Loading...
Over Alexandra2019-05-10T17:16:24+01:00

Met gemak & plezier volg ik mijn flow!

Ik ben Alexandra Hilbers, wereldreiziger en levensgenieter. Ik zie het leven als een groot avontuur en geniet van de mooie reizen die ik maak, maar vooral van mijn eigen reis. De weg naar meer bewustzijn, spelen en vol nieuwsgierigheid steeds opnieuw mijn innerlijke stroom volgen.

Open voor nieuwe mogelijkheden en een gids voor jou! Op jouw pad naar innerlijke verbinding, groei & bloei. Met veel enthousiasme sta ik je bij als intuïtieve coach, energetisch lichaamswerker en healer. Samen met jou co-creëren, in het veld van ongelimiteerde mogelijkheden. Gaaf!

Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, om te schilderen, schrijven en lezen. Ik houd van mijn man Roger en de avonturen die we samen mogen beleven. Maar ook van lekker eten en een sprankelend glas droge witte wijn… Spaans, Italiaans, Portugees: allemaal goed!

Klaar om te gaan doen waar je blij van wordt? Meer genieten en het leven creëren waar je naar verlangt? Met plezier neem ik de uitdaging aan.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers
Mijn passie is het co-creëren van meer bewustzijn, ease & joy op onze prachtige aarde.

Inspiratie

Inspiratie voor meer innerlijke rust, verbinding & plezier!

Hoe zou het zijn om meer in overgave te zijn en het leven aan je te laten ontvouwen? Om vol vertrouwen je hart te volgen en meer te genieten?

Ontdek het met onderstaand aanbod en laat je inspireren door mijn reisverhalen en foto’s. Het is een uitnodiging aan jou om meer te gaan doen waar je blij van wordt. Om weer volledig jezelf te zijn en te gaan stralen.

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

GRATIS DIENSTEN

Gratis aanbod: zet de eerste stap naar een leven op jouw eigen wijze. Voor iedereen die volledig zichzelf wil zijn en vanuit rust & vertrouwen zijn of haar innerlijke stroom wil volgen… altijd & overal!!

MEER…
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

MEDITATIES & VISUALISATIES

Rustgevende en inspirerende begeleide meditaties door mij opgenomen en alleen voor jouw eigen gebruik. Geniet ervan!

MEER…
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

MEE OP REIS

Graag laat ik je meegenieten van al mijn avonturen en reizen rond de wereld.
(Aan deze creatie wordt nog gewerkt!)

Blog

Met mijn schrijven wil ik je graag inspireren en uitnodigen om ook jouw mooiste leven te leven.