16-01-2019

Alles is mogelijk in jouw realiteit, als jij ervoor durft te kiezen

Soms is het voor mij echt even schakelen tussen mijn wereld en de realiteit hier op aarde. Zo zat ik van de week voor aanvang van de yoga nog even een berichtje te typen naar een cliënt… dat was me net op de fiets te binnen geschoten. Stonden daar opeens een aantal dames voor me, die me de hand wilde schudden: “Gelukkig Nieuwjaar!”. Ehh... oh ja, riep ik in verwarring: “voor jou ook de beste wensen”. En ik liet me weer zakken op mijn matje.

Na afloop van de les dacht ik: dat was ook niet aardig. Ik was er niet eens met mijn volle aandacht bij, toen ik ze de hand schudde. Maar voor mij leeft dit gewoon niet... ik wens iedereen altijd het beste op elk moment. En daarbij...

Lees verder
Wat kies jij om toe te laten in jouw wereld?

30-12-2018

Dankbaar en sprankelend het nieuwe jaar in

Vandaag is het feest, want er gebeurt van alles zonder dat ik ergens moeite voor doe. Nou eh, alleen dan voor dat rondje cardio training op de trampoline vanochtend.... daar heb ik best veel moeite voor gedaan. Maar voor de rest was het vooral ontvangen en zijn met wat is. 

Lees verder
Duik je mee in de zee van ongelimiteerde mogelijkheden?

13-12-2018

Je kunt blijven piekeren en doen, maar het draait maar om een ding

Ik opende van de week mijn mail en de kop van het eerste berichtje las: It is all about love!! Ik liet deze woorden even tot mij doordringen, om vervolgens de stroom van liefde ook daadwerkelijk door me lijf te voelen. Hoe simpel is het eigenlijk in dit leven en hoe moeilijk willen we het graag maken... want hè nee, dat kan toch niet waar zijn dat het zó simpel is.

Lees verder
Het gaat alleen maar om liefde!

29-11-2018

Oordelen en reageren op alles en iedereen... werkt dat nog voor jou?

In rust zit ik op mijn bureaustoel. Met mijn ogen dicht, adem ik heel rustig en bewust in en uit. Ik ervaar ruimte en rust in mijn lichaam en in mijn hele zijn. Totaal in verbinding met alles en iedereen om mij heen, ben ik me van heel van gewaar: onrust, stress, beweging, zwaarte, excitement, stilstand, lichtheid. Is dit van mij? Nee, Maak ik het van mij nee. Ik als ongelimiteerde wezen ben mij van zoveel dingen bewust of gewaar, maar ik bepaal ook zelf wat ik hiermee doe.

Lees verder
oordelen en reageren op alles en iedereen

10-11-2018

Hoe zou het zijn om controle los te laten en in overgave te zijn?

Soms betrap ik mezelf erop... dat ik ergens aan probeer vast te houden. Een dienst die me altijd met gemak geld oplevert, het organiseren van een tripje of project... zodat ik zeker weet dat het goed gebeurt. Yeah right! Maar wat levert het je eigenlijk op, om te denken dat je vanuit controle en beheersing dingen kunt bereiken? En wees daarvoor eens oprecht eerlijk met jezelf!

Lees verder
In overgave zijn en de controle los laten

05-10-2018

Open jezelf volledig om te zien wat er daadwerkelijk is

Ben jij in staat om te zien wat er écht is... wat zich aandient in jouw bewustzijn? Of denk je te weten wat je ziet? Heb je het al uitgedacht, het beeld al klaar? Keurig gemanifesteerd maar toch niet helemaal wat je wilde. Of durf je jezelf volledig open te stellen voor wat er daadwerkelijk is: voor de kleuren, geuren, energie, magische vormen & inspiratie.

Lees verder
Zien wat daadwerkelijk is

05-09-2018

Durf jij erop te vertrouwen dat alles zich op het juiste moment aandient?

Vanmiddag voelde ik de inspiratie om even te gaan wandelen. Ik liep richting het recreatiegebied bij mij in de buurt en zag dat daar een aantal paden waren afgesloten, omdat ze bomen aan het omzagen zijn. Op gevoel liep ik via een binnendoor weggetje naar het water. Ik genoot van de zon op mijn gezicht en de wat klamme warmte. Ik voelde me zo volledig in het moment en vroeg mezelf af wat er op zo’n moment nog te wensen valt...

Lees verder
Inspiratie volgen in het moment

28-07-2018

Jij mag zijn wie je werkelijk bent!

Het valt me de laatste tijd op, dat er veel mensen op mijn pad komen die voor een belangrijke keuze staan. De keuze voor zichzelf. Ze voelen aan alles dat het nu de tijd is om te laten zien wie ze werkelijk zijn en te gaan doen waar ze blij van worden. Sommige hebben deze beslissing al heel bewust genomen, terwijl anderen nog worden tegengehouden door angsten, overtuigingen en onzekerheden...

Lees verder
Ik mag zijn wie ik werkelijk ben!

26-06-2018

Last van terugkerende pijn in je lijf? Tijd voor meer verbinding en openheid

Pijn in je lichaam. Dat is een dingetje... nou zegt maar gerust een ding. Voor mezelf maar ook voor veel andere mensen uit mijn omgeving. Vaak is het pijn die op vaste plaatsen ontstaat en steeds opnieuw opspeelt. Je bent er al voor naar de dokter geweest en nog wat therapeuten bezocht, maar het lijkt wel alsof je er niet vanaf komt. Herkenbaar! Zo zat ik van de week in het vliegtuig terug naar huis en voelde ik opeens weer intensiteit ontstaan (ik noem het geen pijn) in mijn rechterschouder...

Lees verder
pijn in mijn lijf

11-06-2018

Durf jij te spelen en steeds opnieuw te kiezen voor dat wat jou blij maakt?

Heb je dat ook weleens... dat je een gaaf idee hebt of net een nieuwe methode hebt geleerd en je wilt direct gaan bedenken wat je hier verder mee kunt doen? Ik vraag me dan bijvoorbeeld af hoe ik het kan integreren in mijn leven of omvormen tot een nieuwe dienst in mijn bedrijf. In plaats van lekker aan de slag te gaan met die nieuwe methode of dat gave idee... beetje dromen en zo, zet ik mezelf en de energie vast. Leuk... maar niet zo slim.

Lees verder
Kiezen voor plezier

Pagina's