15-03-2017

Leven zonder kaders… durf jij het aan?

Dit is eigenlijk een vraag die onbewust al een paar weken om mezelf heen hangt. Want ondanks dat ik graag kies voor moeiteloosheid, gemak en plezier, merkte ik bij mezelf dat ik toch nog bleef vasthouden aan systemen, kaders, methodes en oude patronen.

Zo stond er al een tijdje in de planning om naar Portugal te gaan om huizen te kijken. Want zoals je misschien weet is een van mijn grootste verlangens (en die van mijn man) om op een mooi landgoed te wonen in Portugal. Midden in de natuur en omgeven door een prachtige tuin, fruit- en kurkbomen.

Ga plezier maken en genieten, dan gaan de poorten vanzelf open!

Net voor aanvang van die week voelde ik inspiratie om de reis daadwerkelijk te boeken. Tot ik opeens bedacht dat het helemaal geen zin heeft om te gaan, omdat we helemaal geen plannen hadden. Wat gaan we daar dan doen en welke huizen gaan we kijken? Maar gelukkig kwam het antwoord in stilte naar me toe: ga gewoon lekker genieten van de zon en leuke dingen doen, dan gaan de poorten vanzelf open. Oke?! Mijn man vond het een prima plan dus vertrekken we vorige week naar Portugal.

Inspiratie volgen & verlangens bijstellen
We hebben deze week steeds onze inspiratie gevolgd. Lekker op het strand gelegen, gewandeld en heerlijk gegeten met onze lieve vrienden. Zo kwamen we ook spontaan in contact met twee makelaars, waarmee het met een goed klikte. Hij vroeg door en voelde aan waar ons verlangen lag. Zo eindigde we uiteindelijk bij ons bijna droomhuis, dat we samen met de energie en inspiratie die we hadden opgedaan, meenamen naar huis. Voldoende om ons verlangen nog verder te detailleren en weer verder af te stemmen om onze droom.

Weer aan het werk de volgende dag voelde ik zooo het verlangen om echt definitief af te rekenen met plannen, doelen en kaders in mijn onderneming. Ik ben per slot van rekening toch die sprankelende ondernemer, die in vrijheid en overvloed leeft en creëert? … dan wordt het dus tijd voor een volgende stap. Vanaf nu werk ik niet meer met methodes en alleen maar vanuit mijn ervaring en inspiratie.

Wow… dat lucht op! En ondanks dat ik het ook spannend vind weet ik gewoon dat dit mijn pad is en dat het mijn taak is om anderen hierin mee te nemen, een voorbeeld te zijn. Om ook de heler in mij meer vrijheid te geven. Om jou en iedereen die hiervoor openstaat mee te nemen op avontuur naar binnen, weer terug naar de basis. Om in verbinding te leven, de bronenergie door je lijf te voelen stromen en vanuit je hart te leven. Met gemak & plezier!

In verbinding leven, de bronenergie door je lijf te laten stromen en de ongelimiteerde mogelijkheden van dit leven ontdekken.

Steeds opnieuw krijg ik de afgelopen dagen te zien, voelen en horen dat ik (en iedereen om me heen) al mijn zintuigen mag openen. Dat ik vanuit overgave en verbindingen mag ontvangen wat er komt aan energie & inspiratie. Zonder oordeel! Om de weg vrij te maken en de kracht in mezelf te ontdekken en op te gaan staan als authentieke leider.

Is het voor jou ook tijd om op te staan en de kracht in jezelf (weer) te ontdekken? Voel jij het verlangen om zonder kaders te leven, vanuit je hart, met gemak & plezier? Meld je dan aan voor een gratis Start Your flow sessie en zet de eerste stap naar een leven met vrijheid, flow & plezier!

Deel deze pagina
Leven in vrijheid zonder kaders met gemak & plezier

Verlang jij ernaar om meer JEZELF te zijn... altijd & overal?

Meld je dan nu aan voor mijn E-zine en ontvang het

Gratis e-book BEWUST ♥ JEZELF ♥ ZIJN met 3 simpele, krachtige tools voor dagelijks gebruik.

Privacyverklaring