Sprankel coaching sessie

Hoe zou het zijn om meer flow te ervaren en weer te genieten in het moment zonder zorgen voor morgen? Dat je je bewust bent van je gevoelens en durft te vertrouwen op je intuïtie? Creatieve ideeën tot je laat komen en opdrachten afrondt op een manier die je nooit had kunnen bedenken?

Het is mogelijk… en misschien nog wel met meer gemak dan jij je kunt voorstellen!

Onrust & onzekerheid
Diep in je hart weet je dat het anders kan, maar je loopt vast in je hoofd. Er wordt zoveel van je gevraagd en je wilt niemand teleurstellen. Maar hoe sterker het verlangen wordt om te leven vanuit innerlijke verbinding, des te meer onrust & onzekerheid er ontstaat. Want wat als…?

Wat als jij weer durft te vertrouwen op wie je bent en waartoe je in staat bent, dan kun jij het leven creëren waar jij naar verlangt. Groeien én genieten met gemak & plezier. Doen waar jij blij van wordt en waarvoor je hier op aarde bent. Zonder oordeel genieten in het moment… ahhhh… hoe heerlijk zou dat zijn?

Verlang jij naar…

  • Meer innerlijke rust
  • Verbinding met je hart/intuïtie
  • Volledig jezelf zijn in alles wat je doet
  • Bewust genieten in het moment
  • Vol vertrouwen en open om te ontvangen
  • Groeien én bloeien

Bewustzijn in plaats van altijd maar doen
Kom het voelen en ervaren tijdens een enerverende sprankelsessie en ga mee op avontuur. Open jezelf volledig voor je ongelimiteerde potentieel en ontdek hoe je kunt co-creëren met het Universum. Zodat je meer kunt ZIJN in plaats van DOEN en moeiteloosheid ervaart in alles. Stevig in je eigen kracht en in verbinding met jouw innerlijke stroom.

Coaching voor een moeiteloos leven
Op eigen wijze. Coaching & Training met Alexandra Hilbers

De sessie in de natuur heb ik als mooi en inspirerend ervaren. Mooi en bijzonder, omdat de natuur mij symbolisch liet zien hoe ik op dat moment in mijn proces stond. De wind voelde letterlijk aan als een frisse wind die de oude dingen wegblies.

Marianne van Gestel
Lichaamswerk healing bij Op Eigen Wijze Coaching & Training

Verbinden. Voelen. Ervaren.

Een sprankelsessie is een intuïtieve coaching sessie afgestemd op jouw verlangens in het NU moment.

De focus ligt op in verbinding zijn, voelen en ervaren, niet op (oneindig) praten. Gedurende de sessie volg ik de energie en laat ik jou ervaren dat alles waar je naar verlangt al in jouw aanwezig is. Samen brengen we de frequentie van de energie omhoog zodat jij in staat bent om dit daadwerkelijk te ontvangen in je fysieke realiteit. Ik zou zeggen: kom het ervaren!

Praktische informatie

De sprankel coaching sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bleiswijk of online via Zoom en duren maximaal 60 minuten.
De kosten bedragen € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een strippenkaart voor 3x is € 240,- en voor 6x € 460,-.

Neem de regie over je leven weer in eigen hand en meld je NU aan voor een sessie. Ontdek hoe groot jouw dromen werkelijk zijn en hoe je ze moeiteloos kunt manifesteren.

Boek je sprankel coaching sessie

Klaar om te sprankelen of heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zsm contact met je op.