Sprankelcoaching Traject

Je weet dat er meer mogelijk is in je leven en je verlangt ernaar om weer volledig jezelf te zijn, altijd en overal. Om de hemel op aarde te leven en te genieten in het NU. Je hebt al stapjes gezet, de lichtheid en het plezier ervaren, maar je wilt heel graag je bewustzijn verder vergroten en de belichaming zijn van moeiteloos genieten… dat kan tijdens een traject.

Gedurende een aantal weken gaan we samen op avontuur en ga je ontdekken wat jouw verlangens zijn en hoe je ze met meer gemak kunt realiseren. Ervaar je wat het is om in alignment te zijn (in verbinding met jouw essentie) en jouw innerlijke stroom te volgen in alles.

Wat kun je ervaren tijdens en na een sprankelcoaching traject?

  • Hoe je met meer gemak in overgave leeft
  • Wat het is om in alignment te zijn
  • Spelen met energie
  • Vol vertrouwen jouw innerlijke stroom volgen
  • Genieten van je verlangens in het NU moment
  • Volledig jezelf zijn, altijd en overal


“Alles waar je naar verlangt is al aanwezig in je leven en je hoeft niets meer te veranderen aan jezelf. Je bent precies op de juiste plek en kunt elk moment opnieuw kiezen voor waar JIJ blij van wordt. “

Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

De sprankel sessie in de natuur heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond. De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies.

Marianne van Gestel
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ontdekken. Overgave. Genieten.

Dit sprankeltraject is een co-creatie, waarin ik met alle liefde en toewijding een bijdrage ben aan jou en jij weer aan mij. Ik creëer voor jou de ruimte om totaal te zijn en bied ik je ondersteuning bij je shifts en transformatieproces. Afgestemd op jouw verlangens werk ik met een combinatie van sprankelcoaching en lichaamswerk.

Mijn kracht is het volgen van de energie in het moment en het spelen met alles dat zich aandient. Om lichtheid en plezier te zijn, zodat we met elkaar kunnen genieten van het bewustwordingsproces.

Praktische informatie

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk, buiten in de natuur of online.

Wil jij met mij co-creëren? Vraag dan een gesprek aan, zodat we samen kunnen kijken wat je verlangens zijn en of ik jou hierbij kan helpen. Voelt het voor ons beide als een JA, dan zal ik je een voorstel op maat doen.

Boek je sprankelcoachings traject

Klaar om te sprankelen? Of heb je een vraag of suggestie? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zsm contact met je op.