Online coaching & energetische healing op afstand

Met vertrouwen & innerlijke rust stevig (blijven) staan voor wie je bent!

Blokkades loslaten en flow toelaten

Deze onzekere tijd is niet het moment om af te wachten tot alles weer rustig wordt… want dat gaat nog wel even duren, maar juist een moment om in beweging te komen. Om terug te keren naar die pure verbinding met jezelf en te ontdekken wat jouw waarheid is. Wat is het wat JIJ wilt en waar jij blij van wordt? En wat houd je nog tegen om stappen te zetten in die richting?

Hoe zou het zijn om daadwerkelijk de weg vrij te maken… vrij van angst, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen? Alleen dan kun je jezelf open voor nieuwe mogelijkheden, jouw krachten ontdekken en staan voor wie jij werkelijke bent.

Bewustwording & keuzes
Als elke keuze creëert, wat kies jij dan nu? Om mee te gaan in de angst en af te wachten of om dat krachtige, ongelimiteerde wezen te zijn. Dat volledig zichzelf is, een bijdrage aan een betere wereld en het stralende voorbeeld voor je omgeving? Diep van binnen WEET je dat er meer mogelijk is in jouw leven, dus open die deur en ga het avontuur aan. Wat heb je te verliezen?  Met alle plezier ben ik de mentor op jouw pad in dit spannende avontuur!

Hoe werkt online coaching & healing?

Ben je, om wat voor reden dan ook, niet in staat om naar mijn praktijk in Bleiswijk te komen of kies je er heel bewust voor om dit niet te doen? Dan is het mogelijk een online coaching sessie te doen of healing op afstand.

Hoe werkt dat met die online sessies?

Online coaching
Deze sessies vinden plaats achter de computer via Zoom of eventueel met WhatsApp video. Op een afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar online en vind de sessie plaats op afstand. Dit kan een losse sessie zijn of onderdeel van een traject. Lees meer over coaching.

Online Coaching
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Wow, hier is gewerkt op een super diep niveau. Ik voel me zoveel lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en bewustzijn. Een paar dagen na de sessie: Ik ervaar nog steeds heel veel rust in mijn lichaam en kan heel goed terugkeren naar mijzelf.

Ria van de Sande
Coaching op afstand

Energetische healing op afstand

Voor een intuïtieve healing sessie op afstand spreken we een dag en tijdstip af, waarop ik je uitnodig om heerlijk ontspannen te zitten of liggen op je eigen bed of bank. Op die manier kun je de energetische healing behandeling met gemak ontvangen.

Ik werk op dat moment in mijn praktijk op een massagetafel of stoel en stel mij voor dat jij daar ligt. Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en bepaalt de energie wat er geheeld mag worden. Na afloop neem ik telefonisch contact met je op, om kort onze ervaringen uit te wisselen.
Lees meer over energetische healing.

Praktische informatie

De sprankel coaching sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk, in de Algarve (Portugal) of online via Zoom en duren maximaal 60 minuten. De kosten voor de sessie bedragen €95,- (incl. btw).

Kies vandaag nog voor JOU en ontdek wat er allemaal nog meer mogelijk is in jouw leven. Maak de weg vrij van angsten, overtuigingen en andere onbelangrijke zaken en ga leven! 

Boek je online coaching sessie of energetische healing

Direct een sessie aanvragen of een vraag stellen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zsm contact met je op. Vermeld bij de opmerkingen dat je graag een online sessie wilt.