Sprankel coachtraject

Je weet dat er meer mogelijk is in je leven en je verlangt ernaar om weer volledig jezelf te zijn, altijd en overal. Om de hemel op aarde te leven en te genieten in het NU. Je hebt al stapjes gezet, de lichtheid en het plezier ervaren, maar je wilt heel graag je bewustzijn verder vergroten en de belichaming zijn van moeiteloos genieten… dat kan tijdens een traject.

Bewust voor jezelf kiezen en vol vertrouwen je intuïtie volgen
Gedurende drie maanden gaan we samen op avontuur  in dit coachtraject. En ga je ontdekken wat jouw verlangens zijn en hoe je ze met meer gemak kunt realiseren. Ervaar je wat het is om in alignment te zijn (in verbinding met jouw essentie) en jouw innerlijke stroom te volgen in alles.

Wat kun je ervaren tijdens en na het coachtraject?

  • Hoe je met meer gemak in overgave leeft
  • Wat het is om in alignment te zijn
  • Spelen met energie
  • Vol vertrouwen jouw innerlijke stroom volgen
  • Genieten van je verlangens in het NU moment
  • Volledig jezelf zijn, altijd en overal


“Alles waar je naar verlangt is al aanwezig in je leven en je hoeft niets meer te veranderen aan jezelf. Je bent precies op de juiste plek en kunt elk moment opnieuw kiezen voor waar JIJ blij van wordt. “

coachtraject Op Eigen Wijze Coaching & Training
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

De sessie in de natuur heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond. De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies.

Marianne van Gestel
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, waar bepaald gedrag vandaan komt en dat ik de keuze heb om hier anders mee om te gaan. Ook mag ik best wat vaker aan mezelf denken en om hulp mag vragen. Ik heb de sessies met Alexandra als zeer prettig ervaren. Een ontspannen sfeer met de mogelijkheid jezelf echt open te stellen.

Mira van der Linde
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

Ik heb het traject ervaren als rustgevend en inzichtgevend. Door gesprekken af te wisselen met oefeningen, kwam ik uit mijn hoofd en werden lichaam en gevoel ook bij het proces betrokken. Alexandra heeft een natuurlijke manier van werken. Ze gebruikt geen standaardprocedures, maar weet intuïtief af te stemmen op wat je nodig hebt.

Marjoleine
Op Eigen Wijze

Ontdekken. Overgave. Genieten.

Dit sprankel coachtraject is een co-creatie, waarin ik met alle liefde en toewijding een bijdrage ben aan jou en jij weer aan mij. Ik creëer voor jou de ruimte om totaal te zijn en bied ik je ondersteuning bij je shifts en transformatieproces. Afgestemd op jouw verlangens werk ik met een combinatie van sprankelcoaching, healing & lichaamswerk.

Bewustwording & weten
Mijn kracht is het volgen van de energie in het moment en het spelen met alles dat zich aandient. Om lichtheid en plezier te zijn, zodat we met elkaar kunnen genieten van het bewustwordingsproces.

Praktische informatie

Coaching & healing traject: in drie maanden vanuit rust & vertrouwen keuzes maken en jouw leven creëren
Dit sprankeltraject duurt 3 maanden, waarbij we gedurende 8 sessie van circa 1 uur (online) samenwerken, in mijn praktijk in Bleiswijk of in de natuur. Gedurende het traject hebben we wekelijks contact via de mail en kun je tussendoor per email vragen stellen. Ik zal mijn best doen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen met oefeningen en technieken die bij jou passen en een bijdrage zijn aan jouw proces. Maatwerk dus… want jij bent uniek!

Ben jij klaar om je verlangens nu echt te manifesteren? Om volledig jezelf te zijn en in alles je hart te volgen? Dan wordt het nu tijd om in beweging te komen. Zeg JA tegen dit traject en ontdek wat er nog meer mogelijk is in jouw leven.

Vraag je sprankel coachtraject aan

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik van jou wat je verlangens zijn en hoe graag je hiermee aan de slag wilt. Is er ruimte voor vragen en beslissen we samen of we met elkaar aan de slag gaan.