich meer en meer. Er ontstaat ruimte voor wat er in het moment gezien mag worden.

Spelend & ontdekkend gaan we samen op pad. Terug naar de natuur, jouw natuur. Of je er klaar voor bent of niet, het is NU de tijd voor verandering. Om weer volledig jezelf te zijn en jouw licht te laten schijnen.

Praktische informatie

Momenteel geef ik alleen wandelcoach sessies in de Algarve (Portugal) en maken ze deel uit van de mini retraites, die ik binnenkort in het prachtige Portugal ga geven. Heb je vragen of wil je op de hoogte gehouden worden van de Portugal Retraites? Stuur mij dan een bericht.

Ga je mee op avontuur? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor een transformerende sessie in de natuur.

Boek je wandelcoach sessie

Klaar om die verandering te realiseren in jouw leven, waarvan je weet dat deze mogelijk is? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op voor eerste telefonische kennismaking.