Genietend van het leven als één groot avontuur, vind ik het heerlijk om jou te laten ontdekken dat je leven veel leuker en gemakkelijker kan zijn… als je ervoor kiest. Dat je in verbinding met jouw essentie, kan creëren waar jij naar verlangt. Zullen we samen de eerste stap zetten? Gewoon omdat het kan… en omdat jij het waard bent!

Sprankelcoaching Sessie

Hoe zou het zijn om meer flow te ervaren en weer te genieten in het moment zonder zorgen voor morgen? Dat je je bewust bent van je gevoelens en durft te vertrouwen op je intuïtie? Creatieve ideeën tot je laat komen en opdrachten afrondt op een manier die je nooit had kunnen bedenken?

Dat je volledig jezelf bent in het NU en het leven als het ware aan je laat ontvouwen… moeiteloos en met heel veel plezier! Dat je nog meer gaat doen waar je blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent. Want het is mogelijk, ook voor jou! Om te groeien én te genieten. Om zoveel meer rust te ervaren en verbinding met alles om je heen.

meer info
Sprankelcoaching en lichaamswerk bij Op Eigen Wijze
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

De sessie in de natuur heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond. De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies.

Marianne van Gestel
energetische healing

Sprankelcoaching Traject

Verlang jij naar een avontuurlijk leven met meer gemak en plezier? Wil jij persoonlijk of zakelijk groeien, maar ook bewust genieten? Het kan… en zelfs met meer gemak en plezier dan je ooit hebt ervaren.

Want jij bent op het juiste moment, op de juiste plek met alles wat je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten in je leven. Je hoeft alleen maar te beslissen dat je het anders wilt en welke kant je vanaf nu op wilt.

meer info

“Wil je een sprankelcoachtraject op maat voor jezelf of je medewerkers? Neem dan contact op en ontdek welke co-creatie mogelijk is.”