Online coaching & energetische healing op afstand

Vanuit rust & vertrouwen keuzes maken en je hart volgen

Blokkades loslaten en flow toelaten
Je hebt het gevoel dat het anders moet kunnen in je leven en je verlangt al heel lang naar meer gemak en plezier. Maar hoe zou het zijn om daadwerkelijk de weg vrij te maken… vrij van angst, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen? Zodat je weer volledig jezelf kunt zijn en jouw intuïtie of innerlijke stroom kunt volgen, altijd en overal. Wauw! Zou dat niet heerlijk zijn? De eerste stap kan een online coaching of healing sessie zijn.

Bewustwording & keuzes
Word je bewust dat er meer mogelijk is in jouw leven, als je hiervoor durft te kiezen. Zet vandaag de eerste stap en breng de energie van jouw diepste verlangens in beweging. Met alle plezier ben ik de mentor op jouw pad naar meer moeiteloos & plezier!

Hoe werkt online coaching & healing?

Ben je, om wat voor reden dan ook, niet in staat om naar mijn praktijk in Bleiswijk te komen of kies je er heel bewust voor om dit niet te doen? Dan is het mogelijk om online sessies te doen of healings op afstand.

Hoe werkt dat met die online sessies?

Online sprankel coaching
Deze sessies vinden plaats achter de computer via Zoom of eventueel met WhatsApp video. Op een afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar online en vind de sessie plaats op afstand. Dit kan een losse sessie zijn of onderdeel van een traject. Lees meer over sprankelcoaching.

Online Coaching
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.

Ria van de Sande
Coaching op afstand

Energetische healing op afstand

Voor een intuïtieve healing sessie op afstand spreken we een dag en tijdstip af, waarop ik je uitnodig om heerlijk ontspannen te zitten of liggen op je eigen bed of bank. Op die manier kun je de energetische healing behandeling met gemak ontvangen.

Ik werk op dat moment in mijn praktijk op een massagetafel of stoel en stel mij voor dat jij daar ligt. Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en bepaalt de energie wat er geheeld mag worden. Na afloop neem ik telefonisch contact met je op, om kort onze ervaringen uit te wisselen.
Lees meer over energetische healing.

Praktische informatie

Een Energetische healing duurt 60 tot 75 minuten en een coaching sessie maximaal 60 minuten.
De kosten bedragen € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 240,- en voor 6x € 460,-.

Zet vanuit rust & ontspanning in je eigen omgeving de stap naar meer verbinding, gemak & plezier in jouw leven. 

Boek je online coaching sessie of energetische healing

Direct een sessie aanvragen of een vraag stellen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zsm contact met je op. Vermeld bij de opmerkingen dat je graag een online sessie wilt.